maanantai 13. toukokuuta 2013

Tunteita ja nunnia

Kuinka cossit etenee? Onko ongelmia, vai onnistumisia? Tuleeko kiire, vai joko huokaisette helpotuksesta? Onko peruukit kätösessä, vai kummitteleeko tulli mielessä? Onko neuvojen tarvetta, tai muuten vaan henkisen tuen kaipuuta? Antakaa palaa, jakakaa tuntemuksenne!




Nyt on myös hyvä hetki koettaa värvätä viimeisetkin kaverit ryhmään mukaan, vapaana on vielä aivan huiseja hahmoja! (Kiristäkää, manipuloikaa ja uhkailkaa.)

Me taisimme Nian kanssa saada värvättyä ryhmään uuden nunnan. Ystävämme ilmoittautuu tämän postauksen kommenteissa, kunhan kerkiää luoda tunnukset bloggeriin.
Meillä onkin luvassa kiihkeää cossinompelua, mutta ainakin vielä ollaan aikataulussa!


Coni koittaa kuukauden kuluttua, TSEMPPIÄ!

6 kommenttia:

  1. Itse en ole viellä aloittanut koko cossia, mutta viikon päästä lähdetään kaverin kanssa isoille kirppareille etsimään kenkiä ja vyötä cossiin.

    Peruukki pitäisi tilailla, mutta hirveän vaikea löytää oikeanlaista. Yhden olen löytänyt hellocosplaysta, mutta hinta @__@ mutta enköhän minä pärjää~ Ja tosiaan, ainut ongelma mikä huolettaa on se, että minulla ei ole majoitusta koko conin ajaksi, eikä lippua. Mutta kyllä minä paikan päälle tulen vaikka väkisin haha :D

    VastaaPoista
  2. Jeee hyvä te! Hienoa saada taas vähän lisää täytettä ryhmään~ ´ u `

    VastaaPoista
  3. Tänään kävin ostamassa ensimmäisiä tarvikkeita ja peruukki on tilattu jo vähän aikaa sitten. Tällä viikolla metsästämään kankaita! Huijuijuih!

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä ja jaksamista kaikille! Ja onnea materiaalien metsästykseen ja pukujen väkertämiseen!

    VastaaPoista
  5. Oih, tsemppiä kaikille, olen hengessä edelleen mukana! ^^ Hienoa että saitte nunnankin mukaan, rakastuin kyseiseen hahmoon jo ja suretti jos sitä ei enää näkyisikään.

    VastaaPoista
  6. Peruukit käydään noutamassa torstaina, kuten myös lisää kangasta, jonka jälkeen on luultavasti edessä taas hieman ebay-shoppailua jotta saisin sopivat kengät ja karvaa, jos sellaista ei täältä löydy näin "helteillä".

    Toistaiseksi elän vain housukankaan ja vyön kanssa täällä yksin. Rahaa tulee vielä siis palamaan runsaasti, mutta onneksi pomo vihdoin tänään vastasi, että kesäksi olisi mitä luultavammin töitä taas tiedoksi, et halleluja. *_*

    VastaaPoista