sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Ai pitiks joku esittelypostauski tehä

Tervehdys ( ´ ▽ ` )ノ
Me olemme Henna [Jacquesha] ja Jenna [Hilavitkutin]. Asumme pohjoisessa keskellä ei mitään eikä koskaan päästä miitteihin (conitkin on heikossa) koska kaikki on niin kaukana. Päätettiin tehdä tää postaus yhdessä koska ollaan tuntemattomampia [ujoja ja vitun noloja] tyyppejä.

Minut [Hennan] osa ainakin tietää viime kesä-Desusta (cossasin Violettea). Olen atm tulossa Arkiksi Elysion ryhmään. 。◕‿◕。 En osaa kertoa itsestäni, mut yritetään. Sanhoraan liittyen lempi albumini on ehkä Roman ja lempi hahmo Hiver tai Märchen. Lempi laulajani ovat Revo ja Remi ja Yuuki. Mitäs muuta.... Minun twitterini on @alice9891 ja Tumblr jacquesha. Sieltä sit enemmän minua/minusta. (๑>◡<๑)

Ja meikäläinen [Jenna] lienee kaikille uus tyyppi. ( ´∀`) Saatoitte ehkä nähdä minut vilaukselta desussa (katselin vähän kauempaa vierestä kun Henna tuli tervehtimään teitä heh) mutta ikävä kyllä olin vielä surullisen tietämätön Sound Horizonista.  Vähän myöhemmin Henna sai aivopestyä minut kuunteluttamalla Sanhoran musiikkia ja sitten koukutuin 〜( ̄▽ ̄〜) Suosikkialbumistani en oo ihan varma... ehkä Moira?? Suosikkihahmoja taitaa olla Shaytan, Elef ja Misia ja suosikkilaulajia Revo, Yuuki ja Miki. Aiemmin olen cossannut Misiaa ja tulevaisuudessa ois tarkotus tulla Elysion-ryhmään Sacrificeksi. Twitteristä minut löytää @hirnuperna ja tumblrissa olen hilavitkutin. Piirtelen paljon ja maalailen silloin tällöin (piirrustuksia näkee mun tumblrista jos kiinnostaa ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Tulkaa ihmeessä juttelemaan mikäli haluatte ~ ( ´ω`)

Kiitämme huomiosta, kumarramme ja katoamme kaukaisuuteen.

"kyllä nyt on jo tarpeeks valoa et voi ottaa kuvan"

5 kommenttia:

  1. Tervetuloa! Teitä molempia jo hiukan paremmin tunenn tumblerin kautta vaikka en vielä Jennaa seuraakaan? (Hui kauheata kun minunkin nimi on Jenna ja vielä on kanssa Henna ja apuaa mut eiköhän me selvitä) Ainakin muistan itkeneeni Hilavitkuttimen piirrustuksia, Ei saa olla niin nuori ja niin hyvä!

    Mutta tervetuloa molemmat, kiitos kun esittäydyitte, ja tervetuloa joukkoon <3 tulkaa ihmeessä miittiin jos pääsette, ja toivottavasti saadaan tuo cosplay ryhmän tapahtuma päätettyä, niin viimeistään siellä nähdään jos ei muuten! Tervetuloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olis ihanaa päästä miittiin mutta epäilen suuresti että onnistuis tulla ; o ; niin kaukana....

      *hämmennys maksimus koska yllättävä kehu piirroksista huaaa*

      Poista
  2. heip ja teretulemast munkin puolest! jacqueshaan törmääminen silloin viime vuonna oli todellinen sattumus maximus, että kiva nähdä teidät molemmat nyt täällö blogissakin viimein :-----D

    nimien suhteen tuskin tulee hämmennystä, koska jenski on jenski. mut tommoset na-päätteiset nimet on aivan liian yleisiä suomessa, jessus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja vielä selvennykseks et murkki täällä naputtelee (*´∀`*)

      Poista
  3. Hei toverit, tervetuloa joukkoomme! ´ v ´ /

    VastaaPoista