maanantai 18. kesäkuuta 2012

Ehdotuksia, Ehdotuksia ja Ehdotuksia

Eli tästä jo mainitsin tuolla jossain Haikaralle, mutta teenpä tästä sitten ihan postauksen.

Miten olisi sellainen että tämä ryhmä "kestäisi" kaksi päivää? ensimmäinen päivä photoshoottia suurimmaksi osaa ja toinen sitten ihan oleskelua con paikalla? Vai riittääkö yksi päivä?

Koska photoshoottiin huomattavasti tulee kestämään KAUAN.  Jos halutaan hyviä kuvia niin tehdään ne rauhassa ja ajatuksen kanssa, koska eniten vie aikaa löytää paikka missä kuvataan. Koska ei se ole kivaa jos joudutaan kiirehtimään photoshootin kanssa :)

Ymmärrätte varmaan mitä visellän tässä? koska näitä "parituksia" on PALJON...

Jos mahdollisesti saamme Märchenin ja nuoren elisabethin jostain...niin ne listääntyvät paljon.

Elize + Märchen, Tettere + schneewittchen, März + Therese, März + Märchen, März + nuori elisabeth, Märchen + Elisabeth....jnejne

+ yksinkuvat

+ ryhmäkuvat

+ ajatus kävi mielessä.....jos otettaisiin hiukan.....vitsikkäitäkin kuvia. (pääosana Tettere)
















tämä oli siis vain ajatus. koska minä ainakin haluan photoshoottiin paljon aikaa ja kyllä siihen menee kun on niin iso ryhmä tiedossa.
+ voihan tätä sitten muuttaa jos porukkaa häviää yms.




+

viellä tohon mun esittely juttuun lisäksi, mun postaukset voivat tulla videopostauksina suurinosa, koska olen laiska kirjoittaja.



- Ryhmän März

15 kommenttia:

  1. Oikein loistava ajatus! :3 Mie olen mukana ~ Olisi muutenkin kiva olla kaksikin päivää pyörimässä mukana ~

    - SovietJalle/Jalle/Schneewittchen (en jaksa kirjautua sisälle XD)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ... Aijaa, se sitten pakotti kirjautumaan sisälle ennen viestin lähettämistä. =www= No jaa ~ XD

      Poista
  2. Kaksi päivää kuulostaa huomattavasti paremmalta kuin vain yksi päivä. Ja koska photoshootissa todennäköisesti menisi lähes koko toinen päivä niin se olisi vielä parempi.

    Tämä ei nyt ihan vielä ole ajankohtaista, mutta hyvä ottaa esille myös photoshoot paikka. Onko kenelläkään tietoa Lahdessa olevista mahdollisista kuvauspaikoista? Ainakin matkalla Sibeliustalolta lattiamajoitukseen/linja-autoasemalle on sellainen suuri puisto joka voisi olla mahdollisena kuvauspaikkana. Täytyisi myös ottaa huomioon desusäänä tunnettu ilmiö ja miettiä olisiko mitään sisätilaa joka kelpaisi kuvien ottoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä minäkin mietin, koska lahdessa kuitenkin on mahdolliset hyvät kuvauspaikat luultavasti kauempana, jollei haluta jtn laivameri maisemaa :'D ja minusta photoshoot paikka on hyvä sovita jo aikaisin, kuin liian myöhään.

      Poista
  3. Uskoisin kyllä, että osa porukasta on tulossa autolla, joten voidaan sitten kuskailla vähän kauemmaksikin Sibeliustalolta jos joku vaan tuntee Lahtea sen verran hyvin, että tietää mihin päin suunnata. :D

    Ja juu, kaksi päivää kuulostaa hyvältä. En kerran itse varmaan kuitenkaan ole toista pukua tekemässä, joten jos energiaa riittää niin vedän kolme päivää vaikka tekoparralla ja käyn laulamassa jotain hyvin hempeitä lauluja karaokessa, koska ne niin sopii Siniparran imagoon.

    Lisäksi olen hankkimassa järkkäriä ensi kuussa, joten pitää sitten harjoitella tätä photoshoottia varten kaikki sen niksit~.

    VastaaPoista
  4. Sitä vois muutenkin pyytää desuconin karaokeen sound horizonin kappaleita. se olisi aika awesome.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsittääkseni siellä käytetään Ultrastar-ohjelmaa, että jollei joku fani ole jaksanut jo tehdä kappaleista yhteensopivia versioita, niin pitänee itse ruveta väkertämään. Vuosi aikaa, people.

      Poista
    2. Siellä ei ollut lainkaan Sound Horizon kappaletta nyt tänä vuonna ainakaan, harmi sinänsä... Ainakin kansallislaulu olisi ihana päästä laulamaan siellä ~ >www<

      Poista
  5. Sibeliustalon lähellä on tosiaan PikkuVesku-puisto, jossa on sellasia kivoja siltoja, siinä on sellanen metsäläntti, (toivottavasti) hyvää nurmea, niitä lampia ja sellaista jännää ~ Siitä menee n. vartti maksimissaan kävellessä Sibbetalolle. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja se on tosiaan siinä keskustan vieressä, linkkuaseman viekussa.

      Poista
  6. Ehdotan myöhemmille päiville jotain photoshoot toivelistaa. Kaikkien ei tartte olla tietenkään aivan kaikissa photoshooteissa, joten jos jollakulla on jotain ohjelmaa mitä ei halua missata, osataan ajoittaa näiden henkilöiden photoshootteja sitten oikein.
    Kun Desu nyt on kuitenkin kolmipäiväinen, itselleni kävisi parhaiten photoshoottaamiseen varmaan koko perjantai päivä, riippuen miten paikan päälle tullaan tai missä ja miten yövyn ja missä seurassa (meneeköhän se 4 kompanjan omennahotelliseikkailuksi tällä kertaa hmm).

    Perjantaina myyntipöydät eivät tässä conissa olleet auki, oli hiukan hiljaisempaa ja ovetkin aukesivat vasta klo 17. Jos esi jotain tapaamista on vaikka sitä ennen, siihen saa tungettua useamman tunnin photoshoot aikaa ennen kuin coni edes alkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin minäkin vähän mietin että photoshootti päivä olis perjantai, sit lauantai sitten oman ryhmän kanssa con paikalla.

      Poista
    2. Olen samaa mieltä, perjantai olisi paras photoshootille ja lauantaina sitten muu hengailu.

      Poista
  7. Niin ja muista vitsikuvista vielä, meillähän on Kusobaba.

    VastaaPoista