tiistai 6. marraskuuta 2012

Ja niin hän hiipi yön turvin kirjoittamaan blogimerkinnän...

Rupesin pohtimaan yhtä asiaa ja nyt olen epävarma itsestäni. Nimittäin kurkkasin tuossa hahmolistaa ja tajusin että vapaiden hahmojen listalla on Aprikose. Pärstäni ja ehkä koko olemuksenikin sopisi Aprikoselle paremmin kuin ilkeälle Kuningattarelle, mutta asia ei ole ihan näin simppeli. Hahmona Kuningatar on nimittäin paljon kiinnostavampi (ainakin minusta ) ja pukukin on ihana, mutta Aprikosessakin on taas hyvät puolensa. Jos voisin jakautua kahteen osaan niin cossaisin heti molempia.... ´n` 

Nyt syyhyn miksi päätin kirjoittaa tämän keskellä yötä ja käytin kallisarvoista nukkumisaikaani; halusin kuulla ryhmäläisten mielipiteitä tähän pulmaan.. ´u`'' Joten sanotaanpa asia näin: jos teen niinkuin olen jo sanonut tekeväni, eli cossaan Kuningatarta, Lumikki-porukka olisi melkein kokonainen ja me saataisiin kolmen Miki-hahmon kanssa hienoja kuvia.. mutta jos vaihtaisin Aprikoseen niin Alte-Rose saisi vastustajan ja siitäkin saisi kivoja kuvia. Tiedän että asia on ihan itseni päätettävissä, mutta olisi oikeasti kiva tietää kumpaa hahmoa ryhmään kaivattaisiin enemmän~ Kumpaa siis cossata, siinä vasta kysymys.

2 kommenttia:

  1. Näin miitin jälkeen voin sanoa, että lämpimät värit sopivat sinulle hyvin. Siinä mielessä Aprikose voisi olla hyvä vaihtoehto. Olen kuitenkin myös sitä mieltä, että myös kuningattaren rooli sopisi sinulle. Eli en osaa paljoa auttaa.

    Kannattaa ehkä miettiä kummassa roolissa tuntisit olosi kotoisemmaksi tai onko jotain esim. poseerausta jonka haluat ehdottomasti toteuttaa toisella hahmolla.

    Ei kannata kiirehtiä päätöksen kanssa. Voit ihan rauhassa vielä olla kuningatar Aprikose!
    (Heh, yksi vaihtoehto muuten on että teet molemmat puvut. Käsittääkseni suunnitelmana oli hengata desussa sekä perjantaina että lauantaina. Siinähän on jo kaksi päivää)

    VastaaPoista
  2. Hei kaikki,
    Nimeni on herra, Rugare Sim. Asun Hollannissa ja olen tänään onnellinen mies? ja sanoin itselleni, että jokainen lainanantaja, joka pelastaa minut ja perhettäni huonosta tilanteestamme, aion ohjata henkilöä, joka etsii lainaa hänelle, hän antoi onnellisuuden minulle ja perheelleni, tarvitsin eurolainaa 300 000,00 aloittaakseni elämäni kokonaan, koska olen yksin isä ja 2 lasta ja tapasin tämän rehellisen ja Allahin pelossa olevan miehen lainanantajan, joka auttaa minua 300 000,00 euron lainalla. Hän on Allahin pelossa oleva mies, jos tarvitset lainaa ja maksat lainan takaisin, ota yhteyttä häneen ja kerro hänelle, että (herra Rugare Sim) suuntaa sinut hänen luokseen. Ota yhteyttä herraan, Mohamed Careeniin sähköpostitse: (arabloanfirmserves@gmail.com)


    LAINANHAKEMUKSEN TIETOJA
    Etunimi......
    Toinen nimi.....
    2) Sukupuoli: .........
    3) Tarvittava lainasumma: .........
    4) Lainan kesto: .........
    5) Maa: .........
    6) Kotiosoite: .........
    7) Matkapuhelinnumero: .........
    8) Sähköpostiosoite ..........
    9) Kuukausitulot: .....................
    10) Ammatti: ...........................
    11) Mistä sivustosta olet täällä ...
    Kiitos ja terveisin.
    Sähköposti arabloanfirmserves@gmail.com

    VastaaPoista