maanantai 30. kesäkuuta 2014

¿Kesämiitti - Varmistusharmistus?

Ilmeisesti nyt sitten miittailemme Länsi-Suomessa :D! Koitan nyt saada varmistettua, että mökillä vai ihan talossa, mutta mökin saaminen on varmempaa, ye.

Päivä: 1.8. - 3.8.2014 (luultavasti keskitytään taas ajanjaksolle la-su, mutta perjantaina saa jo tulla!)
Paikka: Joko mökki Luvialta (Porin ja Rauman välillä, kyydit kummastakin kaupungista mökille luultavasti hoituisi jotenkin) tai ihan talo Raumalta. Kummassakin paikassa saunamahdollisuus, tilaa melko paljon käytettävissä ja metsät tuossa metrin päässä! Mökillä myöskin meri uimapaikaksi :3.
Ilmoittautuneet: ¿Murkki?, ¿Haikara?¿Gwendolyz?, ¿Muholainen?

Ohjelmassa tällä hetkellä The Assorted Horizons, saunomista (!?) ja... noh, mietitään!

Nyt pls niitä kommentteja, ettei mun tarvitse aina olla potkimassa teitä perseille.

Miitti on aika pitkälle kuopattu ;v; Kiitokset yrityksestä, mutta teidät minä näen vasta sitten ensi vuonna uudemman kerran!

8 kommenttia:

  1. Täällä taas on usper pieni kämppä Porissa, mutta voi olla että mökki on melkein parempi vaihtoehto kun tänne tuleminen. Raumalla kanssa löytyy perheellä iso kämppä, mutta Murkki ja minä asutaan sen verran lähellä että se on se ja sama missä ollaan, teidät autolla sinne heitettäisiin kuitenkin.

    Mahdollista olisi myös junalla tulla poriin, ja lähteä sitten täältä autolla Raumalle, ja sitten mahdollisesti takaisin. Raumalle tosin ihan hyvin kulkee linja-autot.

    Mutta ehdotelkaa muitakin paikkoja!

    VastaaPoista
  2. Juuri tänään tuli ilmoitus, että kesälukion kurssi on peruttu, joten en mene koko kesälukioon. Eli pääsen miittiin, olis menny nääs päälle :D Pientä seilailua mulla tää kesä, et en oo varma missä oon ennen miittiä, mut enköhän pysty järkkää niin, että tulen missä tahansa se onkin. Ropeconin ja 1. elokuuta välissä on jo aika paljon väliä, mut no, mitä aikasemmin sitä parempi ehkä, voisin majottua kaverille etten takas Saimaalle joudu raahautumaan ja sit takas länteen, jos miitti nyt siellä on.

    VastaaPoista
  3. Ilmoittaudun saapuvaksi jos miitti järjestyy! uvu/ Mökillä olis kyllä aika siistiä miittailla! (varsinkin jos hyvät säät yllättäis)

    VastaaPoista
  4. rakastan kommentoijia jee ;_; muut on tymiä.

    kaipa miitti järjestyy, vaikka sitten pienellä porukalla jos ei muuta!

    VastaaPoista
  5. Kesämiitti kuulostaa hauskalta! Olisi myös kiva päästä sanomaan Murkille heihei ennen Japanilandiaan lähtöä.
    En kuitenkaan voi luvata pääseväni paikalle ennen kuin päivämäärä on paremmin selville. Muutto Jyväskylästä Tampereelle on edessä ja näillä näkymin se osuu ehdotetuille päiville.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeps, vähän arvelinkin, että 1-3.elokuuta ihmisillä saattaa olla kiireitä just muuton kanssa :C arkipäivät on vaan vähän kehnoja ja itelle taas tulisi keskiviikon lähtö aika nopeeta muuten, phew. no mut, kattele miten muuttos käy ja jos jaksat vaikka la-su:n tänne tulla niin eeey tavarat ehtii myöhemminkin purkaa.

      Poista
  6. Jaaha, seilailuni ympäri Suomea tulikin nyt esteeksi, enkä pääsekkään miittiin toisin kuin jo lupasin, olin liian hätäinen... Kaikki tekijät huomioon ottaen se ei vaan nyt toimi, joten joudun skippaamaan :/ Onnea ja iloa Horstille Japaniin, olen hengessä mukana ^^

    VastaaPoista
  7. jep jep, tämä miitti taitaa kokonaan peruuntua, sillä tulossa olisi vain haikara ja gwendy, näillä näkymin. jos nämä kaksi kuitenkin haluavat tänne tulle niin... siitä vaan :D

    VastaaPoista