lauantai 9. toukokuuta 2015

Elvytystä?

Kohta on vuosi kulunut siitä kun viimeksi yhdessä puuhasteltiin tämän ryhmän kanssa. Oikeasti aika hurjaa, eikö? Blogikin on jo hieman kerännyt pölyä ylväässä yksinäisyydessään... Ja siksipä tämä postaus. Kesä on pikkuhiljaa tulossa, ja vaikka (toivottavasti) monella on kesätöitä tiedossa, vapaa-aikaa voisi ehkä löytyä helpommin? Voitaisiinko pian ottaa lapiot ja kaivaa esiin suunnitelmat viimevuodelta? Onko kaikki vielä messissä? Voitaisiinko, ehkä, pian suunnitella taas -gasp- miittiä..?? Minusta ainakin olisi ihana kokoontua taas porukalla! Mitäs te olette mieltä? ´ v ´


13 kommenttia:

  1. pohdin itse asiassa juuri samaa pari päivää sitten, gasp! mutta kun itellä ei ole kesästä sen pahemmin tietoja vielä (jostain pitäisi töitä pieraista plöh) muuta kuin että vietän sen suurella todennäköisyydellä raumalla :/ desuun en ole erinäisistä syistä (lue: ei kiinnostusta) tulossa, niin joku miitti ois kyllä ihan tervetullut! haluun nähdä teitä piiperoisia ;__;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. great minds think alike, ja sitä rataa! mut hei jos muitakin kiinnostaisi miittailla niin sitähän voisi alkaa suunnitella. mutta ensin kaikkien pitäisi ilmoitella kiinnostuksestaan!

      Poista
  2. Itse muutan parin kuun sisällä mutta pysyn Porissa, sinne tuntui joillain olla hankalampi päästä? Kuitenkin täällä ois ISOMPI ASUNTO jos poikaystävän saa talosta ulos päiväksi tai pariksi.

    Desu jää kanssa väliin tällä kertaa. :T

    VastaaPoista
  3. Miitti voisi olla aikas mukava joo~! Kun itteltä jäi viime miitti välistä ja sellai. Ja kun olen se työtön sossupummi, niin aikaakin riittää :D Ja mie olen Desuun menossa, jos sielläkin haluaa moikata!

    VastaaPoista
  4. Joo olisi kivaa nähdä, me ollaan Vilman kaa yhä Jyväskylässä ja ollaan tulossa Desuun. En malta oottaa että senpait avaa lesbojenaikamatkustuskissojen tarinaa.

    VastaaPoista
  5. Erinomainen hätäkutsu tumblrissa Milla ;)
    Kiinnostusta miittiin löytyy, kunhan ajankohta selviää pari kolme viikkoo ennen miittiä. Kesäplänit vähän auki, mut periaatteessa kaikki käy, kunhan tieto tulee tarpeeks aikaste. Veneily on välillä vähän satunnaista puuhaa aikataulujen ja satamien osalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiesin että se toimisi huhuhu B)

      Mut joo, jos tiedätte jo nyt ajankohtia jotka EI käy kesällä niin sanokaa ja voidaan heti karsia semmosia pois. Juhannuksen olettaisin olevan yksi tällä ei-käyvien-ajankohtien listalla. Mulla on itseasiassa koko kesäkuu jo semmonen et ei oikeen käy, mut kesäkuun vikalle viikonlopulle vois ehkä sopia (riippuen töistä). Heinäkuussa ei oo mitään erityisiä pläänejä mulla paitsi vko 30 jolloin meen Ruotsiin. Elokuun alussakaan ei oo vielä mitään suunnitelmia.

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. @Hakkis: oonkin miettinyt mistä hitosta sun skypenikki tuli :---D emmä kauheemmin tiedä lesboista ja aikamatkustuksesta tän albumin kohdalla (tai no, kissojen kohdalla ainakaan höhö), mutta otan tulkintasi vastaan. itse kutsun niitä ihan kiltisti teknokissoiksi.

      enivei, itelle sopisi varmaan heinä-elokuu parhaiten. uskon kanssa, että voin jälleen tarjota miittipaikaksi joko vanhempien asuntoa raumalta tai kesämökkiä luvialta, mut tiedä sitten onko niihin yhtään sen helpompi päästä kuin poriin haha ´v`... mut varmaan sama kuin livalla, et kiva ois tietää se n. 2-3 viikkoa etukäteen. pitää noista kesätöistäkin nyt kysellä ens viikolla, plergh.

      (tjaha, en joko muista miten kommentin muokkaus onnistuu täällä, mutta kiitos että jätit vanhan raadon tänne, blogspot.)

      Poista
  7. wuup, sanon vaan, että työaikatauluni on selvillä! pitäisi olla vapaana viikonloput ja arkisin kahden jälkeen, et joku pe-su ois taas ihan jees aika mulle. toki voin aina vapaata pyytää mutta RAHA :|

    VastaaPoista
  8. Mites, olisko kellään kiinnostusta cossiryhmäillä jossain välissä? :D Vetää vaikka Elysionit uusiks tai jotain ihan uutta..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kiinnostusta, tosin en tiedää onnistuuko tänä kesänä! Tracon vois ehkä käydä, jos muita on sinne myös tulossa? Meillähän oli jo hitusen puhetta josko Halloyorusta tekis ryhmän joten siinä yksi vaihtoehto. Mutta puhutaan toki asiasta vielä lisää. ´ v ´

      Poista
  9. HaloYoru ryhmästä olisi kiinnostunut yksi tämän ryhmän ulkopuolinen kaveri (Kathleen Livermore, tosin se on varmaan suosittu vaihtoehto?), joten sille nostaisin kannatusta itsekin. Pitää kai alkaa keskustelemaan?

    Ja kun Neinista tulee DVD niin sille pitää varata katseluiltaa ainakin!

    VastaaPoista