lauantai 16. kesäkuuta 2012

Elize esittäytyy

Jännittyneenä totean, että ehkä pitäisi itsekin esittäytyä. Muuten käy niin, että unohdan koko asian ja stalkkaan muiden esittelyitä vielä ensi vuoteen asti.

Hei! Olen 16-vuotias lukiolainen Keski-Suomesta ja kuljeskelen internetissä nimimerkillä KuroiWing, mutta vielä kukaan ei varsinaisesti kutsu minua tuolla nimellä(voi siis vapaasti kutsua miten lystää. Oikea nimeni on Ria). Animea olen harrastanut Pokemoneista ja Muumeista lähtien tähän päivään saakka ja pakkomielteisyyteni Japania kohtaan on vuosien aikana tuosta vain kasvanut ja laajentunut. Cosplay astui kuvioihin mukaan noin kolme vuotta sitten eikä ole näillä näkymin minnekään poistumassa.

Olen ryhmän Elize ja jo ennen kuin sain tiedon tästä ryhmästä olin ajatellut cossaavani jotain hahmoa Märchenistä. Vaikutti kuitenkin siltä, että valinta olisi mahdoton sillä jokaisen Märchen hahmon tarina oli liikuttava ja puvut ihania. Lopulta pääsyin valitsemaan Elizen. Suurelta osin sen vuoksi, että otan liikaa paineita pituudestani ja sen puutteesta(151cm) ja Elize on pienikokoisin kaikista Märchenin hahmoista. Pituuden lisäksi valintaan vaikutti myös se, että ajatus yksityiskohtaisen mekon ompelemisesta kutkutti oikein paljon. Haluan kuitenkin tässä vaiheessa sanoa tämän valinnan aiheuttavan minulle ulkonäköpaineita jo nyt. Elize on kaunis nukke, mutta täysin nukelta näyttäminen on varmaan lähes mahdotonta.



Kuten tuossa äsken mainitsin, aikomukseni cossata Elizeä ilmestyi jo ennen ryhmästä tietämistä ja aikaisempi suunnitelmani oli tehdä asu tämän vuoden Animeconiin. Aikaisempi suunnitelmani pysyy ja puku on jo oikein hyvällä mallilla. Ei siis pitäisi tulla kiirettä ennen ensi vuoden Desuconia. Tällä hetkellä puvusta puuttuu vain hihat, rusetti ja ketjut. Kaikki näihin tarvittava on jo hankittu eli täytyy vain tarttua toimeen. Harmittelen tässä vaiheessa sitä, että en siis pääse tekemään kaiken kattavia edistymispostauksia kun asu on ihan kohta valmis...

Pahoittelen jos tämä postaus jäi lyhyeksi tai jos teksti vaikuttaa sekavalta. Elize kiittää ja kuittaa ja lähtee toteuttamaan kostoja.


10 kommenttia:

  1. Luulin jo että Jalle saa pukunsa ensimmäiseksi valmiiksi, mutta nyt taisi tulla voittaja :'D

    Toivon kuitenkin että postaat kuvia valmiista puvusta, vaikka edistymis bloggaaminen nyt ei onnistukkaan.

    Tosin jos haluaa ryhmään liittyvää muuta tekemistä, esim. jos kostomaskien tekeminen innostaa tai muuta, kyllä sellaista tekemistä löytyy, mistä saa bloggaamis ainesta.
    Tosin blogiin voi yhtä hyvin postata vaikka vain Sound Horizon tuntoja, taikka vain kommentoida muiden postauksiin, ja olla kannustamssa muiden tekemistä.

    Onnea loppurutistukseen, ja pidä hauskaa Animeconissa~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valmiiden osien kuvia voi kyllä helposti postata. Ja päätin nyt, että en missään tapauksessa mykisty täysin tämän vuoden ajaksi, vaikka puku olisikin pian valmis.

      Kostomaskien teko... Nyt tiedänkin mitä teen tylsinä iltoina :'D Ihan mahdollinen idea kyllä

      Kiitos kannustuksesta!

      Poista
  2. Niin ja ennen kuin unohdan mainita (ja vaikka vuosi aikaa onkin) haluan sitten ehdottomasti Therese + Elize yhteiskuvia!

    ..Pitää kai kehitellä joku kuvatoivelista kohta puoliin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Photoshoottiin meillä menee varmaankin sitten melkein koko päivä :'D??

      Poista
    2. Hahah, onneksi desucon on kolmipäivänen. Löysin meille jo yhden kuvaajankin, toivonmukaan hän uskaltautuu tulla myös blogiin esittäytymään, fu fu fu.

      Poista
    3. Näimpä, näimpä! Mietin että voitaisiin pitää näitä asuja kaksi päivää. toinen päivä aikalailla kuvaamisessa ja toinen sitten ihan kunnon ryhmänä tapahtuma paikalla? tietenkin muiden mielipiteitä kuunnellaan, mutta photoshootissa tulee kestämään kauan varsinkin näin ison ryhmän kanssa ja kun "parituksia" löytyy. März Märchen, Therese März, März Elisabeth, Elize Märchen, Elize Therese....+ yhteiskuvat yms. niin näkisin näin parhaaksi.

      Poista
  3. Ooh, toistaiseksi lyhin jäsen löytyi :) Mukavaa että pystyt käyttämään pituuttasi hyväksesi! *thumbs up*

    Onnea asun viimeistelyyn ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tästä oikein pidemmäksi pääse, joten parempi vaan ottaa hyöty irti.

      Kiitos kannustuksesta! Motivaatio ompelukoneen äärelle palaamiseksi kasvoi huomattavasti!

      Poista
  4. Ooh, hyvältä kuulostaa! En malta odottaa, että laittelet kuvia valmiista puvustasi! Ja ymmärrän ulkonäköpaineet, niitä on varmasti kaikilla. Mutta cosplayssa on kysymys fanittamisesta ja puvuista, ei omasta pärstästä. Ja olet varmasti vain vaatimaton ja oikeasti oikein nätti, kuten yleensä on asian laita. :3

    Ja muuten, näköjään löytyy ihmisiä Keski-Suomesta, sinipartammehankin kertoi aikovansa muuttaa Jyväskylään!

    Iloista viikonloppua Animeconiin ja postailehan meille muille, jotka eivät sinne ehdi, kuvia cossistasi! Tsemppiä viimeisten hommien kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatimattomuudesta voi olla montaa mieltä, mutta voin sanoa että naamani on saanut monet luulemaan minua pojaksi. Onneksi maskeerauksesta on paljon ohjeita ja tyttömäisyyden korostamisesta tutoriaaleja.

      Yllättävän suuri keskittymä tuntuu Keski-Suomessa olevan. Kumma juttu.

      Kiitos kannustuksista!

      Poista