perjantai 26. huhtikuuta 2013

Klara vappen, låt oss falla ner i brunnen.

enminämitäänruotsiaosaamutkun...




VAPPU-MIITTI 1.5.2013!!!!! ヾ(@゜▽゜@)ノ

Missä: Jyväskylässä jälleen kerran
Milloin: Vapun aikoihin, saapujat saavat itse päättää milloin tulevat ja kuinka kauaksi aikaa
Ilmoittautuneet: Murkki, Nia, Hakkis, KuroiWing, Lotta

Mitä:
Tällä kertaa vähän pienimuotoista miitinkiä vappuna Jyväskylässä. Suunnitelmiin kuuluu näillä näkymin vähän keskustasta pyörimistä piknikin merkeissä, ja näin ollen humalaisten välttelemistä, josta sitten siirrytään allekirjoittaneen asunnolle, err, "jatkoille".

Alustavia suunnitelmia ei siis ole kauheasti, sen näkee jo pari merkintään alapuolella olevassa alkuperäisessä merkinnässä, mutta haittaako tuo? Viimeksi mentiin kuitenkin aika lailla improten kaikki aktiviteetit. Yhtenä ideana kämpille on suunniteltu ainakin Linked Horizonin Bravely Default -konsertin katteleminen ja sitten katotaan mihin päästään.

Jokainen on tietenkin tervetullut, luksuskämppäni majoittaa jälleen niitä, jotka jaksavat raahata petitarvikkeensa luokseni. Hotellin vastaanotto aukeaa siinä 12 paikkeilla tiistaina, 30.4, ja sulkee ovensa sitten torstaina 2.5 johonkin aikaan. Tai siis minun puolestani voi olla vaikka pari viikkoa sisällä, mutta kun minun menoni jatkavat pyörimistä sitten viimeistään perjantaina. :D

Ruoka on taas tällä kertaa vähän nyyttärimenolla, itsellä on jo muutama pullo simaa hautumassa jääkaapissa, että sitä saa sitten taas maistella. Voidaan taas vähän sopimuksia punoa, että kuka tuo mitäkin tai minulle ostoslistaa tökkiä. Palvelu toimii ja niin poispäin. Tietenkin ostosten pitäisi tapahtua sitten viimeistään tiistaina, jos vappuna halutaan jotain syödä. Voin myös vähän tarkistella ruokapaikkojen aukioloja vappuna, jos halutaan vähän luksustella silloin.

Olisiko muita messiin vielä haluavia vai aiheutammeko sitten vain kateutta lopuissa tällä kokoonpanolla?

18 kommenttia:

  1. Kai Lottakin saa tulla luoksesi, Murkki? Sitäkin kiinnostaisi se live! Ja ei kai muita haittaa jos ryhmän ulkopuolinen SH:stakin hiukan kiinnostunut ystävämme hengaa mukana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. _EI._

      Tarkoitan siis kyllä. :D Ihan kiva se vaan olisi valistaa Lottaa hieman Sound Horizonista (ja sitten vahingossa karkottaa kokonaan pois meidän luota......)

      Poista
  2. Aijoo, olisi muutenkin kiva jos ihmiset voisivat nyt vähän kertoilla aikataulusuunnitelmiaan muutenkin, etenkin he jotka ovat aikeissa yöpyä kämpälläni, että tiedän vähän miten varautua ja voidaan ruokapuolesta tarkemmin keskustella. :)

    Lisäksi säätiedotukset nyt vähän lupailee sitä sadetta keskiviikoksi, että senkin päivän suunnitelmia pitäisi kattoa. Keskustelua, keskustelua, ihmiset!

    VastaaPoista
  3. Muutama päivä enää : D Tarjoudun tuomaan keksejä tai muffineita tai molempia. Itse en välttämättä ehdi leipomaan ja siinä tapauksessa nuo tulevat olemaan kaupasta hankittuja. (Haluaako joku että koetan etsiä pähkinättömiä tuotteita?)
    Ohjelma meni improlla aika hyvin viimeksi enkä osaa mitään oikein etukäteen ehdottaa. Varmuuden vuoksi lienee kuitenkin hyvä jos joku ottaa jotain korttipakan tapaista mukaan. Konsertin katselu olisi oikein mukavaa.
    Ketkä kaikki ovat laittamassa cossin/puvun/yms. päälle? Itsellä on vielä vähän mietinnän alla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa taitaa löytyä tosiaan kaksi korttipakkaa, ettei tarvitse matkatavaroitaan pakan liialla painolla pakata, haha. Mites siällä oli tuo yöpymistilanne vai oletko vain päiväksi tulossa?

      Poista
    2. Päiväksi vain olen tulossa eli en vie tilaa lattialla nukkuvilta.

      Poista
  4. No voi kakka. Oon ollu viime aikoina kipeä, ja tänään ylirasitin itteni kuoron kevätkonserttireissulla. Lisäksi vanhemmat päättivät läntätä ensi viikonlopulle reissun mökille, koska poikkeuksellisesti tänä keväänä meidän pitää käydä tekemässä siellä keväthuoltoa, mm. joitakin serkun talolla olevia kamoja saatava pois, koska serkku myy talonsa. Ja koska kun me korpeen ajetaan 6-7 tuntia, reissu venytetään pitkäksi viikonlopuksi.

    Eli siis lopputulos on se, että vanhemmat ei anna mun tulla miittiin. Mun pitää nyt levätä tauti nyt pois, ja reissu tehdään niin että me ajetaan mökille keskiviikkona, mulle otetaan to ja pe vapaaksi koulusta ja sit sunnuntaina takas. Harmittaa tosi paljon, mutta en voi asialle mitään. Olen loppujen lopuksi edelleen vanhempien kanssa saman katon alla asuva alaikäinen TAT

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, tosi harmillista, että näin nyt pääsi käymään. :( En nyt osaa yhtään sanoa onko mitään miittiä ennen Desuconia/Japanin matkaasi, mutta jos ei ole niin pyritään kattelemaan syksymmällä sitten josko saataisiin taas jotain yhdessä aikaiseksi.

      Mutta noh, kiitos kuitenkin mielenkiinnosta! Me pidetään tämä miitti nyt sitten pelkästään jyväskyläläisten kesken.

      Poista
  5. Miä hankkisin nyt ainekset kanasalaattiin, et saa siitä semmosta pientä mussutettavaa illalla, mut muuten nyt ajattelin, että olisi järkevämpää hakea vaikka pizzat tai muuta syötäväksi. Kanasalaattiini sisältyy ihan kanaa, makaroonia, salaatteja, paprikaa, juustoa (laktoositonta), sipulia ja kastikkeena on hyla kermaviili+sinappisekoitus, että jos joku haluaa tuosta jotain jäävään pois niin ilmoitusta tänne suuntaan asap!

    Tuon kanasalaatin lisäksi olen varmaan tuomassa itse piknikille sitten simaa ja viinirypäleitä ainakin, mahdollisesti pikkumunkkeja jos kukaan muu ei tuo!

    K-supermarketeissa on ainakin coca-cola 2-pack tarjouksessa plussakortilla, jos joku haluaa käydä poimimassa, wink wink. Muuten ei ole kämpilläni tarjolla kuin mehukattia, vettä, simaa ja rasvatonta maitoa tällä kertaa. : )

    VastaaPoista
  6. Tilanneraporttia minun ja Hakkiksen suunnasta; Meillä on aikataulut vapaana, saadaan yöpaikka äitini luona, joka asuu Jyväskylässä, joten pääsemme keskustaan/Murkin luo mihin aikaan vain. Eli kertokaa te muut miten teille sopii parhaiten!
    Me ollaan menossa vasta huomenna kauppaan, mutta ostetaan yhteiseen jakoon herkkuja sen mukaan mitä kaupasta sattuu löytymään. Jos on toiveita tai jollakulla on allergioita yms. niin nyt voi vielä vaikuttaa!
    Ilmeisesti uusin tieto sään suhteen on ettei nyt sittenkään sataisi? Mutta jos sataakin niin ehkä voitaisiin vaikka porukalla käydä kaupungissa syömässä piknikin sijaan? Joku halvemman puoleinen ravintola tai pikaruokalapaikka siis. Mitä mieltä olette?
    Ja puvuista sen verran, että mikäli mennään myös kaupungille niin minä Hakkis ainakin laitetaan cossit, ei tosin SH aiheisia, mutta kuitenkin. Laittakaa toki muutkin, isommassa porukassa cossaaminen on hauskempaa!

    Ja lisäksi vielä ilmoitus, että saatiin vielä yksi kaverimme mukaan (ainakin siksi aikaa kun ollaan kaupungilla), voitte koittaa häntäkin sitten vakuutella SH fandomiin. :'3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain pikkusuolaista voisitte hankkia, ehkä? :3 Muuten on aika makeispainotteista kerran, haha.

      Poista
  7. Okei, eli tilanne on nyt niin, ettei kukaan ole jäämässä yöksi, mikä ettei, ei haittaa. Nukun aina yöni yksin muutenkin.........

    Eli ajankohtaisin aihe lienee nyt sitten tuo aikataulun keksiminen? Minulle on aika lailla ihan sama mihin aikaa kaupungille mennään, voitaisiin siellä kuitenkin ensin tavata ja sitten pikku hiljaa tehdä siirtoa Kuokkalaan. Siellä kukin saa sitten olla niin myöhään kuin haluaa, vähintään bussipysäkille voidaan sitten taluttaa siinä vaiheessa, kun tekee mieli kaikota.

    Mulla ei mitään kosseja täällä ole, niin puen luultavasti päälleni teekkarihaalarin, kun kerran sellaisen omistan. \o/ Hitto, kun ylioppilaslakki jää aina Raumalle, sob sob.

    VastaaPoista
  8. Nähhäänkö vaikka 13:00, jossain siinä keskustassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soppii, miä voin säästä riippuen intoutua tulemaan pyörällä paikalle, mutta otan bussikorttini mukaan joka tapauksessa, että voin sitä jollekin lainata sitten ja otetaan skaba onko bussi vai minä nopeampi. :D

      Voidaan sitten soitella, jossei toisiamme bongata? Mites KuroiWing, tietoa milloin saapumassa Jyväskylään niin voin tulla vastaan jonnekin?

      Poista
    2. Voisiko blogspotissa olla mahdollisuus muokata kommenttejaan, yhyhy, kun en koskaan mitään muista.

      Sitä vain, että voin tuoda huomenna mukanani kertakäyttömukeja ja -lautasia. Muistetaan silti sit siivota jälkemme!

      Poista
    3. Luulen pääseväni paikalle yhdeksi. Paikkaa en voi sanoa tarkalleen, mutta varmaan joku matkakeskus/kompassi/kirkkopuisto voisi olla hyvä kohtaamispaikka.
      Kauppojen poikkeuksellinen sulkeutumisaika yllätti, mutta sain hankittua jonkinlaisia mansikkaleivoksia.

      Poista
    4. Kompassilla ja kauppakatu muutenkin oli aika täynnä pikkukojuja tänään, en tiedä miten niillä on tapana olla siellä sitten vappupäivänä? Sovittaisiinko tapaamispaikaksi täten vaikka uhh Forumin edessä, siinä linja-autopysäkkejä vastapäätä?

      Poista
  9. Kelpaa. Siellä yhden aikoihin siis

    VastaaPoista