maanantai 24. syyskuuta 2012

Miitti (kö?)

Eli puhetta oli miitistä conin ulkopuolella.


Kiinnostuneita?

Paikka ehdotuksia?

Mitä ihmiset haluaisi tehdä?



Itse olen ainakin mukana, kunhan porukkaa lähtee mukaan.



                                           







17 kommenttia:

  1. Miten olisi, jos se pidettäisiin Lahdessa? :3 Ja ainakin kerran SHK anthemin laulaminen ~ \o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (Ja vielä Sukkapuikon/Burankon puolesta kerron, että hän ehdottaa samaa. ^^)

      Poista
  2. Sinänsä olen kiinnostunut, mutta oma aikataulu on juuumaalattoman tiukka :'D

    Enkä kauheasti pääse matkustelemaankaan. Suosisin paikkoja Pori, Rauma, Helsinki, Turku taikka Tampere.

    Ehdottaisin tekemiseksi Märchen konsertin katsomista, tai joku muu konsertti. Karaoke sun muu on myös tekemistä, smaoin korttipelit tai kaikenlaista sellaista. Riippuu ihan ettäm illainen miitti ja missä, koska jos kyseessä on joku kokoontuminen torilla, tulee ensimmäisenä mieleen syömään meno.

    VastaaPoista
  3. Lahti on vähän hankalassa kohtaa karttaa itsellenikin, mutta suosin vähän noita samoja paikkoja mitä Haikara tuossa edellä listasi, lisäisin vain nykyisin asuinpaikkani Jyväskylän mukaan. Tietenkin olisi sitten karaoken/konsertin katsomisen kannalta jonkun kämppään parempi tunkeutua, mutta tjoo, itsellänikin nuo aikataulut voi tehdä vähän tiukkaa. :D

    Mainostettakoon, että täällä saa nukkua vaikka kymmenen ihmistä jos vain tuotte omat petivehkeet jes, wink wink. o7

    VastaaPoista
  4. Ojojoj, noniin multa löytyy mielipiteitä, oon tämmösestä haaveillut: loogisinta olis, jos jonnekki päästäis yöks. Vähän tyhmää matkustella vaan yhden torikokoontumisen takia. Ohjelmana olis just liven tai kahen kattomista, laulamista, juttelemista, korttipelejä, teorioiden vaihtamista, cossikokemuksien vaihtoa... Ehkä jos jotkut innostuu niin roolipelaamistakin?

    Aikataulut taitaa olla kaikilla (mullakin) tiukat, mut ois kiva jos JOKU viikonloppu löytyis aikaa kerääntyä jonnekin yhdeksi yöksi. Pitää vaan tyhmästi kattoo se viikonloppu ku suurimmalle osalle käy, niin karua ku se onkin niille joille ei käy :( Mut yritettäis kattoo joku mahdollisimman hyvä, toivotaan et kukaan halukas ei jää ulkopuolelle.

    Fiksuinta olis varmaan just omat yökamat (patja, tyyny ja makuupussi) mukaan jos vaan on, ja ruokaa vähän nyyttärimeiningillä, ettei majoittajan tarvitse kokkailla. Tosin jos keittiötä saa käyttää, voitaishan sitä yhessä tehä jotain simppeliä...? Ainii ja tee on must :3 Veikkaan että ainakin Haikara agrees ;)

    Henkilökohtaisesti majottaisin teiät kaikki tänne Porvooseen, mutta matkakuluista tulis sit juna Helsinkiin tms ja sit bussi Porvooseen... :/ Ja sit vielä kyytsäys maalle. Niin veikkaan ettette halua :D

    Vapaaehtoisia? Majottajan ja järjestäjän ei sit tarttee olla sama henkilö, voin ite ryhtyy järjestäjäks tarvittaessa. (Hmm, vaikka olen nuorin/nuorimmasta päästä XD)

    VastaaPoista
  5. Kannatan aina teetä! Tai siis, tarkoitan Livan ehdotuksia yleensä. Tosin Porvoo joo tuntuu vaikeelta.

    Oma kämppäni on aika pieni, että tänne ei oikein 5 ihmistä enempää saa ja olo on aika tuskaista silloinkin. :'D

    Voin luvata tosin tuoda vaikka joitain teelajeja kokoelmastani (tai jopa macchaa!!11) missä ikinä miitataan ja yövytään.

    VastaaPoista
  6. Kuten jo tuossa aikaisemmin mainitsin, asun siis Jyväskylässä solukaksiossa, mutta kämppikseni harvemmin on täällä ja jos tänne nyt kauhea ryysis porukkaa olisi tulossa, niin ainahan voisin sitten varoittaa/varmistaa ettei olisi paikalla etenkään tuolloin. :') Huoneeseeni mahtuu jo ainakin viisi nukkujaa, sen lisäksi meillä on hirmuisen tyhjä tila keittiössä; en tosin tiedä tuleeko siellä yöllä kylmä, kun se on parvekkeen vieressä, mutta yleisesti ottaen täällä on kyllä ihan tehokas lämmitys, joten en usko.

    Tänne on suht helppo tulla, matkaa Jyväksylän Matkakeskukselta on n.2km ja tarvittaessa varmaan joku bussikin perille löytyy.

    Ja tietenkin mainostan Sound Horizon -kokoelmaani, wink wink. Löytyy kanssa PS3 konserttien kattomiseend ~HD:nä~. :D

    Huh huh, tuntuupa kauhealta kirjoittaa tällainen mainospuhe omasta kämpästä, hahahaha.

    VastaaPoista
  7. Miitti olisi oikein mukava ajatus! Hankalintahan tässä varmaan olisi aikataulujen sovittaminen yhteen ja kaikille sopivan paikan löytäminen. Joku viikonloppu varmaan olisi sopivin aika tällaiselle (ehdottaisin syyslomaa, mutta se on jo tässä aika lähellä ja sekin sitten vaihtelee paikkakunnan mukaan). Paikkana kannattaisin Keski-Suomea, mutta kyllä kauemmaksikin reissaaminen onnistuu ihan hyvin tiettyyn pisteeseen asti (Tampere onnistuu oikein hyvin ja Porvooseen pääsy olisi helppoa kun sukulaisia siellä päin asuu. Lahtikaan ei ole mahdoton tapaus).

    Tarjoutuisin mahdolliseksi yösijan antajaksi, sillä asun isohkossa omakotitalossa vanhempieni ja sisaruksieni kanssa. Esteenä on sitten se, etten voi heittää perhettäni ulos yhdeksi viikonlopuksi ihan noin vain.

    Kunnia teelle!

    VastaaPoista
  8. Oijoi, miittiä kannatan suuresti~! Joku viikonloppu ajankohdaksi, kyllä, paikka taasen on teidän muiden päätettävissä. Loppujen lopuksi pääsen kyllä itse minne vain miitti päätetään järjestääkin, omaa kamppää en tarjoa paikaksi erinäisistä eläimellisistä ja äidillisistä syistä. Sen enempää en paikan suhteen osaa sitten auttaakaan, kaikki käy, kunhan ei minnekään Lappiin pidä lähteä.

    Mutta ollakseni olematta täysin hyödytön tarjoudun leipomaan kaikille osallistujille jotakin syötävää/herkuteltavaa/etc. Toiveita saa esittää, olen sentään ainakin jonkinmoisesti kehuttu leipoja, mikä tahansa suhteellisen helppo tai hitusen haastavampikin onnistuu.

    Enkä taida uskaltaa teetä tuoda, ettei katoa ihanaiset sakura-teeni taivaan tuuliin~ Tai katsotaan nyt.

    VastaaPoista
  9. Hihi, ehkä me jätetään ne kalliit suosikkiteet kotiin ^^ Jos sä Haikara suosittelet jotain, voin myös käydä siellä Thé Shopissa ostamassa jotain hyvii, se kun on koulumatkan varrella.

    Hmm.... Missäs se mun hyvä suklaamuffinien ohje olikaan...

    Syysloma on ajankohtana joo yks vaihtoehto mitä nyt aika pian tulee, mulla se on viikonloput mukaan laskettuna 13-21.10, tosin en vielä tiedä raahataanko mua mökille TAT Mut mä lähen tähän idealla "kaikki viikonloput käy".

    Jos kaikki ryhmäläiset ei oo mukaan änkeemässä, Murkin paikka vois olla ihan ok? Villasukat vaan jalkaan ja kylmyyskään ei haittaa ^^

    ...pitäisköhän meiän tehä facebook-ryhmä meiän Märchen-ryhmälle? Siellä ehkä olis helpompi/nopeampi keskustella aiheesta. Paitsi jos jollakulla ei ole facee, niin sit ei.

    VastaaPoista
  10. Liva, jos ja kun miitinki tapahtuu, laitan sut tuomaan mulle muutamaa teelajia :'D Mut joo, voin hyvin suositella kaikenlaista hehee

    Murkki on ainakin oman syyslomansa muualla kuin suomessa? Tosin milloin se on vaihtelee paikoittain, oma on viikko 48.

    Itse pitäisin kaiken mieluummin blogissa ettei tieto hajaannu liikaa (eri asioita sanotaan eri paikoissa jne + facebookissa asiat hukkuvat nopeasti), mutta jos joku sen pystyttää, niin olkoon niin.

    VastaaPoista
  11. Joo, oman syyslomani (viikko 42) olen viettämässä Lontoossa ja Raumalla, mutta kaikki muut viikonloput käy kyllä vallan hyvin, kunhan vain ajoissa ilmoitatte. :')

    Jos kokkailla haluatte, niin kyselkää ajoissa tarvittavien tarvikkeiden perään, kun tosiaan vasta hiljaittain tänne muuttaneena ei tuo oma välineistö tuolla ole ihan järkyttävän suuri, haha. Aina niitä voi hankkia lisää, tai jos jotain erikoisia tarvikkeita haluatte niin tuokaa kotoa, pls. :D

    VastaaPoista
  12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. Hee, en usko että me mitään monimutkaista kokkaillaan :3 Tyyliin iltaruuaks joku yksinkertanen pasta tms, ihan vaan et saadaan oikeeta ruokaa ja hyvä mieli.

    Teen uuden informaation postauksen kohta tätä varten....

    Murkki, voitko nimetä paljonko porukkaa sinne voi tulla maksimissaan? Katotaan et paljon porukkaa nyt haluu mukaan, mut jos tulee yli se luku jonka sanot niin pitää keksii jotain muuta.

    VastaaPoista
  14. jos ois turus coneja tai lähi alueel jos olisi cossaisin Kagomea ilmottakaa jos niit desui tai mitä tahansa conei nii kertokaa mul!!!
    tä ei kyl liity mitenkään asiaan XD

    VastaaPoista
  15. Hei kaikki,
    Nimeni on herra, Rugare Sim. Asun Hollannissa ja olen tänään onnellinen mies? ja sanoin itselleni, että jokainen lainanantaja, joka pelastaa minut ja perhettäni huonosta tilanteestamme, aion ohjata henkilöä, joka etsii lainaa hänelle, hän antoi onnellisuuden minulle ja perheelleni, tarvitsin eurolainaa 300 000,00 aloittaakseni elämäni kokonaan, koska olen yksin isä ja 2 lasta ja tapasin tämän rehellisen ja Allahin pelossa olevan miehen lainanantajan, joka auttaa minua 300 000,00 euron lainalla. Hän on Allahin pelossa oleva mies, jos tarvitset lainaa ja maksat lainan takaisin, ota yhteyttä häneen ja kerro hänelle, että (herra Rugare Sim) suuntaa sinut hänen luokseen. Ota yhteyttä herraan, Mohamed Careeniin sähköpostitse: (arabloanfirmserves@gmail.com)


    LAINANHAKEMUKSEN TIETOJA
    Etunimi......
    Toinen nimi.....
    2) Sukupuoli: .........
    3) Tarvittava lainasumma: .........
    4) Lainan kesto: .........
    5) Maa: .........
    6) Kotiosoite: .........
    7) Matkapuhelinnumero: .........
    8) Sähköpostiosoite ..........
    9) Kuukausitulot: .....................
    10) Ammatti: ...........................
    11) Mistä sivustosta olet täällä ...
    Kiitos ja terveisin.
    Sähköposti arabloanfirmserves@gmail.com

    VastaaPoista