keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Nein ryhmä Frostbiteen?



Hei taas! Traconista selvitty? Viimeksi aloitin kyselyn aivan liian myöhään, mutta koetetaan jos nyt oltaisiin ajoissa.

Eli Nein ryhmää Frostbiteen! Olen kuullut, että joillain on jo suunnitteilla pukuilla tästä muutenkin kyseisessä tapahtumassa, joten koetettaisiinko tätä tuoreeltaan? Frostbitessa tietenkin se harmi, että coni on K-18, ja kaikki eivät vielä pääse mukaan. (mutta ehkä moira ryhmää sitten kesäksi? *wink*)

DVD julkaisu tulee viimeistään jouluna jos on edellisiin DVD julkaisujen aikatauluun uskominen. Tämänkin siis kerkeäisi näkemään (ja pitämään miittiäkin välissä) ennen kuin pukuja tarvitsisi tehdä.

Traconissa liikkui muutamia ihmisiä jotka eivät ole kuuluneet ryhmään ennestään, ja toivottavasti saisimme nämäkin ihmiset tavoitettua tällä kertaa jos kiinnostusta on. Jos täältä löytyy kiinnostuneita, voimme koettaa suunnata seuraavaksi anikiin, ja muille alustoille kyselemään muita kiinnostuneita. Hahmoja on tarjolla paljon ja kansihahmojen lisäksi mukana tietysti Noël ja Michele (kertaa X5??), että mahdollisesti MarieMarie ja kukkakaupan tyttö ja niin edelleen, jos vielä ainoastaan livessä esiintyneitä hahmoja otetaan mukaan.

Unelma tietysti olisi saada se päähahmo (Noël, ja R.E.V.O), että jokaisen kipaleen päätyttö. Tämän ei kuitenkaan kannata antaa kahlita hahmovalintaa.


Listaan tähän siis kiinnostuneet, ja heitä kiinnostavat hahmot. Kaappaan myös Hootin tähän listaan, joka on R.E.V.O cossista jo maininnut.

Hootti: R.E.V.O
Madu: Elef
Haikara: Michele (Madam)
Chiheisen: kiinnostusta Elisabethiin
Gwendylo:  Noël
Rita: Shokumotsu-ko (Thanatos tyttö) eniten, Luna Ballad ja Lostin tyttö vähemmän.
Iida: Misia


Eli, jos olet kiinnostunut, ilmaise itsesi! Lista ei ole tässä kohtaa millään tavalla sitova, kysellään kiinnostuneita nyt näin aluksi, ja lähdetään sitten päättämään, kuka haluaa ketäkin cossata.

Livestä on jo kuvia tarjolla, joten niitä vilkuilemalla voi nähdä materiaaleja ja yksityiskohtia näin aluksi.

Kuulemisiin! Nyan Nya Nein!

32 kommenttia:

  1. Sinänsä voisi Elisabethia kokeilla, voisin kerrankin olla nainen. Joku kissa tytöistä voisi olla kanssa hauska, mutta Elisabeth nyt ensisijaisena~!

    VastaaPoista
  2. Me voitaisiin Vilman kaa hakita tähtilesboja!

    VastaaPoista
  3. Merkkaan ylös oikeilla nimillä vaikka tähtilesbot on mainio tapa ilmaista nämä :'D

    VastaaPoista
  4. To be honest mua kiinnostais myös R.E.V.O, mutta myöskin Noël (vaikka olen aina vakuuttanut itelleni että se ei ole hyvä idea että mä cossaisin hopea/valkohiuksisia hahmoja. kuitenkin). Jos ei kumpikaan näistä niin sitten ehkä joku kissatytyistä. Näin notena et jos Noëliksi ryhtyisin niin luultavasti harkitsisin vakavasti itseni kiduttamista tekemällä sen helvetin kitaran. Kaduttaa jo nyt mut oon silti messis. *näyttää peukkuja*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. merkkasin Noëlin ylös hehehee

      Poista
    2. Apua

      (jos käy niin et tulee kolme kissatytyy ja yhtä ei löydy niin vaihan)

      Poista
  5. Hei.

    Tämä tulee vähän yllättäen, mutta voisinko osallistua ryhmään? Liikuin Traconin sunnuntaina Nobarana ja joku kertoi tästä blogista sekä mahdollisesta Nein ryhmästä, ellei muistini ihan täysin petä. Blogin löysin jo aiemmin, mutta kesti oma aikansa, ennen kuin uskalsin laittaa tämän viestin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaukseni alapuolella, minä idiootti en laittanut sitä tähän, yhyy. Mutta kerrot vain mitkä hahmot kiinnostavat ja kirjaan ne ylös!

      Poista
    2. Eniten kiinnostaisi Thanatoksen tyttö, se vihreä mekkoinen. Myös Chroniclen ja Lostin tytöt kiinnostaisivat, hieman vähemmän tosin.

      Kiitos, että pääsen mukaan ja kerroit tästä blogista! Tykkäsin muutenkin, kun tulit juttelemaan~ Vastasin tähän selvyyden(?) vuoksi.

      Poista
    3. Ylös kirjattu o7 Tervetuloa mukaan! Oli oikeen kiva jutella, ja SH fanien löytäminen on aina ilo~

      Ollaan kanssa miitistä puhuttu, kunhan Nein DVD julkaisupäivä tulisi, näihinkin vaan tervetuloa jos vaan uskaltaa tulla, ja jos saadaan järjestettyä!

      Poista
  6. Hei, minä se olin! Ja tietysti mukaan pääsee!

    Kerro vain mitkä hahmot kiinnostavat, ja kirjaan ne sitten ylös!

    VastaaPoista
  7. Lisätty Iida Misiana (HaloYorun Kathleen).

    Päähahmo naisia puuttuu siis enää kolme: Luna Ballad (Chronicle), Lost nainen, ja Maman (Roman)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt olisi siis hyvä hetki napata kavereita hihasta, sekä varmistaa onko tulossa vai ei. Ryhmä näyttää aika hyvältä jo nyt!

      Poista
  8. Minä, kun katson Noëlin kitaraa: *itkuääniä* "ei saatana"

    Mut oli mulla oikeetakin asiaa, nimittäin olisin erittäin kiitollinen jos _hyvälaatuisten_ ja mahdollisimman selvien reffien löytämisessä autettaisiin. Tuolta linkistä löytyy suht hyviä mut jos ne olis vielä tarkempia niin se olisi vallan ihanaa. En saa ihan selvää kuvista mut oletan et Noëlilla on edelleen ne ihanat liekkipöksyt ja muutenkin samat vaatteet ku VaniStarissa.

    Ja sanon vain että tiedätte, mulla olis Frostiin suunnitteilla toinenkin cossi (yleensä hädintuskin yhden saan tehtyä), ja nämä molemmat cossit haluan tottakai tehdä hyvin. Alotan aika varmasti tekemään sitä toista asua ensin ja tarkoitus olis saada se valmiiksi niin että sitten pääsisin alottamaan Noëlia (täältä tullaan köyhyys). Sen lisäks että kaksi asua on tosiaan suunnitteilla, molempiin asuihin kuuluis propit (joita en hirveästi ole tehnyt...). Joten antakaa anteeksi kaikki se valitus jota luultavasti joudutte kuuntelemaan varsinkin sen kitaran tekemisen takia. (Ja antakaa anteeksi jos aika/raha/resurssit/kärsivällisyys/ja kaikki muu mahdollinen loppuu kesken enkä saakkaan sitä [kitaraa] tehtyä. Lupaan edelleenkin yrittää.) Kaikesta valituksesta huolimatta haluan onnistua. ´ v `'''

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valittaminen täysin hyväksyttyä ja sallittua :D Noëlin puku on juu täsmälleen sama, en ole mistään kuullut kenenkään noteeraavan jotain muutoksia.

      Noëlia kanssa näkee mini livessa mikä tuli Nein Deluxe Editionin mukana mutta en tiedä onko sitä netissä...

      TSEMPPIÄ

      Poista
    2. (ja jos esim kitara ei valmistu voit sanoa että Michele sen vei, etkä olisi edes väärässä)

      Poista
    3. Psst: http://murkki.tumblr.com/post/109659305219

      Poista
    4. kuten jenski totes, michele toimii hyvänä tekosyynä kitaran uupumiseen, joten älä turhia sitä ressaa.

      yks playlisti livelle löytyy täältä: https://www.youtube.com/watch?v=9MwUal365qU&index=1&list=PLSClhFlf5T8nJGIdPtctEAUD6TLo9G0S0

      ja jos salon de horizonin kuvista kaipaa tarkempia skanneja, niin sanoo vain.

      Poista
  9. ihan kans unohdin, mutta jos et ole jo löytänyt, niin tässois skanneja siitä bookletista, mikä tuli vanisutarin LE:n kanssa (hyvin epämääräisessä järjestyksessä, kun revin ne vaan jostain kiinasaitilta aikoinani): https://www.dropbox.com/s/4plogcvjg3syti5/VaniSuta.rar?dl=0
    kuvituksia vain kenties, mut eiköhän nekin asiansa aja.

    sanoisin, että noëlista löytyy parhaiten reffikuvia loppujen lopuksi lol. mut ei ressiä, tänne vaan kyselemään, jos kaipaat lisää jelppiä :)

    VastaaPoista
  10. Joo tänks molemmille! Tiedän kyllä että Noëlista löytyy suht hyvin reffejä (Sound Horizon liveasuksi) mut koskaan ei ole liikaa reffejä kaikista eri kuvakulmista :'''D Ja totta puhutte, eipä tuo kitaran puuttuminen niin haittaa mut olis siistiä saada se tehdyksi~

    VastaaPoista
  11. Hei! DVD & BLURAYn julkaisupäivä tuli viimein ja.. se on 3 päivää desuconin alkamisen jälkeen :)

    TOSIN käynnissä on tällä hetkellä SH kahvilat, jossa pukuja esitellään, ja joista löytyy kuvia. Tällä hetkellä esillä ovat kissat, Leipurikappaleen ihmiset, ja Michèle vaihtelevasti. Seuraavalla viikolla siirrytäänkin istten seuraavaan kappaleeseen (epäilisin).

    KYSYN SIIS: ketkä ovat valmiita tekemään pukua, vaikka liveen ei käsiksi pääse? Meillä on kuitenkin käytössä scannit, ja tämä kahvila materiaali.

    Jos jättäydyt ryhmästä pois ILMOITA PIAN, itse ajattelin vielä porskutella vielä mukana, vaikka pirulaiset pitävät Michèleä pöydän takana piilossa :) En olisikaan halunnut tietää miten se helma taas meni.

    VastaaPoista
  12. Laitan tämän viikon sunnuntaina mainista pystyyn! Ilmoittakaa jos ette ole tulossa tai hahmo varmistuu jos oli epävarmuutta, niin ei viedä paikkoja muilta halukkailta. Tukiryhmä (minä ainakin) on pystyssä 24/7 tässä kommentti osiossa jos joku puvun osa mietityttää tai tarvitaan apua tai suunta johon vaan huutaa.

    Itse aloitan puvun kartoitusta ja peruukkien tilaamista pikapuoliin. Voimia, tsemppiä, gloria jne! (Apuvaa)

    VastaaPoista
  13. Me Vilman kanssa jätetään tähtitytöt ainakin Frostin osalta väliin, mutta tullaan ehdottomasti sitten hengaa ja ihailee ryhmää! Myöhemmin voidaan kattoa hommaa uusiksi, SH cossit ei oo vielä meidän osalta ohi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! Poistan teidät listasta. Ja tulkaa hengaamaan niin voidaan keskustella Nein katselumiitistä, sekin olisi kiva saada taas pöydälle, mutta ensi vuonna sitten.

      Poista
  14. Heippa~

    Haluaisin varmistaa Shokumotsu-kon hahmokseni, koska löysin siihen kankaat Tallinan reissulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Jos sait puvun valmiiksi, Noel, Michele, Elisabeth ja mahdollinen stardust tai muu SH cossi ehkä kokoonumme SUNNUNTAINA. Jalinalla on lauantaina taidekujapöytä ja perjantai on suhtkoht huono.

      Aika vielä epäselvä mutta tähän kerkee vielä ilmaisemaan mielipidettä.

      Nähdään conissa!

      Poista
  15. Päivitän listan nyt ja lähden mainostamaan Anikiin, mutta TÄRKEÄÄ: mikä päivä teille käy? Tämän pitää selvittää hootille jolla on useampi kossi. Minulle käy mikä päivä vain, ja sovittu päivä on ryhmälle vain kokoontumis päivä, tietenkin voi muutenkin nähdä ja heilua puvun kanssa.

    VastaaPoista
  16. Olen tosi pahoillani että vasta nyt ilmoitan (erityisesti koska tiedän miten tuskastuttavaa on kun joku jättäytyy pois ryhmästä viimehetkellä) mutta en tule saamaan Noëlia tehtyä Frostiin... ´A` Meillä on ollut remppaa koko syksy melkein ja se on syönyt kallisarvoisia viikonloppuja enemmän kuin liikaa joten hyvä kun saan yhden cossin tehtyä (olen hidas). Olen kyllä edelleen kiinnostunut Nein-ryhmästä ja mielelläni liityn mukaan uudemman kerran jos muita kiinnostaa jatkossa! Ja lupaan myöskin tulla hengaamaan ja keskustelemaan kauanodotetusta seuraavasta miitistä conissa. ´v` Anteeksi vielä kerran!

    VastaaPoista
  17. Gwen/Milla, kiitos tiedosta! Nähdään Noelisi ehkä toisessa conissa sitten?
    Meidän alkuperäisellä bebolla on puku valmiina, mutta nähtyään SH kahvilassa puvun läheltä haluaa tehdä sen uusiksi, joten Frostiin ei kerkeä. Hän tulee ryhmään silti nyt sitten Noelina, jonka puku hänellä valmiina jo oli. :')

    Oma puku valmistunee toivottavasti ajoissa (apua).

    Edelleenkin päivä olisi kiva sopia! Mutta jos mitään ei saada sovittua oletan aikoja jotka ei osu cosplay ohjelman kanssa yksiin.

    VastaaPoista
  18. Cossi kokoontuminen on SUNNUNTAINA, sillä Jalinalla on taidekujapöytä lauantaina. Aika vielä epäselvä.

    MUUT MIITIT ovat kyllä mahdollisia ja vaadin että revitte hanskasta jos näette!

    VastaaPoista