keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Miittiä Elokuussa?

Eli tehdäänpäs tästä nyt erillinen postaus ja laitetaan asioita eteenpäin!

Otin Horstin mlkin pois mahdollisista paikoista, koska se on myynnissä ja tarvitsisi kunnon putsaamista.

Mahdolliset paikat:

A. Porin kämppä on hyvin lähellä juna- ja bussi-asemaa, joten busseja ei tarvita kaupungin sisällä, ja pääsen noutamaan tarviattaessa niin ei yksin tartte eksyä. Kiven heiton päässä molemmilla puolilla katua kauppa, hiukan kauempana klo 24 auki oleva valintatalo. "Viihdekeskus" eli televisio, bluraysoitin, xboxone ja lisäksi näyttö on suoraan kiinni poikaystävän tietokoneessa jos pitää netistä jotain katsoa isolla ruudulla.
Muita plussia lähellä oleva kiinalainen, subway, hesburger ja burger king jos ruokaa ei jaksa laittaa, ja Kirjuriluodon ranta jos kelit olisivat hyvät.

Paikka: Pori
+ helppo päästä tampereelta, nyt pitäisi olla tilaa, keskustassa uintimahdollisuus

B. "Me asutaan nykyään Emmin kanssa Jyväskylän keskustassa eli myös meidän kämppää on mahdollisuus käyttää, mikäli paikan kanssa on ongelmia ja me saadaan aikataulumme sovitettua mittiin. Blu-ray soitinta ei tosin omisteta ja meillä on kissa eli toivottavasti ei ole ketään pahasti allergisia."

Paikka: Jyväskylä 
+ tuttu Jyväskylä, kissa!
- Blurayn puute, kissa  

Aika: Elokuu!

Kiinnostaako? Ilmoittakaa vielä kerran, ja laitetaan lukkoon! 

5 kommenttia:

  1. olen tulossa jos miitti mahdollisesti porissa ´v` ei opiskelijakorttia tällä hetkellä, joten joko joutuisin säätämään reilusti bussien kanssa tai puremaan hammasta pihiyteni suhteen et pääsisin jyväskylään (siellä pitää kuitenkin rampata syksyllä koulun vuoksi, et pls ;_;). yhäkin olen yleensä aina vapaana perjantaina kahden jälkeen aina maanantaiaamuun saakka.

    VastaaPoista
  2. Kiinnostaa yhäkin! Itselleni ei sinänsä ole niin väliä kumpaan paikkaan mentäisiin koska molempiin on pitkä ja suht kallis matka. Mutta jos pitää sanoa jompikumpi niin näiden mainospuheiden perusteella ehkä Jennan kämppä palvelisi meidän tarkoituksia paremmin (vaikka kissa olisikin iso plussa).

    Elokuusta on muuten tässä vaiheessa hieman hankala sanoa että mikä ajankohta kävisi 100%. Ensimmäinen viikonloppu on jo ovella joten sitä ei luultavasti tarvi edes mainita. Viikot 32 ja 33 on jo melko buukattu, mutta 15.-16. SAATTAISI käydä. En vaan vielä oikein tiedä miten tämä vika lukuvuosi on mun osalta alkamassa joten en uskalla luvata. Näillä näkymin 22.-23. voisi käydäkin, mutta elokuun vika viikonloppu ei käy.

    Ja mainitsen nyt tässä vielä loppuun että en tiedä onnistuuko Sound Horizon ryhmä minun osalta Traconiin sittenkään. On vielä asioita mitä pitää kisan vuoksi tehdä ja mieluusti panostaisin siihen kuin että hutaisisin kaksi asiaa. Mutta jos joku haluaa joko Elysion tai Märchen cossit vetäistä uudestaan niin toki voin sen tehdä koska cossit on jo valmiina.

    VastaaPoista
  3. Meillä on Emmin kanssa osoittautunut kesä luultua kiireellisemmäksi (cossit, opiskelu, työt, yms.). Rahatilanne taas näyttää siltä, ettei ylimääräisiä reissuja enää mahtuisi budjettiin. Me joudutaan siis varmaankin jättämään miitti väliin. Aikataulut on tiukassa, mutta kotona oleminen ainakin sopii budjetiiin, joten täällä miittailu ei tietenkään ole täysin pois suljettu. Meidän kämpän voi siis yhä jättää vaihtoehdoksi jos miitin pitäminen Haikaran luona estyy.

    Voitte jättää minut ja Emmin pois aikataulujen sumplimisesta, me joudutaan jäämään sivuun tällä kertaa. Ottakaa kuitenkin yhteyttä jos miittipaikka suuntautuukin tänne, me luvataan saada se järjestettyä, kun ollaan jo paikkaa ehdotettukin! Mutta mikäli päädytte Poriin niin toivotan jo teille hyvää miittiä ja toivottavasti minä ja Emmi päästään tapaamaan teitä edes Traconissa!

    VastaaPoista
  4. Whoops, kerkesin jo unohtaa ilmoittaa intensiivisen opiskelun seassa: mäkään en tosiaan selviä paikalle :( Vietän nyt mukavaa vikaa lomaviikkoa opiskellen viimeisiin ylppäreihin, oh joy, ja budjetti ei helposti kestä pitkiä matkoja. Pahoittelen, jos syksyllä tai talvella järkätään jotain niin pyrin järkkäämään asiani paremmin. *haihtuu takaisin ruoka-opiskelu-uni-rytmiin*

    VastaaPoista
  5. juu, me vähän juteltiin jenskin kanssa asiasta ja näillä näkymin tämä miittinen tullaan perumaan alhaisen osallistujamäärän vuoksi. kuitenkin moni on menossa traconiin, niin sinne voitaisiin miettiä jotain pientä, emt, piknikkiä tjtn. voitte keskustella tuosta keskenänne, sillä minen sinne ole näillä näkymin tulossa ´v`... (ei lippua jne jne.)

    ehkä voitte siellä kanssa keskustella milloin syksyllä olisi ihanteellisinta järkätä miitti! halutaan kuitenkin mahdollisimman montaa ihmistä nähä kerralla ;A;

    VastaaPoista