maanantai 28. huhtikuuta 2014

Elysion-ryhmäcosplay Desucon 2014 sunnuntaille!


SE ON NYT VIRALLISTAAA

Elikkä Elysion ryhmämme kokoontuu Desuconin SUNNUNTAINA! Tämä ryhmä huipentuu oikein mukavasti myös Murkin ja minun Sunnuntaina pidettävään SH luentoon, joka onkin viimeisinä ohjelmina ennen Desun päättäjäisiä. Hui!


Anyway, vaikka ryhmä kokoontuukin sunnuntaina, mikään ei tietenkään estä ihmisiä pitämässä pukujaan pidempään. Ihan mielenkiinnosta haluaisin tietää, ketkä suunnittelevat käyttävän Elysion pukuaan koko päivän ja keillä on myös muita pukusuunnitelmia (mitä, mitä? kertokaa!)

Ryhmä on aikalailla kasassa. Valitettavasti KuroiWing lentää Japaniin, joten El ei ole conissa läsnä. Ideana oli kuitenkin kantaa Elin valokuvaa mukana, jos KuroiWing saa pukunsa aikaiseksi tuohon mennessä.

Muut hahmot ja ryhmän jäsenet ovat siis tässä:

Nia - Lafrenze
Gwendy - Yeild
Haikara - Stardust
Hakkis - Nunna/Baroque
Chiheisen - Orpheus 
Jacquesha - Ark
Hilavitkutin - Sacrifice 

Kaikki Elysion tytöt siis ovat kasassa, ja lisäksi vielä meiltä löytyy Lafrenze ja Orpheus! Ryhmä ei voisi olla eheämpi, muuta kuin jos meillä olisi Abyss (ja vanha muori Alte-Rose.. :D)

Paikanpäällä meitä taitaa olla valokuvaamassa Murkki(ko?)

Kun teette pukujanne, kertokaa ihmeessä etenemisestä ja laittakaa kuvia!


Vinkkinä pukujen tekijöille, jos tarvitsette lisää kuva materiaalia, Yokoyanin sivuilla on muutama kuva. Tiedä häntä kuinka hyvin auttavat, mutta vilkaiskaa!

Ei kai minulla tässä muuta. Tsemppiä pukuihinne!

5 kommenttia:

  1. Omista etenemisistäni: tilasin eilen itselleni peruukin! Kengät jo omistan, joten nyt vain hanskoja, kangasta, revolveria ja ruusuja metsästämään!

    VastaaPoista
  2. tjaa, kaipa minä muutamat kuvat voin napsia olemattomilla skillseilläni jälleen ´v`7

    VastaaPoista
  3. Oooooooooooooh Nyt alkaa jännittää~~~ Oma cossi etenee miten etenee, suurin huoli on lyyran tekeminen, semmossia kun ei ihan joka oksalla kasva. Mutta kamalasti tehtävää ei ole, peruukkikin on jo valmiina~!

    VastaaPoista
  4. Ei hitto, olisin joskus halunut tehdä muutenkin Abyssin, mutta kaikki desuconin päivät on täynnä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, meidän Elkään ei pääse desuconiin, mutta mietittiin jos myöhemmin otettaisiin porukka uudestaan, vaikka johonkin tapahtumaan yhdeksi päiväksi tai en tiedä, kuvaus miitttiä?

      Poista