tiistai 1. huhtikuuta 2014

thx for all the good times

Laitetaanpas tämä nyt vireille tänne ainakin; keskustellaan ja seuraillaan tilanteen kehittymistä.

Sattuipa muksasti viime viikolla asunnossamme, että keittiön lavuaari sylki viemärivettä yli äyräiden, josta johtuen keittiömme on varsin karussa ja blokatussa olotilassa tällä hetkellä (ei huolta, syy vesivahinkoon ei ole meidän). Remontin kestoksi on heitetty yhdestä-kahteen viikkoa, joten toivottavasti pääsemme käyttämään hehkeään kuntoon remontoitua keittiötä miittimme aikana. Siltä varalta kuitenkin, että tänne ei haluta, on jo löytynyt parikin hätävarapaikkaa Jyväskylän lähimaastosta, joten ei huolta, miitti pidetään vaikka meteoriitti iskisi maahan (tai no, ehkä seuraamme muita katastroofeja varuiksi).


KEITTIÖ ON VALMIS TERETULEMASTA VAIN!!!! NYT KESKUSTELUA!!!


Se on vain keittiö. Ainakin on vessa.

Päivä: 25-27.4.2014 
Paikka: Viimeistä kertaa tapahtumapaikkana toimiva vanha, tuttu Murkin soluasunto Jyväskylässä. Muistakaa sanoa sayonara kämpälle.
Aika: Suurimmat hulabaloot keskittyvät jälleen luultavasti lauantai-sunnuntain aikavälille, mutta jos sinulla on tylsää perjantaina, niin tule toki tutustumaan Jyväskylään aikaisemmin.
Ilmoittautuneet: Murkki, Liva, Haikara, KuroiWing, Hakkis, Nia, Muholainen, Gwendolyz

Tavaralista
Whoop whoop, se tavanomainen: jos olet jäämässä yöksi, varaa yöpymiskamaa ja jaa kaverin kanssa vuoteesi.

Erikoiset tuotavat
Riippuu taas teistä: tarvitseko jotain omia suunnitelmiasi varten? Itke apua kommenteissa.

Ruokailu
Ikuinen mysteeri, koska saakeli jos minä tiedän mitä ihmiset syö!


~Tortillaa~
Murkki (&henkilö x): jauheliha, kanasuikaleet, juustoraaste, salaatti, kurkku, paprika, t-tomaatti, lehtisalaatti
Muhotska: kermaviili (!?!?!), ketsuppi, majoneesi


Tämän lisäksi tietenkin sitten sitä epäterveellistäkin tavaraa. Toiset tuovat leipomuksia, toiset jotain aivan muuta! Minkä epäterveyden expertti sinä olet? Kerrohan Murkki-tädille mitä haluaisit tuoda, minä vaikka heitän kivaa listaa asioista joita olisi mukavaa olla olemassa:
Sokerista
Suolaista
Juotavaa
Niiq tosi yksityiskohtaista :---D


Aika-taulutus
Miittimme pyörähtää käyntiin siinä yhden jälkeen, Nia ja Hakkista oottelemme iltaan asti ja mietimme mitä kliimakseja sinne aikaan keksimme!


Ohjelmisto
Samaa vanhaa, samaa vanhaa.
Rope - Onko Jennalla (tai jollain muulla!!) uutta juonta vireillä? Ehdottomasti se miitin huippukohta aina, koska mikä olisikaan hauskempaa kuin kuluttaa tunteja istuessa ja leikkiessä olevansa jotain aivan muuta, ah.
Lautapelit - Koska tavanomaisuuskin on ihan kivaa! Jälleenkö Cluedoa vaiko jotain aivan uutta?
Vedetään hatusta -tyyppiset improleikit - Huiman suosion saavuttanut viime miitin ensikertalainen tulee jälleen! Kerätkäähän mielenne syövereistä jo valmiiksi erilaisia tilanteita ja kuolemattomia lausahduksia, sillä päästämme ne taas valloilleen.
Livet, musiikki, joku Sound Horizon - Vähän niinkust se pääsyy, miksi ylipäänsä kokoonnumme näin omituisesti silloin tällöin. Äiti varmaan taas laittaa lapset kattomaan telkkaria ruoanlaiton ajaksi, mutta taustalla soi ja pyörii aina sen melkeen keski-ikäisen japanilaismiehen teokset. Siitä ei pääse yli eikä ympäri.

15 kommenttia:

  1. Jaa että semmosta, toivottavasti saat syödäksesi muutakin kuin leipää :)
    (kato se lavuaari vaan halus toivottaa sulle hyvää matkaa mutta jokin meni vikaan ^^¨)

    Pidetään peukut pystyssä ja keksitään joku pieni back-up-plan, mutten usko et tää tulee estämään miittiä, jonne on vielä kolme viikkoa (ja pizzakin on keksitty, jos ihmiset voi pikkusen enemmän panostaa ruokarahaan kuin normisti).

    Pitkämatkalaisille tulee muuten uutta päänvaivaa VR:sta. Kattelin mihin aikaan junia nyt sit menee ja kappas vaan, hinnathan on noussu tammikuussa ärsyttävällä logiikalla. Miulle ainaskin tulee nyt bussi halvemmaksi jos fiksuun aikaan haluaa kulkea, tuun todennäkösesti semmosella.

    Itelläni loppuu koulu jo puoleltapäivin perjantaina ens jaksossa, joten tulen todennäköisesti hengailemaan jo perjantaina, vähän riippuen Horstin menoista mihin aikaan ^^

    ....ja jos siis pitää suoraan, kokonaisella lauseella ilmoitta, mie tulen riippumatta missä ollaan (paitsi ehkä jos Oulun leveysasteille asti mennään), jos vaan toi viikonloppu on kyseessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis ironistahan asiassa oli, että olin juuri irtisanonut kämpän päivää ennen.
      ":D"

      Mut joo, jos keittiö on yhä kaput tuolloin, niin meillä on vaan puolet vähemmän tilaa missä hengailla, l-lol. Eipä sillä, keittiötä on muutenkin käytetty vain ropetarkoituksiin. Nyt voidaan sitten ootella vaikka vessassa porukalla juonen liikkumista!

      Perjantaina on kai Jenskillä joku teatteriesitys (johon minut on pakottettu yleisöksi. Kyllä, tämä kuulostaa nyt siltä kuin Jenski pitäisi mulle yksityisshown.), että eipä mulla muita menoja nyt ole suunnitteilla?

      Poista
  2. Itse vahvasti toivoisin että miitti pidetään jyväskylässä tai jossain missä pääsee hyvin helposti Jyväskylään. Tulen miittiin, mutta sunnuntaina klo 10 esiinnyn SYTY festivaaleissa näytelmässä Tuhopolttajat, minne minun pitää mennä kyllä ainakin tuntia aikaisemmin. En tarkemmin tiedä vielä yövynkö la-su yön muitten teatteriihmisten kanssa vai mitä teen, mutta tuolla minun on kuitenkin ehdottomasti oltava.

    Kaikki on kuitnekin tervetulleita katsomaan! JA jos käy niin että Murkki ei sinne pääse kun emännöi muita, on tämäkin ok. Meidän teatteriporukalla vain kävi huono tuuri kun pyydettiin perjantaita tai lauantaita ja kahta esitystä, saimme yhden esityksen sunnuntai aamulla, ja SYTYllähän on isot bileet lauantai yöllä. Jes. Siellä saattaa siis olla tilaa vaikka kolmelle kokonaiselle miittiporukalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä kuulostaako SYTY-bileet niin hyvältä idealta meidän miitin kannalta vaan :D.. Tarkoituksena kuitenkin meidän porukassa enemmän "bilettää" kuin siellä.

      Kauanko teidän esitys edes kestää?

      Poista
    2. Eiiii ei miittiä SYTY bileisiin! Tarkoitin vain että koska SYTY kansa juhlii, saa nähdä kuinka paljon meillä on sunnuntaina yleisöä... Sitä tarkoitin että yleisöön varmasti mahtuu. Katsomo on tässä esityksessä pieni, voi olla että tulee enemmän tai vähemmän mitä täällä, mutta täällä paikka määrä on max 30.

      Esitys kestää noin tunti puol putkeen. Esityksessä ei oo väliaikaa.

      Poista
  3. Ikävästi kävi keittiölle. Toivottavasti valmistuu remontti! Jos kuitenkin käy niin että joudutaan muualle siirtämään miitti niin Laukaassa olisi yksi melkein tyhjillään oleva omakotitalo jonne kyllä mahtuu. Lisäksi Hakkis ja Nia kuulemma tarjosivat omaa Petäjävedellä olevaa kämppäänsä hätäratkaisuksi. Sekä Laukaaseen että Petäjävedelle kulkee Jyväskylästä melko hyvin busseja (Petäjävedelle myös halpoja junia) ja käytössä on ainakin yksi auto jolla voi porukkaa kyyditä paikasta toiseen. Nämä siis hätäratkaisuja. Murkin kämppä on toiminut niin hyvin miittipaikkana ettei sitä varmaan vaihtaa kannata ellei remonttitilanne näytä pahalta.

    Ehdotan ruuaksi jotain pastaruokaa! Helppo valmistaa ja sillä ruokkii useamman. Jokin salaatti siinä ohessa olisi varmaan hyvä.

    Improleikit viime miitissä olivat oikein hauskoja, kuten oli ropekin. Näitä voisi harkita tulevassakin miitissä? Lautapelejä ja vaikka joku näytelmäkin siihen vielä niin tekemistä on jo aika hyvin.

    Jos ei vielä selväksi käynyt niin olen tulossa miittiin : D Todennäköisesti vasta lauantaina. Hakkis ja Niakin ovat tulossa, mutta kommentoikoot vielä itsekin asiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeshhh, kiitos hätäratkaisuista! pidetään nyt vielä peukkuja pystyssä; olisihan se kiva sanoa tälle kämpälle hienot heippaset koko porukalla ja muistella kaihoin mielin sitä kaikkea mitä näiden neljän seinän sisällä on tapahtunut. nyt kämppä, tsemppiä sen kuivatuksen kanssa!

      pasta on aina suosittua, aye aye. hitsit kun itsellä oli jossain vaiheessa ruokaidea, mutta arvatkaas kirjotinko sitä muistiin? s-i-g-h. vanhuus ei tule yksin, jne.

      ja juu, minäpä muokkailen tätä informaation määrää kunhan aikaiseksi sais. olisi kiva kuulla niistä remppamiehistäkin taas jossain vaiheessa jotain. antaa sillä välin vain kuivauskoneen huutaa.

      Poista
  4. Minäkin ajattelin tunkea miittiin

    Pastan syrjään vaikka justiinsa salaatti ja/tai jtn hedelmiä.

    Improt olisi taas mahtavia, mitä nyt sitä pelkää kylkiensä puolesta kun se aina vääntyy liiankin hupaisaksi!

    Paikka on itselle yksi ja haile. :)

    VastaaPoista
  5. Ette tule pääsemään musta eroon tälläkään kertaa. ohohoho
    Eli miittiin olen tulossa juu, ja tähän astiset suunnitelmat kuullostaa hyviltä. Voin taas tuoda jonkun pelin, vaikka sen Cluedon, jos ihmisistä tuntuu että vois huvittaa pelata. Ja jos jossain välissä on luppoaikaa kaiken muun tekemisen keskellä niin voishan siitä esityksestäkin jotain puhua ehkä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hemmetti, kaikki suunnitelmat uusiksi, gwendy tuleekin :I

      ja hui, mitä täällä puhutaan jostain, gasp, projektien käsittelemisestä! hus pois se mielestä!

      Poista
    2. tulen ja syön teidät.

      okei ei sit o v o hehehe

      Poista
  6. pienehkö mahdollisuus olis päästä jyväskylään... mutta viikon liian myöhässä ; o ;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hm, en usko miitin siirtämisen seuraavaan viikkoon onnistuvan, ikävä kyllä. jos kuitenkin haluat, niin pienen tapaamisen ollessasi jyväskylässä voi koittaa järkätä. c:

      Poista
    2. ei oo kyllä vielä ihan 100% varmaa että pääsen, mutta jos hyvin käy...
      olis tosi mukava nähdä! hennakin olisi tosiaan lähdössä kanssani (siis jos nyt ylipäänsä onnistutaan lähtemään lainkaan)

      ehkä jonain päivänä pääsis miittiinkin... OTL

      Poista
  7. Jauheliha tortillan väliin on ainakin mahtia (Olisiko tarvetta siihen että toisi tortillan täytetarpeita?)

    VastaaPoista