sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Animecon ja tulevat ryhmäcossit

Nämä siis erillään toisistaan. Ketkä on tulossa Animeconiin? Oma päätös mennä sinne tuli vasta tänään, joten liikun aika varmasi tämän conin siiviileissä.
Mutta ketkä muut siellä liikkuvat niin osaan välttää etsiä teitä ja moikata.

Sitten aiheesta toiseen, täällä on ollut puhetta ryhmäcosplaysta. Conia ei olla päätetty, mutta levyiksi on ehdotettu Seisen no Iberia ja Elysion.

Seisen no Iberiaan ovat kiinnostuksensa ilmaisseet:

Layla -Nia
Shaytan - Lotta
Enja - Gwendy
Saranda - Hakkis
Trin - Chiheisen
Laylan ihmisversio - Haikara
Tsadi-sensei - KuroiWing

Nämä siis vielä uupuvat:

Ei mitään?

Elysioniin kiinnostuksen ovat ilmaisseet (tummennettuna enemmän kiinnostava vaihtoehto):

Nia - Lafrenze tai Ark tai muu ylijäävä Abyss tyttö
Gwendy - Yeild tai Sacrifice
Haikara - Stardust
KuroiWing - El
Hakkis - Nunna/Baroque
Chiheisen - Orpheus tai Sacrifice
Jacquesha - Ark
Liva - Sacrifice


Näitä siis ainakin vielä uupuu:

Mitään ei olla varmistettu, mutta näihin ei ole vielä kukaan osoittanut kiinnostusta
Abyss
Arkin veli
Sacrificen sisko
Old Rose

Joten, loput, ehdottomasti ilmoittakaa jos löytyy kiinnostusta ja mihin rooleihin, niin ne voitaisiin saada sovittua tai päätettyä conia.

28 kommenttia:

  1. (Hienoa Haikara, joku sai viimein tehtyä uuden topicin tuleville ryhmille!)

    Eli joo, Lafrenze olisi varmaan minulle mieluisin Elysion-ryhmään, mutta koska se ei ole niitä tärkeimpiä hahmoja niin voin olla myös suostuvainen ottamaan jonkun ylijäävän Abyss-tyttösen ellei päähenkilökaartia muuten saada kasaan. Mutta pidän peukkuja, että saadaan kaikki tytöt ryhmäämme ja ehkä jopa Orpheus.

    VastaaPoista
  2. Ja unohdin sanoa aconista; Me ollaan tulossa Hakkiksen ja tämän Lotan (joka tulee Shaytaniksemme jos uskaltaa). Cosseista ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta törmäillään sitten conissa kaikkien kanssa jotka ovat saapumassa paikalle. ´u`

    VastaaPoista
  3. (I live to serve o7)

    Jos muuten Lotta haluu oikeudet päästä kirjoittamaan tänne blogiin, lähettäkää hänen sähköpostiosoitetta tähän suuntaan taikka tumblerissa tai jotenkin.

    Itse olen tavallaan epävarma minkä Abyss tytön haluan pukuilla :'D Eli jos on palava halu cossata jotain jonka olen boldannut, sanoo ihmeessä, kunhan minulle joku jää olen ihan tyytyväinen.

    Animeconista ainoast varmat on Reaper's Game ja kaikki ohjelmat jossa on Spoony. Lisäksi Kaverini ja minä saavutaan kuopioon jo perjantaina, jossa olisi ilta aikaa. Mutta siitä kai tarkemmin lähiviikkoina.

    VastaaPoista
  4. Tosin nyt kun tässä tuskastelin ja mietin, niin olen kyllä sitä mieltä että se on tuo stardust ;__;

    VastaaPoista
  5. Ja jotta spammaisin loputtomasti, Stardust siis siksi koska tähti, ruusut ja REVOLVERI. Ei voi moiselle sanoa ei, lisäksi saan kauan hakemani tekosyyni hankkia punaiset korkkarit.

    VastaaPoista
  6. Animeconiin olen tulossa. Törmäillään siellä!

    Elysionissa on liikaa ihania hahmoja ja pukuja! Olisin kuitenkin pituuteni puolesta/ansiosta/takia eniten kiinnostunut Elin roolista. (Samalla logiikalla pitäisi varmaan olla Seisen no Iberia -ryhmässä Tsadi sensei... En lupaa mitään)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (Tsadi sensei! Ole Tsadi sensei!)

      Poista
    2. ASDFGH, olisi niin kiva saada joku esitys kasaan Seisen no Iberiasta jos saadaan kaikki hahmot. *o*

      Poista
    3. JOO ESITYS ESITYS... ESITYS!!
      Ei mulla muuta sitten ollutkaan.

      Poista
    4. Jos teette esitystä niin päästäkää minut tai Murkki ohjaamaan/auttamaan jos ei muuten ryhmässä olla

      Poista
    5. (Uusi yläbannerikin! Haikara on villiinynyt!)

      Ilmanmuuta, kaikki apu on tervetullutta! Itse en ole ikinä ollut esiintymässä tai kisaamassa, yms. saati sitten että olisin muutenkaan lavapersoona. Ja en osaa edes tehdä mitään editointia tai leikkausta musiikkiraitoihin... ´A` SanHora-sempait tulee vahtimaan meitä ettei nolata koko fandomia! :''D

      Nyt vaan sellainen este, että Shaytanimme eli pikkuinen Lottakainen pelkää lavalle menoa, joten suostuttelut pystyyn! Pitää leipoa sille ja lahjoa sitä, katsotaan miten käy...! Älkää pelotelko sitä pakoon!

      Poista
    6. (Bwahaha koetin vältellä asioita mitä oikeasti piti tehdä, ja kun desucon oli ja meni niin johonkin se piti vaihtaa.)

      Itse olen ollut teatterin aktiivinen harrastaja jo lähemmäs kymmentä tai yhtätoista vuotta, ollut yhdessä ryhmäcosplay esityksessä ja useammassa teatteriprojektista, jotn jotain näkemystä pitäisi irti saada.

      Lavakammoiselle Shaytanille sitä helpotusta, että Shaytanilla on kuitenkin vahvat meikit ja puku, sellaisten alla se oma itse usein katoaa. Lisäksi Shaytan, vaikka päähahmo onkin, enimmäkseen seisoo taustalla ja näyttää nyrpeää naamaa, missä meikkien ja puvustuksen ansiosta tulos on vaan eeppinen vähällä vaivalla.

      Lisäksi jos päästätte minua ohjaamaan, _vaadin_ useat harjoitukset, jolloin esityksen osaisi vaikka taju kankaalla. Lavajännitystä on tosin kaikilla, ja kellä ei ole, valehtelee. Aktiivisimmatkin ja ammattimaisimmat näyttelijät ottavat esiintymiskammon todella raskaasti, mutta se kaikkoo sitten kun on lavalla ja esitys lähtee käyntiin. Lisäksi yleisöä ei edes näe kun conien lavoilla on niin vahvat vasta valot, yleisö on pelkkää mustaa massaa.

      Jos esim ryhmä kokoontu Jyväskylässä, Murkki voi toimia yleisohjaajana, ja voin tulla silloin kun kerkeä nantamaan omaa näkemystä ja mielipidettä. Tosin ehkä pitää odottaa että Murkki sanoo oman mielipiteensä tästä :D

      Poista
    7. Laitan pikku-Shaytanillemme viestiä, että esitys olisi ainakin hyvien ohjaajien käsissä! (Ja viestiä myös siitä kenelle laittaa s-postiosoitteensa jos haluaa päästä tänne kirjoittelemaan, varmaan tumblrissa onnistuu helpoiten.)

      Mutta siis, minusta ainakin kuulostaisi tosi hienolta, olen jo kauan halunnut tehdä jonkun esityksen, mutta on tuntunut ettei omat taidot riitä juuri sen esityksen kanssa, vaikka cossin saisikin tehtyä. Eli minä ainakin olen mukana, toivottavasti muutkin Iberia -ryhmän jäsenet on kiinnostuneita. No Gwendoly ilmaisi aika selkeästi mielipiteensä, mutta muutkin. : D

      (Murkki sanoo, ettei halua nähdä meitä enää ikinä, eikä sen luokse ole mitään asiaa.)

      Poista
    8. (ihanaa, että muistatte tuon vielä uvu. etteköhän te luoksein jälleen pääse, kunhan kiltisti pyydätte.)

      ja vähäx siistii, et oon joku senpai ees jossain ;__;! ihan mielelläni voin luvata auttaa jos apuani kaivataa, kun en nyt tosiaan enää muuten cossimaan suostu lähtemään, lel.

      Poista
  7. Toisiin uutisiin, ostin jo punaiset korkkarit. Tosin kirpparilta ja eurolla.

    ELYSION PORUKKAAN TARVITAAN VIELÄ IHMISIÄ

    Olen lisäksi koettanut kutsua Desuconin Violettea tähän ryhmään, voisin häntäkin kutsua tähän?
    Meidän Märchenin Nunnakin, eli Juho juoksentelee kanssa jo täällä blogissa, toivonmukaan KRHM KRHM tekee esittelypostauksen itsestään KRHM KRHM

    Sitten pikkuhiljaa voi suunnitella seuraavaa miittiäkin, kun ensin piti tulla miitti ja sitten vasta ryhmää, mutta kappas, me ollaan loppujen lopuksi kovin kärsimättömiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, punaiset korkkarit, hyvä tee-Haikara! Muuten, kertokaa mielipiteenne, jos nyt sattuu niin hienosti, että pääsen tekemään Lafrenzen niin pitäisikö minun tehdä valkoinen vai ruskea mekko? Valkoinen olisi kivempi, mutta kun live. ´~`

      Ja joo, kutsukaa vaan kaikki mukaan ketä vain keksitte, olisi niin hienoa saada edes tärkeimmät henkilöt kasaan! (Kuulostaapa epätoivoiselta...)

      Olisiko miitti kesällä vai syksyllä ja missä päin Suomea? Itsellä on kesätöistä viikonloput vapaana koko kesän ja elokuun ensimmäinen viikko on täysin vapaata. Jos miitti on Keski-Suomessa niin ellei olla taas Murkin luona niin meille olette edelleen tervetulleita, asutaan Petäjävedellä eli parinkymmenen minuutin junamatkan päässä. (Matka on 2.60€ opiskelijalta, vähemmän kuin paikallisbussi Jyväskylässä).




      // ....Ja vaikka kukaan ei varmaan lähde sinne asti niin meidän mökille Varkaudessa pääsee myös. Siellä olisi ainakin paljon tilaa ja KAIVO jos jollain on vielä kuumotusta saada lisää kuvia Märchen cosseista.

      Poista
    2. Nia, minusta voisit tehdä valkoisen mekon, koska oletettavasti muutkin on tekemässä levy asut eikä live asut. :>

      Poista
    3. Valkoinen mekko ainakin näyttää oikeen hyvältä: http://gallery.minitokyo.net/view/534403

      Poista
    4. (minen niin ymmärrä tätä bloggerin vastaus-mahdollisuutta mut enivei....)

      en osaa nyt yhtään sanoa mitään miittimahdollisuuksistani kesällä, kun yritän pitää arkeni täynnä kesätöitä elokuussa kuumottavaa japanin matkaa silmällä pitäen \o/... kunhan ajoissa sovitaan, niin pystyn ehkä jonnekin aikatauluihini miitinkin sovittaa.

      ... mutta tosiaan, en tällä hetkellä vietä kesääni edes jyväkylässä, vaan länsirannikolla vanhempieni hoiveissa :--D tänne en ihan varmaan viitsi kauheata porukkaa pyydellä, mut öh, meillä on luvialla kesämökki jos sinne haluatte itsenne seikkailla. ei ole mikään valtava huvila, eikä ole kaivoa, mutta pieneen kesäiseen ajanviettoon ihan käypä. autokyytejä sinne voidaan järjestää porista ja raumalta, uskoisin.

      jyväskylään taasen olen palaamassa vasta elokuun lopussa/syyskuun alussa, hahaha.. ha :D

      Poista
  8. Hei nyt on minun vuoro olla nunna! Lesbo-nunna!

    VastaaPoista
  9. Niin ja muuten, eikös se Sacrificen siskokin ole yksi mahdollinen hahmo. Jos nyt edes Sacrifice saataisiin, tosin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MITEN UNOHDINKAAN SACRIFICEN SISKON AAA lisään sen listaan heti

      Poista
  10. Niin ja hei, jos on Sacrificen sisko, niin listaan voisi kyllä lisätä Arkin veljenkin ehkä? Häneen on sentään reffikuvia aika paljon? No, mutta kuitenkin, miua itteäni kiinnostaisi Sacrifice tai Orpheus (jälkimmäinen ehkä enemmän, koska se on vähän helpompi tehdä :P jos ei kuitenkaan toista Sacrificea ilmesty, niin...), kumpikin siksi että olen valitettavan pitkä muihin vapaanaoleviin rooleihin (ja ennen kuin joku sanoo Abyss niin ei kiitos~~)

    (Eli olen joko pyromaani tai twotimeri~~)

    JA JOS SEISEN ESITYSTÄ PISTETÄÄN PYSTYYN, TAHDON MUKAAN *A* Voin olla Trin~~

    VastaaPoista
  11. Tosin Arkin veli oikeestaan esiintyy vaan mangassa eikös? Yokokanin kuvat hänen sivuiltaaan ja kansi ja konserttitaiteet voidaan minun käsityksen mukaan laskea viralliseksi hyväksi lähdemateriaaliksi (täällä: http://www17.ocn.ne.jp/~yokoyan/). Veli on nyt kuitenkin listalla!

    VastaaPoista
  12. Animeconissa mua ei näy, Traconissa vasta. Sääli että kesälukio siinä päällekkäin, Kuopio kun ois ollu veneilyn kannalta ihan hyvässä paikassa.

    Jaa että uusia ryhmiä ja esityksiä... Periaatteessa voin ilmottautua Sacrifice-tytöksi, mutta satun olemaan aika surkea cossaaja. Perfektionistina en oo tyytyväinen työhöni, ja en osaa meikata saatikka posettaa. Nunnastakin olin tosi epävarma, ehkä oli hyvä että en sit päässy siihen loppujen lopuks, oisin vaan pilannu koko hahmon.

    Muttamutta, mua kiinnostaa olla mukana, roolissa kuin roolissa!
    Esitysten kanssa voin kantaa korteni kekoon vanhempieni lapsena: kun on presentaatioalalla olevien yrittäjien kanssa, alkaa huomaamaan kuinka löytyy paljonkin näkemyksiä miten erilaisia esityksiä vois parantaa, kehittää tai yhtenäistää tms.

    Lisäksi lauluääntä (jota tuskin tarvitaan) löytyy, kuten myös valokuvaussilmää.

    Ehkä parhaiten loistan organisoijan taidoillani, oli kysessä ihmisistä, esineistä tai informaatiosta, joista tosin jälkimmäisin sujuu parhaiten. Voin olla se jokapaikanhöylä, joka hakee vettä ja ruokaa, auttaa cossinkohennuksessa, etsii eksyneet henkilöt jne.

    Miitistä: mukana ollaan. Heinäkuussa pääsen, joskin se pitä tietää aika ajoissa kun me veneillään enkä saaresta pääse heti ponkasemaan junaan.
    Voitais joko järkkää miittiä kesällä jonkun mökille, tai sit syksyllä hyökätään Murkin kämppään.

    VastaaPoista
  13. Täällä on kuitenkin apua vaikka kuinka paljon jos puvun kanssa tulee ongelmia! Lisään Liva sinut listaan!

    Esitykselle teen kohta oman postauksen, joka tulee toimimaan sen "kotisivuna", ..ellen sitten tee sille omaa sivua. KATSOTAAN.
    Kaikki auttavat kädet ovat tervetulleita, koska mitä enemmän on apua, voi kaikki keskittyä omaan tehtäväänsä täysillä.

    Miitistä pitää puhua enemmän hurr durr

    VastaaPoista