perjantai 15. kesäkuuta 2012

Haikara tässä terve!

Hei hei!

Olen 20 vuotias viestinnän opiskelija Porista. Jennaksikin saa kutsua. Olen ollut Sound Horizonin suuri ystävä jo lähemmäs kolmea/neljää vuotta, ja cosplayn harrastaja kuusi/seitsemän vuotta.

En pukuile ensimmäistä kertaa Sound Horizonista, taikka Märchen albumista, vaan olen tehnyt jo kolme SH aiheista pukua (ja ollut osallisena viiteen pukuun). Lupasin itselleni etten enää pukuile vähään aikaan Sound Horizonista, mutta kuinkas sitten kävinkään. Löin jo vetoakin, jonka mukaan joudun tekemään jo vähintään yhden puvun tulevasta levystä (josta ei ole vielä mitään infoa, älkää siis panikoiko ja kysykö, te, jotka innolla odotatte uutisia) joten tämän bändin pariin tulen päätymään ensivuonna enemmänkin kuin kerran.
Violette, Elisabeth & Phi!

Märchen ryhmääkään en voi jättää välistä. Päätin kuitenkin jättää Elisabeth pukuni kaappiin, ja valitsin hänen sijaan Theresen roolin. Olen erittäin tyytyväinen valintaani. Mieluummin yritän itse jotain aivan uutta ja annan toisellekin ihmiselle mahdollisuuden kokeilla Elisabeth puvun tekemistä ja hänenä olemista. ..Ja omassa Elisabeth puvussa olisi muutenkin reippaasti fixattaavaa, krhm.

Theresen puku ja tarina on viehättänyt minua jo jonkin aikaa ja nostanut tunteet pintaan, kovana kakkosena heti Elisabethin jälkeen. Lisäksi Theresen ympärillä pyörivät mysteerit ja teoriat ovat mitä kiehtovimpia, joten en voinut olla tarttumatta mahdollisuuteen (lue: tekosyyhyn) tehdä hänenkin puku.

"Eih, tämä kohta, itken"
Lisähaasteena itselleni päätin tehdä Theresen miekan. Toivon mukaan löydämme aikaa photoshooteille, jossa voimme käyttää sitä myös hyödyksi!
Pukuun tartun vasta ensivuoden puolella, mutta suunnittelun teko ja tarvikkeiden keruu alkaa nyt.

Onnea kaikille, ja tsemppiä!

Ps. Teen kyllä sitä ulkoasua kunhan kerkeän, pitäisi saada kaksi kalenteri kuvaa ja referenssikuvia valmiiksi, apuva.

1 kommentti:

  1. Oih, kauniita pukuja nuo cossisi! Noita on vaikea ylittää, laitoit paineita niskoilleni. :'D Mutta hieno juttu, että osallistuit ryhmäämme, vaikka miten olisit vetoa lyönyt. :'3

    Theresen puku on ihana, joten saadaan varmasti odottaa sinulta taas upeaa cossia! Ja onnea miekan kanssa, itse väsäsin yhden juuri viime cossiini ja välillä oli vähän peukalo keskellä kämmentä.

    Sinun edistymisestä saadaan siis vielä odotella tietoja, mutta laitahan vaikka päivityksiä jos teet hyviä löytöjä tarvikkeiden kanssa!

    VastaaPoista