maanantai 17. helmikuuta 2014

Miitti, cosplay ryhmä + esitysasiaa

Hei!

Frostissa kerkesimme hiukan nähdä ja miitata, sekä keskustella, tantadaa: miitti asiaa.

Suurimmalle osalle väestä kävi viikon 17 viikonloppu, eli 25.- 27. Huhtikuuta. Paikkana toimii jälleen kerran Jyväskylä. Tästä aiheesta kai oma postaus hiukan myöhemmin, mutta ilmoittakaa miten pääsette, save the day!

Tervetuloa ovat tutut kasvot sekä ne vähemmän tutummat ja täysin uudet tuttavuudet. Nimittäin seuraavaan.

Ehdotan, että Elysion ryhmä olisi Kesä Desussa 2014. Tiedän että joillakin teillä on ryhmää ja esitystäkin pystyssä,  mutta jos joku yksi päivä löytyisi jonka voisi omistaa tälle ryhmälle, olisi kiva. Roolit ovat muuten pysyneet samana, mutta Liva on tiputtautunut Sacrificen roollista. Ei tosin huolta, sillä tilalle on ilmoittautunut tumblerista tuttu Hilavitkutin! Toivon että hän esittäytyy kunnolla jossain kohtaa. Hän ilmoittautui minun kautta ensin Sakrikon siskoksi, mutta Sacrificen paikan vapauduttua hän ilmoittautui tähän rooliin.  Tervetulotoivotukset hänelle!

Taas sitten esitys, ehdotan Traconia. Ilman screeniä kyllä pärjätään, ollaan vaan tarkkoina. Toivon kuitenkin että ohjeistuista valoille kykenee antamaan, onko kellään tästä tietoa? Tiedän että Desuconissa kykenee tekemään tätä.

Ja.. .ei kai minulla tähän väliin muuta.

Kuitatkaa!
Diiaanaaa!

9 kommenttia:

  1. mou ichido.

    herp derp, olen vielä jyviksessä tuolloin ja sitä rataa, tänne saa tulla! jos mulla jotain kiireellistä silloin on, niin laitan teidät kaikki koulutöitäni tekemään :D (no ei vaiskaan, säädän tuon viikonlopun vapaaksi vaikka väkisin.)

    traconiin en nyt sitten näillä näkymin pääse, mutta olen hengessä mukana ja kovaa kritiikkiä antamassa jenskin ohjauksesta (kun te kaikki muut olette kuitenkin täydellisiä).

    ja desusta nyt ei mitään. tehkää joku mulle cosplay, w.

    VastaaPoista
  2. Kimi ni

    Kuten aikaisemmin juteltiin niin miitti ajaksi ehdotettu viikonloppu käy hyvin. Päästään taas pitämään porukalla hauskaa.

    Jos desuun ollaan Elysion ryhmällä menossa niin joudun jättäytymään pois. Olen kesäkuussa menossa Japaniin ja uskoisin, että Desu osuu juuri niille päiville jolloin en ole Suomessa. Harmillista kyllä, olisi kiva ryhmäillä taas.

    Traconissa on mahdollista antaa ohjeita valoille. Mitkään todella yksityiskohtaiset ehdotukset eivät ole mahdollisia esityskisassa, mutta tunnelmaa, pimeyttä ja haluttuja värejä saa pyydettyä ja vaihdettua. En tiedä saako spottivalon pyydettyä, mutta aina voi kysyä. Pari vuotta sitten ainakin oli näin.

    Ja tervehdys Hilavitkuttimelle!

    VastaaPoista
  3. En osaa sanoja

    Koetan järjestää miitin itselleni vapaaksi, eiköhän se järjesty! Ja itselleni käy desu ja tracon. Ei kai minulla muuta. Vilma kertokoot jos viestini sisältö ei ole paikkansa pitävä.

    Murkki, tilulilulii, lompakko auki ja cossi on siin. : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täällä lompakossa mitään cosseja ole, huijaat aina :C

      Poista
    2. Ehkä avasit väärän lompakon? : o

      Poista
  4. Aitai to negau!

    Tervetuloa omituisten ihmisten kerhoon, Hilavitkutin! ^^

    Waah, pidä hauskaa Japanissa, KuroiWing! :) いってらっしゃい!

    MIITTI! :) Tuo viikonloppu sopii, enkä usko minkään tulevan siihen päälle. Oliko jo puhetta, onko kyseessä yhden vai kahden yön miitti? Päivämääristä päätellen kaksi, mutta varmistanpa nyt...

    Näillä näkymin tulisin kesädesuun (ja syksyllä Traconiin, ellei ylppärit sitä estä syystä tai toisesti), joskin tosiaan pudottauduin Sacrificen roolista. Sen sijaan tulen henkiseksi tueksi ja ihailijaksi, ja aattelin tuoda oman kameran, viime kesän kuvia katsellessa sain innostuksen tarttua kameraan pitkästä aikaa! En pidä kuviani suuressa arvossa, mutta on mulla jonkin verran silmää valokuville. Kamerani on pelkkä pokkari, mutta sitä olen käyttänyt jo vuosia joten parhaat kuvat tulee sillä ^^'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miitin kesto riippuu taas ihan ihmisistä ´v` kämppääni (koska täällä me nyt taas olemme. viimeistä kertaa tosin!) saa tulla koska vain haluaa. kukaan kyllä koskaan siihen kahden yön tarjoukseen tartu...

      postaillaan varmaan lisää tästä sitten ensi kuussa, vähän lähempänä miittiä, kun kuitenkin ihmiset intoutuu väkipakolla keskustelemaan vasta päivä-pari ennen miittiä, l-o-l.

      Poista
  5. itselleni ei ainakaan kävis tuon elysion-ryhmän veto desuconissa (´・ω・`) en oo sinne pääsemässä rippikoulukiireiden ja majoitusongelmien takia... onnistuisko ryhmää harkita vaikka animeconiin?

    VastaaPoista
  6. Muutoksia tullut suunnitelmiin: en olekaan osallistumassa kisaan toisen ryhmän kanssa. Ei oikein lähtenyt projekti käyntiin. ´ u ` Traconiin olen tulossa, joten minun puolestani se käy. Animeconiin en ole välttämättä lähdössä kun Närconin reissua oon vähän pohtinut. Miitti vkonloppu pitäisi edelleenkin käydä!

    VastaaPoista