maanantai 9. kesäkuuta 2014

Desucon owari~

Heippatirallaa ja kiitos kaikille mahtavasta conista! :3 Ihanat typyt ja hyvin mennyt luento lämmittävät mieltäni.

söpöt.


Tässä teille tuollaiset 163 kuvaa JPEG-muodossa! Tumbleriin heittelin jo omat editointini mielestäni parhaimmista kuvista, mutta ei huolta, en ole mitään brusheja tai muuta vastaavaa käyttänyt kaunistamaan (tai rumantamaan) teitä ilman lupaanne! Lähinnä leikin kaikilla napeilla Lightroomissa, joten ellen itse ole sitten mokannut siinä vaiheessa, niin saatan vähän vaalentaa joitain liian tummiksi menneitä silmäpusseja. Muuten kaikki on lähinnä valojen ja varjojen leikkiä. Ja näyttää hyvältä varmaan vain omalla ruudullani koska saakeli mikä kalibrointi ;_;......

https://www.mediafire.com/?y8hwrkvpvx9ci38

 Jos jollekin kelpaa RAW-formaatti, niin kertokaa vain niin saatte kuvia sellaisenakin!

Ainiin, ja voisin tosiaan tulevaisuuden keskustelua kanssa laittaa käyntiin hieman:

1. Kesällä miitti?
Toiveita olisi monella, etenkin minulla, sillä syksyn jälkeen en pystyisi teitä ihanuuksia näkemään n. vuoteen, joten vielä kerran koolle pls. ;_; Suurena kysymyksenä nyt lieneekin, että missä tavattaisiin? Asun nyt itse vanhempieni nurkissa Raumalla, joten en osaa oikein sanoa saako heitä potkittua mitenkä pois minnekään, lol. Tai no, kesämökki olisi Rauman ja Porin välissä, kyyditykset sinne hoituisi varmaan jommasta kummasta paikasta. Mutta minun tarjoamissa tiloissa miittiä ei ole pakko järjestää! Ehdotelkaa vain, jos jotain paikkaa tiedätte! :3

Haluan ainakin tähän heittää, että olen jättämässä Suomen pölyt taakseni 6.elokuuta; luultavasti näin ollen saattaisin lopettaa työni 1.elokuuta, jonka jälkeen olisi montakin mahdollista päivää miitille, kuten vaikka tuo viikonloppu siinä heti. Toki heinäkuussa saattaa olla muutama vapaapäivä, mutta turvallisin vaihtoehto itselle olisi tuo elokuun alku, kai?? Kertoilkaa omista työaikatauluistanne, jne!

2. Iberia-esitys
Desuconin puitteet ovat mahtavat, käsikirjoitusta ei vieläkään ole hiottu loppuun, joten olisko joko Frostbite tai ens vuoden kesä Desu mitään? Discuss.

3. Tulevaisuuden ryhmiä?
Albumeita ja hahmoja vielä riittää vaikka uusillekin jäsenille, mutta mitäs seuraavaksi ja milloin? Jenski oli jo innoissaan hyppäämässä Dianan rooliin, mutta hm :D

10 kommenttia:

  1. Kiitos Murkki kuvista (joita en kykene lataamaan koska tarkistus antaa pelkkää valkoista eikä hyväksy tyhjää vastaustani), kiitos kaikki ihanasta ryhmästä, ja iso hali ja kiitos että tulitte luennolle kanssa.

    Miittiä ehdottomasti kesällä! Seuraava tapahtuma johon ryntään on luultavasti Tracon, joten teitä olisi ihana nähdä ennen sitä ( ja katsoa assorted horizons ;) ) ja juonia tulevia juttuja.

    Iberia-esityksestä: Desuconin puitteet ovat aivan parhaat, säännöt sallivat kokonaiset 5 minuuttia esityksen käyttöön ja screeni toimii ja valot ovat mitä kauneimmat, ja lisäksi mikitkin saa tarvittaessa käyttöön. Käsikirjoituksen kanssa ei pitäisi mennä kauaa, mutta treenausta vaaditaan ja olisi hyvä lyödä lukkoon missä tämä sitten esitetään. Tracon on edelleen vaihtoehto, mutta paikka ja ajan puute syö jonkun verran pois..

    3. Tulevaisuuden ryhmistä taas, HaloYoru on yksi vaihtoehto, en sitten tiedä että olisko kyseessä päivä vaatteet, halloween asut vai (gasp!) molemmat. Muutkin puvut ja ryhmät tietysti kelpaa, omasta kaapista löytyy esim Phin puku jo, ja Märchen ja Elysion ryhmää olen valmiina kokeilemaan joskus uudestaankin samasssa tai eri roolissa. Diana kyllä houkuttaisi eniten tämän hetken SH katrista, olen aika lailla tehnyt jo muut haave pukuni (noh ehkä joskus joku Märchen tyttö vielä, Märchenin puvut <3).

    VastaaPoista
  2. Jep kiitos kuvista, tuossa ne latautuu samalla kun kirjottelen! Ja kiitos kaikille kivasta conista~

    Jooo miittiä vaan kehiin! Voin jo nyt sanoa että viikko 30 ei käy sillä karkaan Ruotsiin melkein viikoksi silloin. Vähän nihkeästi käy ennen tuotakin. Mieluiten joskus elokuun puolella. Minutkin Traconissa tulee seuraavan kerran conissa näkemään. (ellei joku tästä porukasta ole Närconiin tulossa)

    Itse ehdottaisin esitystä ensivuoden Desuun. Asutaan niin erillään toisistamme että tapaaminen ja yhdessä harjoittelu tulee joka tapauksessa jäämään vähiin, joten vuosi harjoitteluaikaa on aika minimi jos haluaa mennä hyvällä fiiliksellä lavalle (näin on ainakin yleensä mun kohdallani).

    Eräs pikkulintu lauloi että Moira ryhmä olisi tosi kiva juttu. > v o Mutta joo HalloYoru ryhmä vaikka Traconiin olis aika JEES. Itse voisin harkita olevani Kate ehkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heinäkuu olisi ittelleni paras kuu näin miitin kannalta, kun kuitenkin olen aika aikaisin elokuussa karkaamassa pois! tietenkin sitä voi harkita, riippuu miten työt antaa myöte kanssa ;u;...

      Poista
    2. Heinäkuun vika viikko voisi ehkä käydä (en tiedä vielä minkälaisia työvuoroja olen saamassa sille viikolle)

      Poista
    3. mietiskelin aikataulujani uusiksi, ja sanoisin, että 1.elokuuta jälkeen vois olla paras miälle! pitää joka tapauksessa pitää lopettaa työt ennen lähtöä, niin ei ole sitten väliä kuinka aikaisin, haha. heinäkuun vapaat pitää varata asioinnille helsingissä, huoh.

      Poista
  3. ehkä tällä kertaa minullakin olisi mahdollisuus päästä miittiin..!

    tulevaisuuden ryhmistä sen verran että tosiaan moira-ryhmä olis aika jees ( ͡° ͜ʖ ͡°) misian cossaaminen on parasta, höhöö. kaverini tosiaan on tekemässä elefiä joten vois luultavasti liittyä iloiseen joukkoomme...~ ja onko elysion-ryhmää tarkoitus vaikka shootata vielä jossain? voisin haluta päästä polttamaan jonkin kirkon oikeanlaisen peruukin kanssa ja pöyheämmällä alushameella eikun--

    jos halloyoru -ryhmään päädytään niin...lenny vois olla ihan kiva :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. paitsi että lenny on piiiiieni ja söpö..... :D

      Poista
    2. uusi photoshoottaus on iso kysymysmerkki; toki miitti oisi yksi vaihtoehto tuollaiselle, mutta se riippuu ihan miten te jaksaisitte raahata cosplay-asujanne kaiken muun kamppeen lisäksi ja varmaan kanssa vähän millaisessa ympäristössä pyörittäisiin? tiedän ainakin itse valokuvaajana, että haluaisin ottaa uusiksi kuvia meidän märchen-cosseista, kun kuitenkin on tullut kehityttyä hieman viime vuoden tasosta .3. elysion-kuviin olen itse suht tyytyväinen (vaikka ne tulikin otettua kauheassa kiireessä melkein), mutta jos cossaaja itse haluaa uusia kuvia, niin mikä ettei!

      Poista
  4. Uusi photoshoottaus ois mielestäni ajankohtanen jos saadaan El mukaan, ja ehkä jopa joku Abyss. Mut todellakin riippuu paikasta missä juostaan.

    Moira porukka jos vedetään, voisin harkita jotain muuta hahmoa. Phin pukuhan minulla on jo, mutta ehkä siihen mieluummin halutaan paria, tai jotkut ketkä kykenee tekemään samanlaiset puvut. Kaverilla Iidallani on Myu puku mutta en tiedä kuinka innolla olisi tässä mukana.

    VastaaPoista