lauantai 16. kesäkuuta 2012

MÄR ESITTÄYTYY

Hyvää päivää, kaikki muutkin on tehny tälläsen ihme esittelyn ja minäkin sitten esittelen itseni.

Eli olen  pyöreä ja lyhyt tyttö joka tunnetaan eniten galleriasta nikillä MÄR (ette VARMASTI arvaa mistä nikkini on tullut...)

Mutta siis olen suuren suuri Sound Horizon fani  ja saa outoja kohtauksia nähdessään coneissa sound horizon cosseja...namnam....

 ja tosiaan minä olen tämän ryhmän März.

Yleensä cossaan pitkiä miehiä, mutta aina joudun taistelemaan pituuteni kanssa koska pituutta minulla löytyy vain 164cm. :c, mutta kerrankin minun ei tarvitse huolehtia pituudestani cossissa, hohoho.



ainut ongelma mitä minulle puvun kanssa voi tulla on nuo...KENGÄT .

+ nuo olkapäät on hiukan kysymyksenä.


muuten puku vaikuttaa suht. yksinkertaiselta kunhan löydän oikeanlaiset kankaat :) peruukin muokkausta odotan innolla.

Olisi myös söpöä jos saataisiin lapsi elisabeth, saataisiin photoshoottia tuosta nuken annosta etc. :'3 se olisi söpöä.  aion myös tehdä elisabethin nuken jos ehdin ja jaksan.

ei minulla muuta, päivittelen tänne sitä sun tätä joskus jos muistan....











ONNEA MUILLE PUKUJEN TEKOON. o/

6 kommenttia:

  1. Hahaha, März in pidempi ku meiän nunna ja Aohigeko :D <--- Ajatus joka pompahti mieleeni ensimmäisenä.

    No mutta joo tsemppiä ja tosiaan peukut pystyyn chibi-Elisabethin löytämisen puolesta ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh my :'D no mutta luultavasti teille tulee jonkun sortin korkoa?

      Poista
  2. Haluan suloisia äiti+poika yhteiskuvia! ..Ja jos mitenkään saa lavastettua putoamiskuvia niin niintäkin..... :D /is shot

    Awawawa tarvitaan juu vielä pieni Elisabeth, sekä Märchen, että Nobara.. Noh, vuosi aikaa vielä löytää ja houkutella ihmisiä tähän touhuun, kyllä me hieno casti saadaan!

    VastaaPoista
  3. Harmi ettei minusta ole pikku-Elisabethiksi, pituus on minullakin ongelmana, mutta väärään suuntaan. Olisi jotenkin koomista jos pikku-Elisabeth olisi pisimpien joukossa... Mutta aikaa on vielä ja olettaisin, että saadaan nuorempikin Elisabeth ryhmään mukaan!

    Ja pakko sanoa, että tämä Märin puku on aivan ihana, en malta odottaa, että näen cossisi. (Vaikka sitä saan varmasti odotellakin, meillä on kuitenkin vielä vuosi edessä.) Mutta joo, kengät on aina ongelma, mutta sitten vain kirppareiden kiertelyja ja louvia ratkaisuja. :'3

    Yksi asia pitää vielä mainita. Tsekkasin (stalkkasin) sinut ircistä ja se kuvaus ''pyöreä'' ei kyllä osunut kohdilleen.

    Onnea puvun ja kenkien kanssa! Ja oikeanlaisen kankaan löytämisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kiitos kiitos. Ei saa odottaa sitten liikoja nöfnöf. Mut tosiaan, olis ihana saada nuori elisabeth mukaan koska silloin saisi niitä ihania kuvia ;_; niinkuin tuo gif kohtaus namnam. ja sitten jos saadaan Märchen mukaan (ei minun tietääkseni viellä ole) niin saataisiin hieno kuva missä on März ja nuori Elisabeth alhaalla ja Märchen ja vanha elisabeth ylhäällä. (jos tajuat mitä tarkoitan) nomnomnom. sitten kaikki nukke kohtaukset namnam. odotan tätä ryhmää niin innolla!

      Poista