lauantai 6. kesäkuuta 2015

Mahdollista miittiä, ryhmää ja katseluiltaa?


Hyvää alkavaa kesää SHK kansalaiset (ja hyvää desuconisa teille ketkä sinne menivät, pitäkää kivaa)! Jännää kuinka hiljaista on ollut vaikka SH julkaisuja on tullut ja ties mitä tapahtunut tässä välissä. Gwendylo/Milla nyt jo ehdotteli ja kyseli, mutta tehdäänpä nyt ihan konkreettinen postaus!

Elikkä asiani koskee:

1. Mahdollinen kesämiitti.
Mahdollista ryhmää edeltävä miitti, jossa voimme katsoa Neinin mukana tulleen VaniStar liven, keskustella ryhmistä, kuunnella ja keskustella Neinista ja keskustella yleensäkin tulevasta tai, noh, ropettaa (kun se on tavaksi tullut)! (+ Katsoa Assorted Horizonia MITEN UNOHDIN SEN)

Mahdollisia paikkoja: 

A. Murkki/Horsti on tarjonnut kesämökkiään (korjaa jos et ole), en tosin muista että siellä olisi ollut blurayn katselumahdollisuudet? Tämä siis Raumalla päin, josta varmastikin Horsti ja minä saataisiin järjestettyä kyydit mökille. Ohjelmassa varmaan olisi ainakin uimista jos se kesä sieltä vielä tulisi. Edit: Kesämökkiä ollaan laittamassa myyntiin, joten sen käyttö on kysymysmerkki. Paikalle saa pleikkari kolmosen, joten bluray katselu onnistuu.

Paikka: Yhtä lähellä Poria ja Raumaa, mollemmista voidaan ehkä järjestää kyyti mökille.
+ Uintimahdollisuus, mökkeily

B. Poikaystäväni ja minä muutamme isompaan asuntoon, ja kämppä olisi asutus valmis varmastikin Heinäkuun lopussa. Täällä ainakin olisi viihdekeskus, ja lähellä on Kirjuriluoto, missä pääsisi uimaan. Tästä tosin pitää sopia poikaystäväni kanssa, mutta hänet on jo laitettu sietämään Lauranttien karaoke sessio, joten ehkä hän kestää. Tämä siis olisi Porissa, minne pääsee bussilla, ja Tampereelta tulevalla junalla. 

Paikka: Pori
+ helppo päästä tampereelta, nyt pitäisi olla tilaa, keskustassa uintimahdollisuus

C. "Me asutaan nykyään Emmin kanssa Jyväskylän keskustassa eli myös meidän kämppää on mahdollisuus käyttää, mikäli paikan kanssa on ongelmia ja me saadaan aikataulumme sovitettua mittiin. Blu-ray soitinta ei tosin omisteta ja meillä on kissa eli toivottavasti ei ole ketään pahasti allergisia."

Paikka: Jyväskylä
+ tuttu Jyväskylä, kissa!
- Blurayn puute, kissa  

Ehdottakaa myös muita vaihtoehtoja, taikka ilmaiskaa mielipiteenne edellisistä. Listaan niitä tänne sitä mukaa kun tulee! Ehdotelkaa myös ohjelmaa, ja päiviä, ja ilmoittakaa yleisestä kiinnostuksesta.

Itselleni käy muutkin päivät kuin viikonloput, koska en ole töissä. Onko tilanne muilla sama vai onko viikonloppu ehdoton?

Päiviä jotka EIVÄT käy:
Gwendy: "ei kesäkuussa, ei viikoilla 29 eikä 30 heinäkuussa."
Jenna: ei kesäkuu (jos yövytään porissa), ja heinäkuun eka viikko, ja 11-19 päivä mahdollisesti menee jazz vuokralle kämppä EHKÄ
Animeconiin menevät: Heinäkuu 11-12.

Mahdollisia päiviä (mennen näiden mukaan mitkä EIVÄT KÄY tähän mennessä):

Heinäkuu: vko 28 (viikonloppu 10-12 päivä) Vko 31?
Elokuu: Eka viikonloppu? 1.-2. päivä VKO 31




2. Mahdollista ryhmää
Puhetta on ollut Halloween to Youru no Monogatari ryhmästä aikaisemmin, ja syksyinen Tracon olisi luultavasti ajankohtaisesti loistava. Onko jo liian myöhäistä aloittaa, ja onko teillä cossisuunnitelmat jo selvillä Traconiin? Ehdotelkaa ihmeessä muita mahdollisia tapahtumia, tai ryhmä ideoita.



Menen kuitenkin törkeästi HaloYoru oletuksella. Osasta hahmoista löytyy kahdet versiot. Lennyllekin on käytännössä kolmea pukua. Mahtavaa olisi saada molemmat versiot, eri ensimmäiselle päivällä, ja ilta/halloween versiot toiselle, tämä tosin on luultavasti liikaa, joten ehdotan halloween/ilta versioita. Traconissa molemmat päivät käyvät minulle, mutt ailmaiskaa kipin kapin jos tämä tulee liian nopeasti tai cossi suunnitelmat ovat jo täynnä!

Mitään hahmojen varauslistaa en tee, koska uskon että osa toiveista menee luultavasti päällekkäin. Listaan kuitnekin hahmot, ja kaikki ketkä ovat niistä kiinnostuneet, jolloin näistä voidaan sitten keskustella. Jos ryhmä lähtee käyntiin, voidaan alkaa varaamaan hahmoja, ja laitan mainontaa myös Anikiinkin. Tämä porukka siis edellä!

Kinnostuneita on löytynyt näille hahmoille: 

Diana Haikara/Jenna
Kathleen Livermore Iida (ryhmän ulkopuolinen, mutta ollut mukana Moira ja Roman cosplayssa), Gwendy (1. vaihtoehto)
Seamus/William: Gwendy (2. vaihtoehto)
Halloween with the Night: Murkki (haluu mutta ei tiedä osaako, saa Joelilta tukea)
Sean (Kathleenin mies/se partaveikko): Joel (myös ollut mukana Roman ja Moira ryhmässä)
Noitatypy: Gwendy (3. vaihtoehto)
Johnny: Chiheisen

Päivitän listaa kun kiinnostuneita ilmenee! Ja jos joku muu levy/hahmokaarti kiinnostaa, mainitkaa heti, niin siirretään suunnitelmia sitten siihen suuntaan.

Ja sitten, viimeisenä:

3. Nein katseluilta joulun tienoilla?
DVD/Bluray julkaisua ei olla vielä julkaistu, mutta edellisiä julkaisua katsoen sitä voidaan odottaa Marras/Joulukuun puolella. Tämä on vielä kaukana, mutta nostan sen nyt kuitenkin pöydälle. Kyseessä voi olla ihan tavallinen miitti, milloin katsotaan Nein, mutta tämä voi olla pääohjelmanumerona. Tällöin voidaan myös keskustella sitten tulevasta.



Päiviä sun muita ei tähän voida sopia näin etukäteen, kun julkaisupäivästä ei ole vielä tietoa, mutta uskoisin että kiinnostusta tälläiseen löytyisi?


Siinä kaikki asia tällä kertaa. Miau miau!

28 kommenttia:

  1. Kuittaan että tämä on huomattu ja tykkään suunnitelmistanne, vaikken nyt jaksa ajatella päiviä, cosseja tai mitään. Kunhan conidarra on ohi, palaan asiaan, ellen unohda.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palaa tai vedetään pakolla takaisin! /shakes fist!

      Noh, ei tässä kai mikään kiire oo, parantukaa vaan conidarroistanne nyt ensin ja rauhassa,

      Poista
  2. Hei! Hienoa että ryhmää elvytetään!

    1. Kesämiitti kuulostaa kivalta! Toivottavasti saadaan aikataulut sopimaan!

    2. Ryhmäcossi kiehtoo tosi paljon, mutta omalla kohdalla on Traconin cossit lyöty lukkoon jo aikoja sitten.

    3. Tosi kaukana tulevaisuudessa, mutta kiinnostusta on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. laitetaan päälle vaan Lennyn haamupuku niin siellä alla voi olla vaikka mitä cossia? :'D

      Poista
    2. Ja ainahan HalloYoru-ryhmä voidaan kans uusia jossain toisessa conissa uusien hahmojen kera :)

      Poista
    3. selittämätön joukko Halloween ihmisiä Frostbiten iltabileissä esim? :D

      Poista
  3. Hiphei, tulenpa viimeinkin kommentoimaan!

    #1: Itselläni ei ole tarjota miittipaikkaa, joten voin vain nostaa peukut ylös ja nyökytellä näille ehdotuksille. Ehdotuksia ajankohdaksi olisi: ei kesäkuussa, ei viikoilla 29 eikä 30 heinäkuussa.
    #2: Traconiin on sen verran suunnitelmia että olen menossa cosplaykisaan (joka on sunnuntaina, olettaisin). Voisin ehkä ehtiä tekemään toisenkin asun joka tapauksessa. Tästä puheenollen, kun ensimmäisen kerran oli puhetta HaloYoru ryhmästä niin ilmaisin myöskin kiinnostukseni cossata Katea. ´ u ` Se olisi ensimmäisenä listassa kuka haluaisin ryhmässä olla, mutta Seamus/William olis kans ihan kiva.. ainut vaan että en omasta mielestäni sovi hahmoon niin hyvin joten mieluummin olisin Kate. Jos ei kumpikaan näistä niin sitten se noitatypy.
    #3: Kiinnostusta löytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (ja psst, noitatytöstä aina kyllä tullut mieleen sinä, kai se on noi kasvonpiirteet ja tummat hiukset)

      Poista
    2. yks vaihtoehto kanssa sulle olis, imo, Johnny :3 jos ei nyt kauheemmin muita tähän ole liittymässä, niin pääporukkaan sopisi Johnny ja Lennykin. toki oon samaa mielä jenskin kanssa siitä, että noitatyttö on ihan sä, että valitse vain toki mikä sua itteäsi kiinnostaa. Katestakin on tavallaan se nuorempi ja vanhempi, että toki niistäkin voidaan keskustella??

      Poista
  4. Halloyorussa ei ole mulle oikein ketään sopivaa taikka mieleistä hahmoa... Sitä paitsi traconiin on molemmille päiville jo suunnitelmia.
    Tuskin pääsen täältä takapajulasta myöskään mihinkään miitteihin taikka katseluiltoihinkaan osallistumaan... :'D

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Jaah, eka viesti tuli väärällä profiililla, kokeillaas uusiksi.

    1. Kesämiitti kuulostaa hauskalta, mikäli vaan aikataulut onnistuu! Kesän aikataulut ei ole vielä tarkkaan selvillä, mutta ainakin Animeconiin ollaan menossa eli se viikonloppu ei sovi.

    Me asutaan nykyään Emmin kanssa Jyväskylän keskustassa eli myös meidän kämppää on mahdollisuus käyttää, mikäli paikan kanssa on ongelmia ja me saadaan aikataulumme sovitettua mittiin. Blu-ray soitinta ei tosin omisteta ja meillä on kissa eli toivottavasti ei ole ketään pahasti allergisia.

    2. Halloyoru taitaa jäädä väliin, en koe löytäväni lapsista ketään sopivaa cossia, kun olen sentääs melkein 170cm pitkä... Mutta törmäillään Traconissa kuitenkin!

    3. Kiinnostusta olisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni kissa on enemmän plussa kuin miinus, blurayn soittimen puute taas... Merkkaan animeconin päivät tuonne "Ei käy" kohtaan.

      Poista
  7. Huh, vihdoinkin selvinnyt sen verran että saa kirjoitettua jotakin, kauheasti kiireitä D:

    1. Miitti oisi oikein kiva, kun on jäänyt väliin nyt viimeisimmät, mutta en osaa tarkempia aikatauluja sanoa, periaatteessa voi sanoa että milloin vain toimii, työtön ja elämätön kun olen. Kesäkuu on kyllä kiireinen, ja heinäkuun eka viikonloppu on varattu, mutta siitä eteenpäin miten vain.

    2. Halloyoru ryhmä, kyllä! Traconiin menokin kun varmistui viikonlopun aikana~! Johnny kiinnostaisi kyllä, vaikka oonkin pitkä esittämään lasta ;u; mutku löytyy jo suden turkin näköstä karvakangastakin valmiina ja sellai ;u;

    3. Täälläkin oisi kiinnostusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merkkaan Johnnysi ylös! (matalat kengät vaa ja kaikil muil korot)

      Poista
  8. ehdin jo gwendyä pyytää Johnnyksi (koska poika tänne nyt heti), mutta eeey kyllä siä kanssa kelpaat mainiosti siihen rooliin ¯\_(ツ)_/¯ kuvakulmien ja perspektiivin kanssa kikkaillaan niin saadaan susta pieni poika.

    (lisäksi jotenkin luin ton viestis ekalla kerralla niin nopeesti, että elin jonkin aikaa siinä käsityksessä, että teillä on joku suden talja siellä. ja se ei tuntunu mitenkään kummastuttavan mua.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku joooo kyllä, ihan aito suden taljahan se meiltä löytyy! Siellähän se meidän liinavaatekaapissa lymyilee, juuu~ Mut joo, olen siis sitten Traconissa pieni poika~<3

      Poista
  9. Koko postausta päivitelty. Kertokaa, käykö teillä kesämiitti myös viikolla, vai pitääkö olla viikonloppu! Vaihtoehdot nyt laitettu A, B, C!

    Itselleni käy viikotkin, Heinäkuun puolella näyttää ihmisille käyvän vaan viimeinen viikko, Elokuu sitten on vielä auki.

    Itselleni kätevin olisi, noh, B vaihtoehto, koska se tarkoittaa ettei mitään levyjä, soittimia, bluray boxeja jne tarvitsisi rahdata mihinkään. Tietenkin tämä tarkoittaa sitten sitä että jokaisen muun pitäisi liikkua Poriin. Välimatkat täällä on tosin lyhyitä, että pääsisin tulemaan kaikkia vastaan. Lähellä klo 24 asti oleva ruoka kauppa, ja kaksi ruokakauppaa on käytännössä ihan vieressä, bussi ja juna kanssa ihan lähellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mullon yhäkin viikolla töitä arkisin, et aikasintaan pääsen lähteen perjantaisin kahden jälkeen ja täytyy olla takaisin maanantaina kaheksalta aamulla takasin et. voin päiviä aina vapaaksi pyytää, mut mielellään en pyytäisi.

      mulle mökki ja pori on parhaimmat vaihtoehdot, sillä jyväskylään on hankala lähteä etenkin nyt kun en opiskelijakorttia tällä hetkellä omista herpa derpa. mökkiä suositelen lähinnä sen takia, että se on aika kuusessa, jolloin mekkalaa saa pitää aika riemun määrin. lisäksi lattiatilaa löytyy jonkun verran kaikkia patjoja yms. varten. myynti on aika epätodennäköistä atm, koska vanhemmat on sitä säätäneet kyllä urakalla jo monta kesää (lähinnä sukulaisille tarjonneet), mut aina se kaatuu johonkin :D et kunhan päivän ajoissa lyö lukkoon, niin eiköhän se meiän käyttöön vielä ennätä.

      Poista
    2. ehdotan siis Elokuun ekaa viikonloppua.

      Poista
    3. Miulle käy kaikki vaihtoehdot, kaikki on kumminkin kaukana miusta niin en ala nirsoilemaan :'D Tosin jos nyt joku pitäisi valita niin mökki kuulostaa aika hauskalta!

      Poista
  10. (Jyväskylässä on syksyllä Kosucon, jossa on osittain teemana halloween.)

    Heinä- ja elokuussa kävisi minulle viikonloppujen lisäksi myös viikot (mahdollisesti jopa viikonloppuja paremmin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Traconin jälkeen? En tiedä itse miten rahatilanne kestää nyt kun liput on jo Traconiin hankittu, mutta Traconin jälkeen jos on aikaa/rahaa, mielelläni hyppäisin Dianana mukaan. Coni taitaa tosin olla uusi ja pieni, ja se aina vähän pelottaa näissä.

      Okei!

      Poista
  11. kävin tänään mökkiä katsastamassa; se on yhä hyvässä kunnossa, vaatisi tosiaan vaan jonkinlaisen kunnon siivouksen ennen kuin sinne viitsisi mennä. kusiaisia siellä on tosin joka puolella nykyisin, joka on vähän :/

    enivei, huomenna on menossa ilmoitus lehteen sen myynnistä, joten sen käyttö elokuussa on jo todella suuri kysymysmerkki. tästä johtuen voisi tuo jenskin kämppä porissa olla parempi. olisi ollut tosi kiva päästä hieman kauemmas sivistyksessä, mutta nyt kävi näin. itteänikin harmittaa, kun on tuolla mökillä kuitenkin käynyt viimeset yli 20 vuotta ´v`...

    VastaaPoista