tiistai 3. kesäkuuta 2014

Coni lähestyy! Oletko valmis?

Hei!

Oma mekko lähestyy valmistumista, hanskat jäljellä, ja kukat ja revolverit on valmiudessa, mutta miten teillä sujuu? Viime hetken paniikkeja?

Mietin sunnuntain aikatauluja. Ihan kauheasti Sunnuntaina meillä ei ole aikaa, koska ohjelmassa on Cosplay esityskisa (josta uskon että iso osa tästä kiinnostunut), sekä Pelkkää Chuunibyuta vai oikeaa tarinan kerrontaa? -Tarinamusiikki ja Sound Horizon-luento, joka alkaa kello 14.30, jossa Murkin ja minun onkin sitten oltava luennoimassa, toivottavasti teitäkin siellä näkyy.

Kysymys siis kuuluu, otetaanko pikaista ryhmäkuvaa aamun tuntumissa? Ja yleensäkin tapaamista niihin aikoihin.

Lisäksi, ketkä kaikki käyttävät samaa cossia muina päivinä? Oma tavoite on pitää puku päällä myös lauantaina.

Tsemppiä loppukiriin! Te kykenette siihen!

2 kommenttia:

  1. mun mielestä kuvailuun se pieni väli esityskisan ja meiän luennon välilläkin on oikein sopiva slotti; voidaan kuitenkin pysähtyä taas syömään kotimatkalla tjtn, mut toki aamullakin vain jos ihmiset jaksaa ´v`

    nyt tuskin tarttee lähteä kauhean kauas kuvia varten, et voidaan vaikka siinä satamassa kuvailla tai nurmialueella, missä viime vuonna napsin kuvat nian ja hakkiksen sunnuntain cosseista.

    ja toki jos ihmisillä on cosseja lauantaina, niin itellä ei ole sen kummempaa suunnitelmaa ennen kello neljää illalla! :3

    VastaaPoista
  2. Taidanpa käyttää samaa cossia koko viikonlopun. u v u

    VastaaPoista