lauantai 29. syyskuuta 2012

Yökylämiitti

Päivä: 17-18. marraskuuta 1012
Paikka: Jyväskylä, Murkin solukaksio
Ilmottautuneet (yhteensä 9. Varmistaneita 8)Murkki (majoittaja), Liva (järkkäri), Haikara, Gwendoly, Chihei-ko, KuroiWing, Anzu MÄR 5ero, Nia, Hakkis
Jos joku ei blogissa käy usein, ja huomaa postauksen vasta nyt, ei hätää! Vielä mahtuu mukaan. Kommentoikaa ja kertokaa jos haluutte osalliseks hauskanpitoon!

Saapuminen: Tulo junalla tai bussilla Jyväskylän Matkakeskukseen, aika vielä päättämättä.
         Yhteismatkustuksista voi sopia. Ylimääräinen spämmäys välttäääksemme: minä (Liva) tulen Helsingin Rautatieasemalta asti, luultavasti suoralla junalla, joten samaan junaan voi hypätä matkan varrelta tai vaihdosta jos haluaa. Ne, jotka tulee ihan eri suunnasta, voivat alkaa kyselemään kommenteissa itselleen matkaseuraa.
         Juna-asemalla päätetään vähän tavaroiden määrästä riippuen, mennäänkö Murkin kämpälle kävellen (2 km, ei paha, mutta valtavalla tavaramäärällä marraskuussa epämukava) vai bussilla.

Mukaan: retkipatja/alusta, makuupussi, tyyny, villasukat, yökyläkamat (yökkäri, hammasharja jne), nyyttärimeiningillä herkkuja/ruokaa. Perillä tehdään luultavasti yksi lämmin ruoka (EHDOTUKSIA? Pastaa, salaatti, lihaa...? Heittäkää jotain.) tai käydään syömässä ulkona. Katsotaan lähempänä miittiä, että ketkä vois tuoda ylimääräisiä retkipatjoja niille, joilla ei ole.
Poikkeukset & jaettavat:
Haikaralla ei ole retkipatjaa, mutta tuo vedenkeittimen teetä varten.
Liva tuo kertakäyttöastioita, joten muiden ei tarvitse niitä tuoda.

Murkki on tarjoutunut käymään kaupassa, eli jos haluatte jotain (aamiaisjuttuja, hedelmiä, ruoka-aineita siihen lämpimään ruokaan) niin pyytäkää. Maksetaan sitten hälle takaisin miitissä.
      Jos ehdotatte jotain lämpimäksi ruuaksi, sen pitäis sitten olla yksinkertainen: me varmaan halutaan halvat kulut ja Murkin keittiövarustelu on kuulemma aika vaatimaton.

Ohjelmistoa on ehdotettu seuraavasti: karaokea, liven kattomista, korttipelejä, teorioista (ja muutenkin) juttelua, cossikokemusten vaihtoa, cosplayesitysten suunnittelu (vaikkei nyt välttis toteutuisikaan) ja ehkä roolipelaamistakin, jos jotkut innostuu.
Voitte ehdottaa lisää ohjelmaideoita, joita ei ole jo mainittu.

...ehtiiköhän lumi tulla?

 //edit: ensilumi tuli 26.10 ^^

Ilmoittakaa allergiat, ja jos teillä on jotain poikkeavaa esim. masentuneisuutta tai ahdistuneisuus-juttuja niin ilmottakaa! Järjestäjänä haluan tietää. Ei tarttee tässä, voitte myös ilmottaa mun sähköpostiin ---------(poistettu, poistan kaikki yhteystiedot nyt miitin jälkeen) jos haluutte pitää ne mahdollisimman yksityisinä.

31 kommenttia:

  1. Mitä nyt näin äkkimiltään arvioin paikan suuruudesta, niin kyllä tänne pitäisi minun lisäkseni ainakin kymmenen ihmistä mahtua nukkumaan, luultavasti enemmänkin. Uskoakseni voidaan kaikkien nukkuma-alustoja yhdistelläkin, niin kyllä tänne varmaan tarpeen tullen mahtuu koko hahmokaarti, jos näin sattuisi käymään. :D

    Keittiötä saa tosiaan vapaasti käyttää, mutta kuten jo aikaisemman postauksen kommenteissa mainitsin, oma keittiövälineistöni on hyvin suppea tällä hetkellä, joten kertakäyttöastioilla luultavammin mennään tarjoilun suhteen. Kokkailuvälineistä löytyy peruspannu, 2xkattila ja uunivuoka, sekä yksi, noh, muovikulho. Joten kuten jo suosittelin, jos jotain isompaa haluaa lähteä väkertämään, muutama lisäkulho tai pannu ei olisi pahitteeksi, kysymällä selviää, eikä minuakaan niinkään haittaa jonkun perusjutun ostaminen jos tarvetta on.

    Teeihmisille tosin todettakoon, että täältä ei löydy sitä jumalallista vedenkeitintä, mutta veden saa aika nopeahkoa kiehautettua liedellä + kattilassa. Mutta uskon, että Haikara on jo kokemuksesta raahaamassa koko teearsenaalinsa tänne, rofl.

    Arkisin olen aika kiinni koulussa, joten joku viikonloppu kuulostaisi hyvältä. Omasta syyslomasta johtuen tosin 12.-14.10&19.-22.10 EIVÄT käy.

    Lisäkysymyksiä saa esittää, vastaan mielelläni. Mainittakoon vaikka bonuksena, että asun ns.Kuokkalan keskustasta n.2 minuutin kävelymatkan päässä, joten iltapalaksi voi valita varmaan 5 kebabpizzerian valikoimasta jotain jos yllättävä nälkä iskee.

    VastaaPoista
  2. Minulla ei oo makuualustaa, joten voin tuoda vedenkeittimen (joka keittää 40, 60, 80, ja 100 asteista vettä, joten sopii kaiken sortin teelajikkeille) lepyttelylainalahjana.

    Puolestani Liva ja Murkki saa järkätä (ja olen iloinen että joku muukin sitä tekee, niin kiire kun on). Murkki listattu koska tapaaminen on aika vahvan varmasti siellä.

    VastaaPoista
  3. Kiinnostaa kyllä miittailu vaikka tahtomattani uusien ihmisten tapailu hieman jännittääkin. ´u`'' Kun en aina ole hirveän puhelias seurassa niin saatan vaikuttaa kylmältä ja/tai etäiseltä mutta oikeasti haluan vain tovereita mutta en aina osaa sujuvan kommunikoimisen jaloa taitoa. Mutta tästä kaikesta huolimatta mukana ollaan~ Ja voin tässä vaiheessa sanoa että kaikki viikonloput käy. Ja jos tällä on mitään merkitystä niin minullakin on syysloma viikolla 43.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, ei huolta. Meikä on kans aika ujohko ja hiljainen ja itseensä vetäytyvä. Oon parempi juttelemaan pienissä kaveriryhmissä. Pidetään huolta ettei kukaan jää yksin!

      Poista
  4. ...toi on kyllä jumalallisten vedenkeittimien ylijumala, Haikara :D

    Meiltä löytyy kesän jäljiltä kertisastioita, voin niitä raahata mukaan jos tarpeen ^^ Ja voisin ehkä leipoo myös aamiaisleipää mukaan... Kuka tuo voin? XD

    Multa löytyy yks ohut ilmapatja, mutta tosiaankin eri patjoja yhdistelemällä saadaan vaikka millaset siskonpedit jos vaan halutaan ^^ Toivottavasti niitä retkipatjoja löytyy myös muilta...? Jos löytyy useempikin, niin ihmiset voisivat tuoda niille, joilla ei ole. Saavat sitten vapautuksen ruuan tuonnista tai jostain :D

    Kerron, vaikka ite päivämääriä listaan ylös, mulle EI käy 26-28.10 (kuoroleiri).

    Täähän alkaa näyttää hyvältä, kun vähän jaeskellaan mitä kukin tuo, niin Murkki pääsee helpolla ;)

    VastaaPoista
  5. Itse asiassa tarpeen tullen voitte antaa mulle jonkinlaista ostoslistaa, niin voin rauhassa käydä ostelemassa ruoat yms. ennen teidän tuloanne ja kerjätä mahdollisesti euron-pari myöhemmin. o7 Jotain perushuttuja täällä sentään on, esimerkiksi tuo voi, haha. Muistakaa sitten infota kanssa, jos löytyy jotain allergioita tai muita.

    VastaaPoista
  6. Kaikki viikonloput onnistuvat lukuunottamatta 13-14.10 ja ruoka-aineallergioita ei ole.

    Omistan pari retkeilyalustaa ja voin hoitaa ainakin ne miittiin. Makuupussejakin voin tuoda useampia jos tarve vaatii.

    VastaaPoista
  7. Itselleni käypi aikalailla kaikki päivät :'D! Allergioita ei ole! hohoho

    VastaaPoista
  8. Onko muuten muita tulossa junalla täältä Helsingin suunnalta? :''> (ja meiltäkin löytyy yksi ylimääräinen makuualusta~)

    VastaaPoista
  9. Voisin näin suositella, että kun aletaan tuota saapumisaikaa miettimään (sitten joskus kun päiväkin on päätetty haha), niin saataisiin kaikki saapumaan samaan aikaan, sillä aika lailla kaikki junat Jyväskylään kulkevat Tampereen kautta ja näin ollen uskoisin, että kaikkien olisi mahdollista päätyä samaan junaan Tampereella. Mutta tämä keskustelu tosiaan tuonne myöhemmäksi. :')

    Lisäisin omiin ei-käyviin päivämääriin vielä 3.11, ei tosin ole 100% varma, mutta kyseessä on kuitenkin pyhäin päivä, niin ei varmaan muutenkaan ole mikään lystikäs hetki tulla tänne, heh.

    VastaaPoista
  10. Kuten sanottua, kaikki viikonloput sopivat, että ei ole ainakaan vielä mitään suunnitelmissa. Meiltä löytyy ilmapatja (uimapatja äidin mukaan =w= tavalliselta ilmapatjalta se näyttää ja tuntuu) joka on kahdelle hengelle tarkoitettu, joten mikäli ei läheisyys haittaa, niin siinä on kahdelle nukkumapaikka (kolmelle, jos oiiiikein tiivistää >:3). Lisäksi löytyy myös älyton määrä makuupusseja, jotain neljä tai viisi (tosin en välttämättä saa tuotua kuin yhden tai kaksi korkeintaan kun itse joudun kaiken kantamaan =w=).

    Allergioita ei ole vielä todettu, joten jos nyt saan jonkun kohtauksen, niin siinähän sekin selviää~ Toisinpäin ilmoitan, että mitä nyt sitten päädynkään herkkua tekemään, niin se on taatusti ainakin laktoositonta, kun kotonaolevat taatusti haluavat osansa ja yksi laktoositon henkilö löytyy :3 Sen vuoksi tulee aina leivottua sen mukaan. (Ja mistä tuli mieleen, alan tässä suunnittelemaan, mitä sinne leivon, niin saan kasaan tarvikkeet ajoissa etc. Jotenka, toivomuksia? Voin tehdä useampaakin laatua~ Chiheisen-the-leipuri hoitaa~!)

    VastaaPoista
  11. Mäkin voisin ehkä leipoa jotain kun se on niin mukavaa puuhaa~

    VastaaPoista
  12. Juup, leipojat leipoo! ^^ Ja vaikka tuliskin liikaa leipomuksia, niin niitä voidaan sitten jättää Murkille tai jaella :D Ilmoitan että olen laktoositon, tai vähintäänkin HYLA. Siedän jonkin verran laktoosia, mutta suuret määrät saa masun sekaisin -.-

    Hyvä että retkipatjoja löytyy, katsotaan vähän lähempänä ajankohtaa että kuka tuo ^^ Toistaiseksi vain Haikaralta puuttuu, mutta luultavasti löytyy vielä joku, jolla ei ole.


    Alkaa vaikuttaa siltä, että miitti sijottuisi marraskuun puolelle: toinen, kolmas tai neljäs viikonloppu. Sovitaanko alustavasti miitti marraskuuhun? Joulukuu saattaa mennä vähän pitkäks, ja ainakin mulla on siellä sitten menoa kuoron hengessä 2.12 sekä 16.12, joista VOI lintsata, muttei mieluusti.

    Oon suunnitellu paikalle saapumisen seuraavasti:
    Osallistujat tulee junalla tai bussilla Jyväskylän Matkakeskukseen johonkin kellonaikaan tähdäten, joka sovitaan myöhemmin riippuen kauanko ihmisillä kestää matka, ettei nyt sentään kukonlaulun aikaan tarvitse herätä.
    Yhteismatkustuksesta voidaan sopia, jos porukkaa tulee samalta suunnalta. Voin mainostaa, että tuun Hesasta, ihan rauttikselta asti, joten jos valitsen junan jolla pääsen Jyväskylään asti ja ilmotan sen, niin matkan varrelta tulevat ja junaa vaihtavat voivat kans tähdätä siihen? Itelleni helppo (hehheh), mutta myös suhteellisen selkeä suunnitelmarunko täältä päin tuleville, sekä junaa vaihtaville.

    Huvittaisko Murkkia tulla meitä vastaan? ;) Kokoontumisalueena Jyväskylän Matkakeskusken sisätiloissa jokin kohta, voitko ehdottaa jotain näkyvää kohtaa/maamerkkiä Murkki?
    Juna-asemalla voitais sitten päättää vähän tavaroiden määrästä riippuen, mennäänkö Murkin kämpälle kävellen (2 km, ei paha, mutta marraskuussa valtavalla tavaramäärällä epämukava) vai bussilla.

    VastaaPoista
  13. Mm, Matkakeskuksella ei mielestäni ole mitään erityisemmin näkyvää kohtaamispaikkaa, ja sisätiloissa voi olla ahdasta, joten kunhan ensiksi saadaan selville miten ja mihin aikaan kaikki ovat tulossa, niin eiköhän ihan siinä laiturilla jo voida tapailla, yritän ottaa jotain näkyvää mukaan ja ilmoittaa täällä tuntomerkkini. Ainakin Haikara osaa sitten neuvoa kuka minä siellä massassa olen, jos ette muuten löydä haha.

    Kiva, että leipojia löytyy! Itsekin voin jotain yrittää, vaikka surkea olenkin yhyyy. Ja tosiaan, jossain vaiheessa voitte keräillä mitä syömistä tänne haluatte niin hankin ne etukäteen, voi tavallaan olla ikävää mennä suurella joukolla kauppaan ja sitten alkaa säätämään mitä halutaan. Toiveena kuitenkin olisi varmaan viettää mahdollisimman paljon aikaa kämpillä eri aktiviteettien parissa, eiks jeh?

    Ja muuten, voitaisiin nuo alustavien osallistujien nimet kirjoitella tuohon ja ehkä muutenkin päivitellä koko info-postaus nyt ajantasalle? :)

    VastaaPoista
  14. Päivitetty, aloitin kauppalistasi omenoilla ;)

    VastaaPoista
  15. Me oltaisiin Hakkiksen kanssa myös kiinnostuneita tulemaan. Asutaan itsekin vain 30km päässä Jyväskylästä ja äitini asuu ihan tuossa Murkin kämpän lähettyvillä. Eli jos kaikki halukkaat eivät meinaa mahtua mukaan niin me voidaan kyllä yöpyä myös äitini luona niin Murkin kämpille mahtuu muitakin.

    Meillä ei ole suurempia toiveita viikonlopun suhteen, mutta marraskuu kuulostaa hyvältä. Ehkei kuitenkaan vielä ensimmäinen viikonloppu, Hakkis käy töissä ja voi kyllä pyytää vapaata jos meinaa mennä päällekkäin, mutta työvuorolista tulee kuun alussa, joten olisi kiva että ehtii töihin ilmoittaa ajoissa ellei pääse. Mutta tämäkään ei siis mikään ehdoton juttu jos juuri se on hyvä viikonloppu kaikille muille.

    VastaaPoista
  16. Muistinpa että minulle ei ainakaan käy tuo 10.-11.11 kun tanssikisoissa hyppään silloin.

    VastaaPoista
  17. Molemmat päivämäärät näyttäisivät sopivan oikein mainiosti!

    Ja omat junat täällä todellakin menee vaan tampereelle, että siellä varmaan ekat joukot näen.

    VastaaPoista
  18. Olisikohan kohta aika lyödä THE päivämäärä lukkoon? Kumpainenkin nyt näillä näkymin käy minulle, mutta kannatan enemmän 17.-18.11 o7

    VastaaPoista
  19. Mäki kannatan 17-18.11, hoksasin että seuraava viikonloppu on mun koeviikon aikana, eli olisin mieluusti sillon kotona opiskelemassa. Täällä on ollu aika hiljasta, tuleekohan lisää ilmottautujia?

    Venailen vielä jonkin aikaa ja jos ei tuu valituksii päivästä niin lyödään lukkoon.

    VastaaPoista
  20. Mulle ainakin käy tuo 17.-18. vkonloppu~
    Ja tuli tämmöinen ajatus vaan kun tuolla aiemmin mainittiin vähän kiinnostusta Märchen cosplayesitykseen, että en tiedä muista, mutta minusta cosplay esitysten suunnitteleminen (vaikka se ei välttämättä koskaan toteutuisikaan) on tosi hauskaa niin jos muista tuntuu siltä niin voisi ihan huvikseen miettiä miten Märchenin voisi tiivistää eeppiseksi, väristyksiä antavaksi kolmeminuuttiseksi. *v*

    VastaaPoista
  21. 17-18. käy!

    He he he ja lumi kerkesi tulla.

    VastaaPoista
  22. 17-18.11 käy oikein hyvin, ei valituksia

    VastaaPoista
  23. Voisin tässä kirjoitella jossain vaiheessa uudemman postauksen tänne tästä, nyt kun näyttää siltä, että tuo viikonloppu se tulee olemaan. :) Juttelen vielä kämppiksen kanssa tästä, että hän saa itse päättää tuleeko olemaan paikalla vai karkaako muualle, on yleisesti ottaenkin ollut aika lailla poissa suurimman osan viikonlopuista, haha. Eipä tuosta haittaa edes olisi, ei kerrostalossa muutenkaan saa metelöidä hirveästi yöllä.

    VastaaPoista
  24. Mäki pohdin jo uuden postauksen tekoa vähän aikaa sitten, aattelin ettei ihan viel tarttee. Mut jos haluut postauksen haltuus niin siitä vaan ^^ Mä saatan sit muuten Murkki ottaa suhun tarkempaa yhteyttä SH Forumien kautta lähempänä ajankohtaa, puhelinnumeron vaihtoo ym ^^


    Toivoisin vielä Chihei-kon, Anzu MÄR 5eron, Nian ja Hakkiksen hyväksyntää päivämäärälle.

    Vielä sit kerkee muutama mukaan! Tiedoksi siis teille ryhmäläisille, jotka ette ole ilmottautuneet messiin mistä tahansa syystä johtuen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivämäärä sopii meille Hakkiksen kanssa, eli silloin nähdään!

      Poista
  25. En nyt ole kyllä ihan varma miten käy. Pitäis muuttaa seuraavan vuoden alussa omilleni ja säästää rahaa seuraavan vuoden coneihin ja noihin junamatkoihin menee 40€ :| hmmmm...

    VastaaPoista
  26. Geh, unohdan käydä täällä aina välillä ^^" Juu, tuo päivämäärä sopii mainiosti~ Pitäisi varmaan kirjoittaa muuten puhtaaksi, että kuka tuo mitäkin jne. ihan vain selkeyden vuoksi. Semmoinen ehdotus~

    VastaaPoista
  27. Ok, ei yletöntä kiirettä sen päättämisessä Anzu, ois kyl kiva jos ilmottaisit viimeistään viikkoa ennen miittiä, mieluusti aikasemminkin.

    Um Chihei-ko, mitä meinaat et pitää kirjottaa puhtaaksi? Tässä postauksessa on minilista et esim Haikra tuo sen vedenkeittimen jne, jos sitä meinaat? Muuta ei oo ilmotettu viel mun mielestä. Ja jos meinaat et mitä leipomuksia tms ihmiset tuo, niin aattelin niiden olevan aika epämääräsiä vielä (mäkään en vielä ees tuonko vai en, riippuu kerkeenkö tekee), niin niistä on turhaa tehä listaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olin/olen väsynyt, eikä aivot niinkään toimi kunnolla, kuulostin varmaan aika epäselvältä. Ja nyt en enää muista, mitä tarkalleenottaen tarkoitin =w=" Anteeksi derp, liikaa mietittävää muuten, asiat vähän niin kuin lipsuu päästä, ja saatan kirjoittaa jotakin, missä ei ole mitään järkeä. Pahoitteluni.

      Poista
  28. Hei kaikki,
    Nimeni on herra, Rugare Sim. Asun Hollannissa ja olen tänään onnellinen mies? ja sanoin itselleni, että jokainen lainanantaja, joka pelastaa minut ja perhettäni huonosta tilanteestamme, aion ohjata henkilöä, joka etsii lainaa hänelle, hän antoi onnellisuuden minulle ja perheelleni, tarvitsin eurolainaa 300 000,00 aloittaakseni elämäni kokonaan, koska olen yksin isä ja 2 lasta ja tapasin tämän rehellisen ja Allahin pelossa olevan miehen lainanantajan, joka auttaa minua 300 000,00 euron lainalla. Hän on Allahin pelossa oleva mies, jos tarvitset lainaa ja maksat lainan takaisin, ota yhteyttä häneen ja kerro hänelle, että (herra Rugare Sim) suuntaa sinut hänen luokseen. Ota yhteyttä herraan, Mohamed Careeniin sähköpostitse: (arabloanfirmserves@gmail.com)


    LAINANHAKEMUKSEN TIETOJA
    Etunimi......
    Toinen nimi.....
    2) Sukupuoli: .........
    3) Tarvittava lainasumma: .........
    4) Lainan kesto: .........
    5) Maa: .........
    6) Kotiosoite: .........
    7) Matkapuhelinnumero: .........
    8) Sähköpostiosoite ..........
    9) Kuukausitulot: .....................
    10) Ammatti: ...........................
    11) Mistä sivustosta olet täällä ...
    Kiitos ja terveisin.
    Sähköposti arabloanfirmserves@gmail.com

    VastaaPoista