sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Desucon desucon desucon deeeesu~





Heippa te ihanaiset kullanhuppelit!

Desucon on nyt ohitse ja se tarkoittaa, että minulla on tuollaiset, uhh, yli 500 kuvaa jaettava (mukana muutama ylimääräinen cossi, ihan vain siksi, että en jaksanut lähteä niitä erikseen lähettämään :D).

Ennen kuin mitään linkkiä heitän, niin haluaisin omasta puolestani kiittää teitä kaikkia ihanasta conista. Olen saanut tavata niin monta hienoa ihmistä tässä ryhmässäolon aikana ja vähitellen alkaa tuntua, että tässä on kasvettu oikein mukavaksi pikku Sound Horizon -perheeksi. Tämä blogi luultavasti jää eloon ja toivottavasti keksitään tulevaisuudessakin yhteistä tekemistä meille! Jotkut ovatkin jo ilmaisseet halunsa uuteen Sound Horizon ryhmäcosplayhin.......

.... tosin, minähän taidan olla sitten vain organisaattori/valokuvaaja/joka-paikan-höylä silloin. Nimimerkillä eienaaikinacospalaytakiitos.com. Ei haittaa! Pahoittelut vielä omasta katoamisestani ja, hm, harmittelut niille muille, joille suunnitelmiin tuli muutoksia. Ei muistella pahalla, joten ihastellaan nyt näitä kauneuksia (miinus Haikara), jotka saivat upeat cossinsa aikaiseksi!

VIHDOIN!

Puhuinko minä viidestä osasta? Sori, tarkoitin seitsemän :D! Eli eli, alla seitsemän linkkiä, se kuka saa kaikki ekana ladattua, ilmoittelee mulle. Pitäisi toimia niin, että lataatte kaikki ja sitten vain puratte sen ensimmäisen filen. Jos ei löydy loppujen lopuksi jotain 537 kuvaa, eli noin gigan verran, niin ilmoitelkaahan asap.
http://www.mediafire.com/download/d4ph5b8p3o3z3y6/M%C3%A4rchen.part1.rar
http://www.mediafire.com/?9dkuxowz7ou775b
http://www.mediafire.com/?193xfw1bq74be62
http://www.mediafire.com/?0q201vo5f7q7i43
http://www.mediafire.com/?p5dz9b6hxv0g69c
http://www.mediafire.com/?3fwsekgj6luhlna
http://www.mediafire.com/?2qfa5776bty66e0



21 kommenttia:

  1. AHAHAk irjoitin jo oman postauksen ja postasinkin sen mutta murkki kerkesi ensin ja paremmi sanoin hahahahah

    Nauran tuota viimestä kuvaa niin paljon eiiii

    Mutta minä myös kiitän! Blogi jää eloon, ja sitä saa edelleen päivittää. Itse olisin erittäin kiinnostunut miitistä, photoshooteista ja mahdollisista tulevista ryhmistä.

    Ehk olisi kuitnekin kiva vetää joku cosplayaamaton rauhallinen välimiitti jossain välissä, jossa voisi suunnitella tulevaa sitten tarkemmin, ja tietysti napostella herkkuja, katsoa livejä ja höpistä.

    VastaaPoista
  2. Jee! Kuviaa, kuviaa! Oli kivaa, ootte kaikki ihania. Ja pidetään välimiitti, se olisi kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaunis tyttö voi ihastella itseään ainakin hetken täällä: http://murkki.tumblr.com/post/53136754599 (ღ˘⌣˘ღ)

      muillekin tiedoksi: koitan saada kuvat huomiseksi tänne. pääsen töistä kuudelta ja koetan katsoa, josko mediafire saisi imaistua kaikki rar-palat työpäivän aikana. parhaani teen!

      Poista
  3. Vauh, upealta näyttää ^^ Ihania cosseja kaikilla, ite omat ompelitaidot on niin rajalliset että voin vaan ihailla miten saitte näin hienosti cosseja kasaan. Stalkkailen tällä teitä edelleen, toivottavasti teillä oli hauskaa!

    Ja mä tuun kans välimiittiin kun sellanen järkätään! Ette pääse musta eroon, hahhahaha!

    VastaaPoista
  4. Heheee oli ihanaa ottaa näitä kuvia, vaikka vyö kotiin unohtuikin ^^" Kaikki olette söpöjä~~

    Ja kyllä olisi kivaa pitää jokin välimiitti, ja joskus ehkä jos saisi koko porukan kokoon~~

    VastaaPoista
  5. Juu eli paljon kiitoksia kaikille minunkin puolestani! On ollut tosi ihanaa tutustua teihin kaikkiin ja toivottavasti tämä ei jää tähän...! Teitte conistani eristyisen ja olen iloinen, että olen saanut tässä vuoden mittaan kuulla teistä ja tutustua paremmin, ei anneta blogin vieläkään kuolla! Olette kaikki ihania, nähdään taas. Miitit/photoshootit kuulostaa hyvältä ja ehkä jossain sumuisessa tulevaisuudessa sitten vaikka uusia cossiryhmiä. Itsellä ainakin on kiinnostusta osallistua tällä porukalla vaikka mihin!

    Ja kuvaajille vielä suuret kiitokset, oli kivaa saada kerrankin kunnon kuvia puvusta. :'3

    VastaaPoista
  6. Ja minultakin iso kiitos kaikille, teitte desustani mahtavan! <3
    Mahdollisesta/sista tulevista SH cosplayryhmistä minulla olisi jo omat ehdotteluni, mutta en tiedä haluatteko heti alkaa puhumaan seuraavasta projektista kun edellisestä juuri päästiin. ´ v `

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro ihmeessä, ei kai miettiminen haittaa! Minua ainakin kiinnostaisi tosiaan jo lähteä miettimään hahmovaintoja yms, vaikka otettaisiinkin taas joku kaukaisempi coni ryhmän tavoitteeksi. ' w '

      Poista
    2. Desucon 2030, voidaan olla hahmoja tuolta suomi-albumilta!

      ... oi suomi-albumi mis ootkaan? :C

      Poista
    3. Noh, minäpä kerron sitten. u v u
      Itseäni kiinnostaisi tällä hetkellä saada pystyyn joko Elysion tai Seisen no Iberia ryhmä. SnI:ssa ei ole kauheasti hahmoja niin se on jo valmiiksi puoliksi yliviivattu, ellei ole niin että montaa ei edes kiinnosta cossata siitä. Itseäni huvittaisi cossata Enjaa.
      Elysionissa on jo huomattavasti enemmän porukkaa niin siitä voisi jopa ison ryhmän saada jos vaan innokkaita löytyy. Ja sanonpa taas että minua huvittaisi cossata Yieldin tai Sacrificen tyttöstä. Monesti Yield kiinnostaa enemmän. :''>

      Miettikää ja kertokaa mielipiteenne asiaan..~

      Poista
    4. Seisen no Iberia! Meidän piti jo cossata sitä Nian ja yhden Lotan kanssa, mutta siirrettiin se myöhemmäksi! Minä olisin kiinnostunut tekemään sen Sarandan. Vilma haluaisi tehdä sen Laylan ja Lotta Shaytanin..! Meillä on jo melkein ryhmä kasassa...!

      Poista
    5. Dodih! Voihan toki tehdä niinkin, että toteutettaisiin molemmat ryhmät (jos nyt ajatellaan että seuraava projekti olisi mahdollisesti se Elysion ryhmä), mutta eri coneihin. Ainakin minä olisin valmis tällaiseen järjestelyyn~

      Poista
    6. Kyllä! Layla on ollut cossisuunnitelmissa jo pitkään, piti alunperin tosiaan tehdä se tämän kesän aconiin, mutta siirtyy nyt rahatilanteen takia jonnekin tuonne kaukaisuuteen. Mutta olisi tosi siistiä saada tästä porukka kasaan, vaikkakin sitten tällainen pienempi!

      Mutta olisi myös kiinnostusta isommalla ryhmällä Elysioniin. El on ihanista ihanin, sääli että olen noin metrin liian pitkä. Mutta Lafrence oisi aika beesi myös, samoin Ark! Eli joo, kiinnostaisi tämäkin!

      Poista
    7. Elysionin puvut vaikuttaa sopivan helpoilta ja yksinkertaisilta! Itteäni voisi kiinnostaa Stardust, Yeild, tai miksei Nunnakin.

      Seisen no Iberian puvut onkin sitten jo vähän haastavampia, että jos teiltä jää jokin yli oon kyllä kiinnostunut. Riippuu kyllä ajankohdasta ja muusta. Mutta Elysion cossi kelpaa vaikka jonkin vonin rinnalle, en usko että puvussa kauan nokka tuhisee.

      Poista
    8. Oikeestaan Sacrifice kiinnostaa kanssa. En ole tämän levyn kanssa ovinkaan nirso. Haha

      Poista
  7. Ideat kiinnostaa aina, mutta ei ehkä heti se työstämiseen lähteminen :D Mutta mitä aikasemmin ollaan liikenteessä, sitä parempi siinä mielessä, jos halutaan kaikki johonkin tiettyyn tapahtumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ja kyllä tämä muutenkin menee melko automaattisesti aikaisintaan ensi kesään.

      Poista
  8. Ehkä ensikerralla tehdään cossit aiemmin valmiiksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisihan tuota yrittää..... hahahah.

      Poista
    2. Viimeistään viimeisenä iltana. :'D

      Mutta juu, minullakin olisi uuteen ryhmään kiinnostusta, mikäli hutiloidun nunnani jälkeen enää kelpaan. :D

      Poista