perjantai 15. kesäkuuta 2012

Nia eli Elisabethinne esittäytyy


Yahoo, Nia esittäytyy! Hakkis ilmoitti minut mukaan ryhmään anikissa ja oltiinkin mietitty, että olisi ovelaa jos Hakkis puhuisi aina netissä minun puolesta, niin että saatte arvailla olenko oikea henkilö vai onko Hakkis hullu... Mutta päädyin nyt kuitenkin kirjoittamaan esittelyn. :'3




Eli kuljen netissä nimellä Nia ja olen siis Märchen -ryhmämme Elisabeth. Olen harrastanut cosplayta jo joitakian vuosia. Sound Horizonkaan ei ole minulle uusi juttu ja juuri Märchen oli se albumi, joka sai minut rakastumaan kyseiseen bändiin. Silloin aikoinaan ihastuin myös Elisabethiin ja se puku on pyörinyt mielessäni siitä asti, mutta jotenkin en ollut vielä eksynyt sitä toteuttamaan. Mutta innostuin siis heti ryhmästä kuullessani! Elisabethin paikka oli vapaana ja sain tyttöystävänikin (Hakkiksen) lähtemään mukaan, joten päätös ei ollut vaikea. Yleensä pukujen kanssa saa valita kivan hahmon tai kivan puvun, mutta Elisabethin kanssa saan molemmat, hoho!

Elisabethin tarina oli kaunis, etenkin hänen kuolemansa, jos niin voi sanoa kuulostamatta pahalta...? Niinpä halusin juuri sen puvun, joka hänellä on yllään ristiinnaulittessa, eli päädyin Elisabethin vanhempaan versioon. Se onkin ihan hyvä, sillä olen suht pitkä (168cm), lapsesta en ihan heti menisi.




Itse puku on upea, en malta odottaa, että pääsen ostelemaan kankaita ja aloittelemaan hommia. Tosin kankaat tulevat varmasti sen verran tyyriiksi, että niitä saa ostella erissä. Pukua en ole vielä aloittanut, enkä aiokkaan ennen syksyä. Kesä on kiirettä, olen vuorotyössä ja vapaa-aikaa on erittäin rajoitetusti. Syksyllä sitten, kun koulu alkaa niin alkaa tämäkin homma edetä. Sitä ennen korkeintaan kaavoitusta ja suunnitelmia tiedossa.

Hmm, mitäs sitä itsestään kertoisi... Noh, olen siis 18-vuotias ja muutin Jyväskylästä Petäjävedelle opiskelemaan viime syksynä. Animea ja mangaa olen harrastanut n. 6 vuotta. Cosplayta en ihan niin kauaa, mutta pukuja on ehtinyt mennä ja tulla jo hyvän verran. Olen vähän socially awkward ja ujohko henkilö, mutta innostun aina jos on mahdollista saada uusia kavereita. On siis huisin kivaa olla ryhmässä mukana! Harvemmin olen päässyt cosplay ryhmiin, yleensä ollaan cossailtu vain pari cosseja Hakkiksen kanssa. Joten toivotaan, että ryhmä on kasassa vielä vuoden päästä, ettei tarvitse pettyä!

Minulla on tapana tehdä cossini aina kiireessä ja paniikissa viimeisen kuukauden aikana, mutta heitän nyt hasteen itselleni ja tämän puvun aion toteuttaa ajan kanssa ja huolella. Puku tulee olemaan opiskelijan kukkarolle sellainen sijoutus, etten halua möhliä. Syksyllä sitten kuulette olenko onnistunut nappaamaan itseäni niskasta kiinni ja aloittamaan ajoissa. Tällä hetkellä ainakin olen niin innoissani, että aloittaisin mieluusti vaikka heti jos kalenteri sallisi.




Mutta tässä tulikin teksitä jo reilusti, ehkä turhaa jupinaakin jo. Eli lopetellaan tähän ja kirjoitellaan
lisää, kun sen hetki koittaa. Toivotan kaikille intoja pukujenne kanssa ja koitetaan tosiaan jossain conissa törmäillä ennen ensi kesääkin! Ja peukut pystyyn, että meille löytyy vielä ainakin
Märchen ja Nobarahime.

Nia aka Elisabeth kuittaa ja jää odottamaan innolla lisää teidän muiden päivityksiä!

P.s. Pidän blogspotissa myös omaa cosplay bloggua, kurkatkaa jos kiinnostaa, sinnekin tulee varmasti juttua tästä puvusta jossain vaiheessa. http://nianobloggu.blogspot.fi/


Koska halusin kuvan loppuun ja koska minulla on huono huumorintaju.

4 kommenttia:

  1. Elisabethin tarina yhyy ;___; Krhm, kyyneleet sivuun, ja asiaan.

    Heh, itse tein desuconin pukuni siinä kahden viikon sisällä ennen conia. Kiire on aika tehokas keino pistää töihin, mutta ymmärrän hyvin jos tämän haluaa tehdä huolella. Koetan samalla perjaatteella olla Theresen kanssa, tosin aikani käytän varmaan täydellisten kankaiden haalimiseen...

    Voisin kai tehdä postauksen Traconista (tai joku joka kerkeää ennen minua, tai johonkin muuhun tapahtumaan, itse menen vain Traconiin..), jotta voidaan keskustella miitistä ja muusta. Noh, siihen ei ole onneksi vielä älytön kiire.

    Ja eih, tuo viimeinen kuva, muistan kun ensi kerran näin ja kuolin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkien tarinat oli aika ankeita, mutta Elisabethin kanssa on kyynelissä pitelemistä!

      Juu, kuulostaa tutulta. Kiire on tosiaan se, joka töihin ajaa, enkä uskokkaan, että kaikki menee nytkään niin utopistisesti, kuin nyt saattaisin suunnitella. Toivottavasti puku on kuitenkin aloitettu ennen kesäkuuta 2013, sekin olisi saavutus minulle!

      Ja muuten, lukaisin tuossa äsken sinun esittelysi ja olin aikeissa kommentoida siihen, mutta hoituuhan se tässäkin. Eli piti sanomani, että sinun Elisabeth pukusi oli oikein upea, pistit riman korkealle! Nyt jänskättää yllänkö samalle tasolle...

      Jep, ehtiihän noita miitti asioita vielä pähkäillä, Traconiin on vielä aikaa ja tämän kesän conit jää nyt Desun jälkeen ainakin omalta osaltani töiden takia väliin.

      Tuo kuva löytyi sopivasti koneelta niin tärväisin sen siihen. Älkää kuolko sen takia, se olisi ikävää.

      Poista
    2. ..Elisabethin kappale on kyllä pirullisin jos kuuntelee missään tunne myrskyssä... Siinä pukuja ommellessa stressin alaisena laittaa taustalle pyörimään Märchen konsertin ja vannoo ettei kyynelkään tipu kappaleen aikana.
      ....Sitten kuuluvat ne muutamat ensimmäiset nuotit, ja siinä se sitten menikin.

      Potkitaan toisiamme ja pidetään huolta että aloitetaan ajoissa! Tai sitten jotain lämminhenkisempää kisaa.

      Kyllä yllät ja korkeemmallekin pääset, kunhan motivaatiota, aikaa ja energiaa riittää.

      No on se kuva hyvä loppukevennys. Varsinkin kuin aloitit Elisabethin ristiinnaulitsemis kuvalla :D (tosin itse lopetin Theresen polttoon... Sound Horizon Kingdom is a happy kingdom!)

      Poista
  2. Hei kaikki,
    Nimeni on herra, Rugare Sim. Asun Hollannissa ja olen tänään onnellinen mies? ja sanoin itselleni, että jokainen lainanantaja, joka pelastaa minut ja perhettäni huonosta tilanteestamme, aion ohjata henkilöä, joka etsii lainaa hänelle, hän antoi onnellisuuden minulle ja perheelleni, tarvitsin eurolainaa 300 000,00 aloittaakseni elämäni kokonaan, koska olen yksin isä ja 2 lasta ja tapasin tämän rehellisen ja Allahin pelossa olevan miehen lainanantajan, joka auttaa minua 300 000,00 euron lainalla. Hän on Allahin pelossa oleva mies, jos tarvitset lainaa ja maksat lainan takaisin, ota yhteyttä häneen ja kerro hänelle, että (herra Rugare Sim) suuntaa sinut hänen luokseen. Ota yhteyttä herraan, Mohamed Careeniin sähköpostitse: (arabloanfirmserves@gmail.com)


    LAINANHAKEMUKSEN TIETOJA
    Etunimi......
    Toinen nimi.....
    2) Sukupuoli: .........
    3) Tarvittava lainasumma: .........
    4) Lainan kesto: .........
    5) Maa: .........
    6) Kotiosoite: .........
    7) Matkapuhelinnumero: .........
    8) Sähköpostiosoite ..........
    9) Kuukausitulot: .....................
    10) Ammatti: ...........................
    11) Mistä sivustosta olet täällä ...
    Kiitos ja terveisin.
    Sähköposti arabloanfirmserves@gmail.com

    VastaaPoista