maanantai 10. syyskuuta 2012

Nia kiittää ja kumartaa Traconin puolesta

Tracon sujui just as planned, jos ei paremminkin
Tracon on ohi, nyyh. Kiitokset kaikille, teidän tapaaminen oli ehdottomasti conin kohokohta! Erityiskiitokset Haikaralle miitin järjestämisestä ja Traconissa pyörineelle Lumikille, jonka kanssa saatiin käydä kuvauspalvelussa. Toivottavasti tuli hyviä kuvia, minulla on kova taipumus derp-ilmeisiin...

Oli pelottanut kamalasti etukäteen uusien ihmisten tapaaminen ja se, että olen tulossa Tetterenä, sillä te jos joku, olette yleisö, joka varmasti tietää miltä puvun pitäisi näyttää. Mutta turhaan olin pelännyt, päinvastoin olikin hurjan hauskaa, kun hahmo tunnistettiin ja sai tavata muita faneja.

Toivottavasti tavataan toistekin ennen Desuconia, esim. Frostbiteen on varmaan moni tulossa? Joko miittiä sielläkin kehiin tai sitten törmäillään epävirallisemmin.

Ja sitten vielä onnittelut kaikille conissa mainetta ja kunniaa niittäneille, ilmeisesti yksi ryhmämme jäsenistä sijoittui kärkikolmikkoon cosplay-esityskisassa(?) ja Traconin Lumikki oli myös onnistunut oman ryhmänsä ohjelmassa. Tuli mieleen, että Märchenistäkin saisi hienon esityksen kasaan, mutta taitaapi olla vähän liian utopistinen idea!

Mutta lämpimät kiitokset siis kaikille Traconin Tetteren (ryhmän Elisabethin) puolesta, ja koitetaan nyt näkyillä/bloggailla ennen desuakin. Ja toivottelen yhä edelleen tsemppiä cossien kanssa!

P.S. Traconin jälkeisenä yönä näin käsittämättömiä painajaisia zombeista, kunnes tajusin mistä on kyse. Tetteren pahin painajainen - kuolleetkin herää eloon! :(

 

10 kommenttia:

  1. Kiitos minunkin puolestani miitistä ja allekirjoitan kaiken nian sanomisen, muuten viesti menisi vain samojen asioiden toistamiseen. :''D
    Sen lisäksi ainakin Haikara nappasi miusta ja Niasta pari kuvaa, niitä olisi kiva nähdä! Sama viesti teille muille, jotka otitte kuvia meistä. :3

    VastaaPoista
  2. Oli mukava nähdä kaikkia, vaikka vain piipahdin. Olen vähän harmissani, että en voinut jäädä pidemmäksi aikaa juttelemaan, mutta toisilla tenguilla oli jo nälkä. (Kisasta tosiaan tuli napattua hopeaa)

    En tapahtumapaikalla ehtinyt asiasta mainita, mutta Tettere cossisi oli upea! Samoin Hakkiksen Ruusunen. Olitte aivan upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuitenkin, että pääsit edes piipahtamaann, ehkä nähdään ensikerralla paremmalla aikaa. Onnittelut vielä kisamenestyksestä, oltiin katsomassa teitä ja täytyy sanoa että esityksenne oli oma suosikkini ja pukunnekin olivat taidolla toteutettu, ei voi kuin ihailla!

      Oi ei, kiitoksia kovasti! Pelkäsin tosiaan kuollakseni etukäteen tulla Märchen cossissa, mutta jälkikäteen olen tyytyväinen kun uskalsin, oli kiva olla seurassa missä hahmo tunnistettiin.

      Poista
  3. http://i116.photobucket.com/albums/o24/fadinggalleries/20120909_110418.jpg
    http://i116.photobucket.com/albums/o24/fadinggalleries/20120909_110438.jpg

    Tässä on nyt kaksi kuvaa! Kiireessä lättää nyt vian tänne, tulen myöhemmin keskustelemaan lisää :'D Löytyy myös lumikki ja märchen

    VastaaPoista
  4. Aaa hei, minä siis Traconissa Lumikkina pyörin! Oli mahtavaa tavata teitä ja kiitos kun sain Tetteren ja Nobaran kanssa ottaa kuvia! ;v; Kaikki olitte niin mukavia~ (Ja tosiaan itsekkin toivon että mulla ei ole hirveitä derp ilmeitä kuvissa, oih voih.)
    Ja ei se Märchen cosplay esitys nyt niin utopistinen idea olisi..~

    (ja vielä pieni ps, että varmaan huomenna tulen kirjoittelemaan jonkin sortin esittelyä itsestäni.)

    VastaaPoista
  5. Heyyyyy!!! Minä traconissa sellaisena valkopäisenä transun perseenä pyörin :')♥ Minä olin juuri se ihminen joka tuli ulisemaan kaikista märchen cosseista traconissa häntä heiluen, eli ryhmämme März! Minä en valitettavasti ehtinyt traconin miittiin koska pääsin tapahtuma paikalle vasta 1 aikaan. :c


    MUTTA, frostbiteen olen valmis pitämään jonkun sortin miittiä :') ja itselleni tuo esitys idea on loistava, ainakin minun osaltani.


    VastaaPoista
  6. Oonpas minäkin myöhässä kiittelemään... Syytän koulua. Kuten aina :P

    Juu siis kiitos Nunnankin puolesta, erityisesti Haikaralle ja Chiheisenille, kun kestitte mua niin pitkään ^^ Pelastitte mun con-viikonlopun.

    Märchen cosplay esitys? Eihän se kai nyt mitenkään mahoton idea olis, mutta vähän pohtii että MILLAINEN esitys... Märchenin henouksia tajutakseen pitää mennä aika syvälle, ja se taas vaatii vähän aikaa :D


    http://kuvat.aniki.fi/displayimage.php?album=561&pid=45460#top_display_media
    Tuli tämmönen kaivettua netin syövereistä ;) Mahtava kun kävitte ottamassa, hyvä kuva!


    Vielä heitän idean ilmaan, että voitais joskus järjestää miittii conin ulkopuolellakin, jos huvittaa? Tosin välimatkat on vähän... se ois sit varmaan yökyläjuttu... Äh, anteeks. Haaveilen vaan joskus tämmösestä Sound Horizon illasta Laurattien kesken, mut se vasta on utopistinen ajatus XD Mun puolesta vaikka saisitte tulla tänne Porvooseen meille, mutta onhan tää vähän takapajula, junat ei tuu tänne asti, ja me asutaan maalla, busseja kulkee huonosti... Matkustuskuluja tulis liikaa.

    Okei tukin nyt turpani ja palaan äikän projektiin. Kusobabaa lainatakseni, aah scheissen! (vai mitä se ikinä kirjotetaankaan...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahahaha, löysit meidän upeat kuvat :''D Hihittelin niille itsekseni kun näin ne ensimmäisen kerran.

      Jonkunlainen miitti voisi olla ihan kiva, mutta jos sellaisen haluaa järkätä niin pitää ottaa selville joku aika joka käy kaikille.

      Poista
    2. Oi ei, saan taas huomata, että minulla on harvinaisen epäkuvauksellinen pärstä... <''D

      Mutta siis, jonkinmoinen esitys olisi kyllä hieno, mutta siinäkin on välimatkojen kanssa ongelmia, yhdessä pitäisi kuitenkin harjoituksiakin harrastaa. Ja tosiaan, esityksen kasaaminen, sekä kappaleiden ja tarinoiden yhdistely kymmeneen minuuttiin olisi varmasti haaste. Mutta jos tarpeeksi intoa ja osallistujia löytyy niin varmasti jotain keksitään. Ja esityksen ei tarvitsisi olla vielä Desuunkaan jos se tulee liian nopeasti.

      Miitti kuulostaa omasta puolestani oikein hyvältä idealta eli mukana ollaan jos tämä toteutuu. Me asustellaan Hakkiksen kanssa Jyväskylän lähistöllä ja saadaan myös majoitettua porukkaa jos miitti järjestettäisiin Keski-Suomessa. Riippuu sitten toki, että mistäpäin on eniten porukkaa ja minne on helpoin muiden matkustaa.

      Nyt sitten palaan itsekin kouluhommiin, huomiseksi pitäisi olla valmis Venäjän tekstiilihistorian esitelmä.... Mutta ilmoitelkaa muutkin itsestänne mikä sopisi/oletteko kiinnostuneita miitin tai muun osalta, olisi kiva jotain yhteistä järjestää!

      Poista
    3. Miittiin minäkin voisin kerrankin hiihtää :D sovitaan vaan joku kaikkia yhtälähellä oleva paikka? miitissä voitaisiin perehtyä tähän esitys hommeliin tarkemmin... jos innokkaita riittää. ja tottakai, esitys tarvitsee harjotusta yms. mutta hitot virheistä kun tulee näin iso ja komea ryhmä!

      Poista