maanantai 22. huhtikuuta 2013

Desuconin ohjelmakartta on julkaistu

Hyvät ryhmäläiset, coni lähenee! Olisiko mitä jos alettaisiin miettiä tartkempaa aikataulua coniin, nyt kun ohjelmat on julki? Jokainen voi vaikkapa huudella itselleen mieluisinta päivää ja kellon aikaa, sekä aikoja jolloin ei ehdottomasti pääse.

Perjantaina avajaiset alkavat vasta 17.30, monen aikoihin uskoisitte saapivanne Lahteen? Conia ennenhän meillä voisi hyvinkin olla aikaa valokuvailulle, eikä varmasti menisi minkään muun ohjelman päälle. (Näinhän myös olimme kai alunperin ehkä alustavasti suunnitelleet joskus? Tai sitten muistan omiani.)

Heitelkää ajatuksia ja toiveita rohkeasti, niin koostetaan niistä sitten ryhmälle parhaiten sopiva aikataulu. Ja jos tahdotte tehdä porukalla muutakin kuin ottaa kuvia, niin antaa tulla vaan!


Tällä hetkellä  me Nian kanssa olemme alustavasti suunnitelleet olevamme Märchen cosseissamme sekä perjantain että lauantain, entäpä te muut? Onko teillä muita cosseja/ryhmiä tulossa?

Loppuun vielä hauska kuva, koska niistä minä pidän!


9 kommenttia:

  1. Lauantai päiväksi laitan :') Sunnuntaina on Deadman Wonderland ryhmä cosplay.

    VastaaPoista
  2. Mie olen suurimman osan lauantaita taidekujalla pöydän ääressä, minkä takia olisin mieluummin perjantaille lyönyt miitin. Näin on minulla, cosseja en ole vielä lyönyt lukkoon, joten asioista voidaan kyllä neuvotella~

    VastaaPoista
  3. Aikeenani on pistää Elize päälle perjantaina ja lauantaina. Ja syksyllä tosiaan oli puhetta siitä että mennään perjantaina photoshoottaamaan ennen desun alkua. Itse ainakin pidän ajatuksesta, mutta myöhemmätkin ajat käyvät. Luulen pääseväni Lahteen tarpeeksi ajoissa (tarkkaa aikaa en heitä vielä, koska kyseiselle desuperjantaille ei toistaiseksi löydy bussiaikataulua).
    Aikataulustani muuten sen verran, että kaikki käy kunhan ei ole tarkoituksena lähteä jonnekin keskellä yötä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. M-mutta keskellä yötä olisi just parasta teemaan nähden ;U; ja kesät on niin valoisia--

      Joo, emt. Itsellä ei ole toistaiseksi ainakaan mitään välttämättömiä suunnitelmia conia varten, joten aika lailla kaikki käy. Ollaan vissiin jo torstaina(? minä meidän suunnitelmista tiedä.) tulossa Lahteen päin, joten perjantai on ihan jees aika. Juteltiin myös ainakin Frostin alla hieman, että voidaan tarpeen tullen kuskailla porukkaa vähemmän kauemmaksikin conialueesta, jotta saataisin jonkinlaista aiheeseen sopivampaa taustaa valokuvaukseen. :3

      Poista
    2. Jos pimeällä kuvataan, voisin ottaa erillisen salaman mukaan?

      Poista
    3. Itsekin sellaisen omistan, mutta ota mukaan vain! Olen kuitenkin niin amatööri. ´3`

      Poista
    4. Öhöhö, ota sinä vain~ :'D

      Poista
  4. Iltahämärä sopisi kyllä teemaamme todella hyvin owo (Tarkoitin aikaisemmalla lähinnä sitä, että pitää saada nukuttua tarpeeksi. Pahoittelen epäselvyyttä.)
    Tunteeko kukaan Lahtea niin hyvin, että osaa ehdottaa kuvauspaikkoja?

    VastaaPoista
  5. Eikös sibeliustalon vieressä sijaitse sopivasti puistoaluetta? Koskaan en ole sinne kävellyt kuitenkaan, joten en osaa sanoa kuinka jyrkkää polkua siellä tosiasiassa on.

    VastaaPoista