tiistai 17. syyskuuta 2013

Sinä päivänä, blogiyhteisö sai synkän muistutuksen... (edit: 18.10)

ETTÄ MIITTI ON TÄNÄÄN, K-KYAA!!11





Päivä: Viikon 42 viikonloppu eli 18-20.10.2013 (kts. kohta "aika")
Paikka: Kai se on tämä Jyväskylä ja Murkin soluasunto (lupa myönnetty, kaikki tänne).
Aika: Virallisesti miitti on lauantai-sunnuntai, mutta jos olet halukas tulemaan jo perjantaina/lähtemään vasta maanantaina, niin senkus! Seura kelpaa aina, ilmoita vain hyvissä ajoissa.
KOMMENTTEJA TÄHÄN KOHTAAN PLS

Ilmoittautuneet: Murkki, KuroiWing, Haikara, Nia, Gwendolyz, Liva, Chiheisen...

Tavaralista
Yöypymistarvikkeet - jonkinmoinen siskonpeti olisi kai jälleen rakennettava; löytyykö tarpeeksi patjoja, joita jaksatte raahata, jne?

Erikoiset tuotavat
Ja jos huomaatte teiltä puuttuvan jotain oleennaista, ilmoitelkaa pikimmiten niin paremmin varustautuneet voivat ehkä auttaa ongelmanne kanssa.

Ruokailu

  • Omuraisu-kummitus (paistettua riisiä, joka sisältää kanaa, paprikaa, sipulia ja sieniä (?), peitettynä kananmunalla ja koristellaan itse ketsupilla.)
  • Salaatti 
Talo diilaa ehkä osan tarvikkeista, mutta pienen ruokamaksun otan taas vastaan `v´!

Snäckeistäkin hieman keskustelua, että saadaan mahdollisimman monipuolisesti mässyä ja herkkua, hehe. Eli voidaan jaotella vähän kuka tuo mitäkin, mitä ylipäänsä haluatte, yms.

Ilmoitelkaa myös, jos mahdollisia ruoka-aineallergioita tai -heikkouksia löytyy, niin osataan varautua. Laktoosi-intoleranssi taisi muistaakseni olla ainakin yksi? Onko muuten inhokkeja? Esim. itse en juurikaan syö porsaan lihaa.

Nia: Hoitelee juomapuolta!

Aika-taulutus
Miitin ns. "virallisena" alkamisajankohtana on sovittu kello 13:00 paikkeilla. Jokainen siitä sitten tupsahtakoon paikan päälle kun haluaa, koitetaan vaikka vähän kevyemmällä ohjelmalla aloitella (tiedä mitä se sitten on). Pyritään siihen, että kaikki kuitenkin olisivat paikan päällä siinä kello 14:00 mennessä, ok?


Loppumisena taas on n. 14:30-16:00. Varmaan viimeistään 14:30 lähdemme saattamaan kaukaisempaa porukkaa takaisin Matkakeskukselle, läheisemmät kaikotkoon minne mielivät. 

Siirtyminen tapahtuu taasen kai joko bussilla(3,30 euroa/suunta) tai kävellen. Säätiedotus tosin lupaa pakkasta ja räntää, joten bussi aika todennäköinen vaihtoehto.
Ne, jotka jo paikan päälle osaavat, saavat tulla sinne suoraan jos niin tahtovat. Muussa tapauksessa nouto Matkakeskuksesta onnistuu.


Ohjelmisto
Rope - Jenna the masokisti on päättänyt kehittää jotain aivan uutta päämme menoksi, joten varautukaa siihen! 
Livet - Koko valikoima löytyy, voidaan paikan päällä ottaa äänestys mikä katsellaan/laitetaan taustalle pyörimään ja viemään ajatuksemme muualle.
Lautapelit - Ja mikä ettei korttipelit, jälleen kerran! Gwendyltä löytyy tarjontana Aliasta, Trivial Pursuitia ja Cluedoa.
Kauhu - Teema on Halloween, joten varmistakaamme myös, ettei kukaan nuku levollisia yöunia. Tällä hetkellä kauhupelin pelaaminen on viemässä voiton, paikan päältä löytyy valmiina Amnesia: Dark Descent ja Project Zero/Fatal Frame 3 (emme missään nimessä ole pelaamassa näitä loppuun). Pelaajia voidaan vaihdella, Haikara pakotetaan puikkoihin.
Vedetään hatusta -tyyppiset improleikit - Tutustukaa valikoimaan Youtubessa! Otamme luultavasti ihan yksinkertaisia, lyhyitä leikkejä. Luonnollisesti suosimme Sound Horizonia ja sensellaista teemoissa ;)
Kahdella repliikillä, Kenen repliikki se olikaan, Liikkuvat ihmiset...
Lista peleistä helpottamaan valkkaamista!


Teemaksi on nyt siis muodostumassa Halloween; tämä voidaan lähinnä toteuttaa pitämällä teemasta kiinni ohjelmistoa rakentaessa, asuntoani koristaessa ja muonituksia rakentaessa. Niin vahvasti kuin pukuleikit liittyvätkin päivään, emme ole pakottamassa ketään laittamaan pelottavinta asuaan päälle, vaan pukukoodi on täysin vapaa ja omasta mukavuudenhalusta kiinni. Joten jos se 10 metrin korkuisen propin raahaaminen pieneen kerrostalokämppään kuulostaa omasta mielestä hyvältä idealta, niin... mikä ettei. Otamme kuvia sinusta sitten.


Juhlakalumme ovat täällä odottelemassa teidän helliä kätösiänne, käsittelettehän heitä varoen u3u

80 kommenttia:

  1. Näillä näkymin mikään ei ole estämässä mua tuona viikonloppuna joten se käy.

    Miten ois ohjelmistoon taas jonkun liven kattomista? Tai sitten ihan joku elokuva vaan. Rope kuullostaa hyvältä jos mennään samalla meiningillä kuin viime miitissäkin. o v o (joku saa kyllä olla taas Ido koska haluan tietää jatkuuko sen huono-onnisuus)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaikki livet löytyy paikan päältä, joten valinnanvaraa riittää, höhö. lisäksi on aikamoinen leffa-kokoelma ja, noh, läppärin saa aina liitettyä telkkariin jos, kröhöm, warettaa ;D.... (onko mun kämppä nyt lukkoon lyöty, puhun kuin olisi APUA KERTOKAA!!11)

      voisi muutenkin koittaa kehittää jotain sanhoraan(ja mikä ettei shingekiin, kun asian vierestä raapasee ja faneja löytyy!) ja halloweeniin liittyvää tekemistä! nyt kaikki seuraleikkejä keksimään, teehee~. itse tykkään aina tuubista kattella impro-ohjelmia (whose line is it anyway, vedetään hatusta, yms.) ja haluaisin aina kovasti niiden pelejä kokeilla mut uuu, keillä kaikilla riittää pokka? ´v`

      Poista
  2. .......:) Rope. Olenpa itteni kummalliseen loukkuun itseni lyönyt. Mulla on jotain vahvoja veikkauksia kuka tätä vetää. En voi luvata että kerkeän miettimään kauheasti etukäteen mitään, mutta kunhan kaikki kaksi päivää ei pelkästään ropeteta (pieni pääni palaa poroksi) tämä on ok.

    Vedetään hatusta ja muut improleikit ovat mun mielestä jees!

    VastaaPoista
  3. Paikka: Ainakin mie hyväksyn Murkin kämpän 100%:sesti. Viihtyisä kämppä hyvällä sijainnilla ^^ Tosin Murkki, ootko varmistanu kämppikseltä et iso porukka kaakattavia kanoja ylipäänsä on ok, etenkin tolta viikonlopulta jos niin sovittaisiin?
    Pituus: Yksi tai kaksi yötä, molemmat käy!
    Tavaralista: Ilmotan nyt jo, että tuon kertakäyttöastiat, jäi kesältä yli. Oisko meillä taas nyyttärimeinikiä? :)

    Ohjelmasta:
    - Rope ois mahtava, muttei koko miitin peliä. Haikara, sun ei tarttee välttis olla GameMaster uudestaan, taakka voidaan pistää kiertoon tai jakaa. GM:lle ei paineita, pelaajia tuskin haittaa vaikka olisikin laimea juoni :) Miljöö kans riippuu pitkälti hahmoista, ennen miittiä ei tarvii vaivata päätä sillä. Olit Haikara viimeks mahtava, ja jos oot tälläkin kertaa GM niin me kyllä rakastetaan sua kaikesta huolimatta ^^ Ja me pelaajatkin voidaan auttaa vaikka heittämällä ehdotuksia mitä sitten voi käyttää inspiraationa! Tapahtumia taidettiin viimeksikin ehdottaa lennosta innostuksen hurmassa...
    - LIVE:n kattominen on ok, jos ehdotusta kaipaa niin en ole edelleenkään nähnyt Moiraa kokonaisena, vain pätkät Youtubesta TAT Ja jos haluaa teoriantäytteistä miittiä, valinta vois olla Roman.
    - Improjutut kuulostaa hyvältä, tosin ite oon niissä aika surkee XD Mielikuvitusta löytyy, mutta nopealla reaktiovälillä toimivaa luovuutta puuttuu… Mut voin tulla niihin missä katsomo ohjaa toimintaa.

    Teema: Halloween on sinällään ok, mut ehkä ei kannata pukeutua sitä vaatimatonta noidanhattua lukuunottamatta: mukavampi miittailla siviileissä. (Kyllä, mietin usein asioiden käytännöllisyyttä…)
    Kauhu: Koska Halloweeniin tavallaan kuuluu pelottavatkin jutut ja muistelisin et osa niistä tykkää (mustakin niistä voi tulla ihan hyvää ohjelmaa), voitais vaikka paikan päällä sit äänestää mihin ryhdytään heikkohermoisempien vuoksi (Esim. itelläni ehdoton ei kauhuelokuville, mut sit taas Shriek&Snicker-tiimin pelaamien pelien kauhuraja on ollu siedettävä.)
    ...tosin äänestyksen ollessa myöntävä, varaan paikan jonkun sylistä, piste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en ole häneltä kysynyt, varmistan vielä ensisijassa, mutta kun ottaa huomioon, että edellinenkin kämppis tuli varoituksista huolimatta yöksi kämpille, eikä jälkeenpäin mitään kitissyt (oli vaan et mistä tunnetaan toisemme :D;;), niin en usko täällä mitään suurta draamaa syntyvän. hyvällä lykyllä saattaa olla itsekin poissa syysloman vuoksi o7 mut kyselen nyt vielä, uskoisin et homma järjestyy.
      pituuteen voisi ottaa lisää kannatuksia, pls!
      ja prkl, mulla on itelläkin niitä kertakäyttöastioita kai vielä sun vuokses, haha! tuo vaan lisää sit.

      (aina voidaan ottaa live!shriek&snicker -kerta ja pelata jotain kauhupeliä, wwwwwwwww.) ja toden totta, ei tarvitse ehkä pukeutua mitenkään, paitsi oranssiin!!11, mut esim just seurapeleiss voisi ottaa halloweenin mukaan, yms yms.

      Poista
  4. Olen samaa mieltä kaiken kanssa aaa

    VastaaPoista
  5. Halloween leivoksia ja karkkia <3

    VastaaPoista
  6. Kaikki tähän mennessä ehdotettu kuulostaa oikein kivalta. Murkin luona on hyvä miitata ja ajankohta käy hyvin. Improleikit kuulostavat hauskoilta. Onko niistä jotain esimerkkiä?

    Voitaisiin koristella Murkin kämppä halloween teemaan sopivaksi ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *tykkää tästäkin kommnentista!!*
      http://www.youtube.com/user/12Medbe tuolta löytyy aika hyvin kaikenlaista, lemppareita voi ilmoitella :3

      multa saattaa löytyä apuvoimia koristeluja varten, koitamme jotain sitten kehittää, mut jes, tulkaa peittämään kämppäni hämähäkinseitteihin, kyaaa!

      Poista
  7. Ja viimein synkän muistutuksen uhalla matelen kommentoimaan. Kauhuleffa oisi kiva ellei ketään (KuroiWing, katson sinua) pelota liikaa. Ja ollaan niitä piirrustusleikkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *tykkäystykkäys uvu*

      kauhuleffa tosiaan riippuu ihmisistä, itselläni ei taida yhtään semmoista valmiina löytyä, et kuten ylenpänä ehdotin, pelikin on yksi vaihtoehto sitten :D... (mm. fatal frame 2 olisi pleikkarille, fufu.)

      ja ohh, ihan unohdin piirustusleikin jes!

      Poista
    2. Mie en kyllä kauhuleffaa kato O.o Ja peli ois myös interaktiivisempi kuin leffa, mitä vaan tuijotetaan. Pelissä voidaan huutaa "JUOKE!" ja "EI VITTU SINNE!".

      Poista
    3. tru, itekin olen vähän leffoja vastaan ellei se ole sitten just semmoinen, että kaikki voi kommentoida ilman että joku on ihan "mutq haluun tietää mitä tapahtuu ;_;......"

      Poista
  8. BREAKING NEWS: KÄMPPIS SANOI EI!!111

    no leikki leikkinä, on kuulemma koko syysloman poissa ja palaa sunnuntai-illasta takasin kämpille et hei, kaikki meille leikkimään :3

    VastaaPoista
  9. Hep hep! (Hyvää työtä on tehty listailujen kanssa :D )

    Yhdet kätevät halloween teemaiset naposteltavat olisi eräänlaiset hämähäkkikeksit. Ne tehdään piirtämällä hämähäkkikuvio sokerikuorrutteella esimerkiksi jaffakeksin päälle. Yleensä siihen laitetaan vielä jokin karkki päälle. Voisi tehdä joko etukäteen valmiiksi tai yhdessä koristella Murkin luona. Ovat sen verran käteviä tehdä.

    Toinen vinkki mitä on kuullut halloween ruuaksi olisi elintarvikevärillä värjätty pasta :D Lopputulos on aika mielenkiintoisen näköinen, mutta maistuu normaalilta pastalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi oon aina halunnut pelleillä elintarvikevärien kanssa *O*!

      Poista
  10. "Pelaajia voidaan vaihdella, Haikara pakotetaan puikkoihin." Haluan vain itkeä.
    Tulossa olen, nimeni voi lisätä listaan.

    Jos en omaa fyysistä kopiotani saa ennen tuota tapaamista itken jossain toisessa huoneessa pari tuntia kun kuuntelette ja keskustelette.

    Muita improja on esimerkiksi murha leikki, eli annetaan vaa tilanne ja ei edes päätetä kuka murhaa, mutta murhan pitää tapahtuu minuutin sisällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan ajattelin sitä taustallakin soittaa, että olisi ihan suotavaa jos voisit luopua masokistileikistäsi edes sosiaalisen tapahtuman vuoksi.

      Poista
    2. Nuuuu, katsotaan nyt ensin että tuleeko se levy sieltä vai ei. AIka hyvin se on sieltä kuitenkin tullu, plsu tilasin omani aikasin. Toka kappale saa kyllä pyöriä vaikka kuinka paljon, se on ainakin varma!

      Poista
  11. En ole vielä saava työvuorolistojani, mutta pistäkää minut ja Nia jo mukaan!

    VastaaPoista
  12. Minutkin saa olettaa saapuvaksi joten listan jatkoksi vaan!
    Olettaen että taas nyyttärimeiningillä ollaan tuomassa syötävää, niin voisin taas leipoa jotain jänskää. Mahdollisista ruoka-aineallergioista olis hyvä ilmottaa jos leipomuksiani haluaa syödä kun ketään en halua myrkyttää. ó u ò

    Tykkääkö ihmiset muuten lautapelejen pelailusta? Siinä olis yksi mahdollinen aktiviteetti. Minä ainakin pystyisin ottamaan pelin tai kaksi mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin paljon aktiviteettia, niin vähän aikaa! mitä pelejä sieltä löytyy :3 tykkään ainakin joistain lautapeleistä!

      ja tuo ruoka-aineallergia on hyvä seikka huomata. pitikin päivittää siitä jo aikaisemmin, kiitosta!

      ja ihan btw, siihen miitin kestoon saa yhä ottaa kantaa. menen oletuksella, että lauantai-sunnuntai, mut jos kiinnostuneita..!

      Poista
    2. noo täältä löytyy ainakin Alias ja Trivial Pursuit, luulisi että kaikki tietää ne. tämmösissä tapauksissa mun on aina pakko mainita että löytyy myös Cluedo, joka on suosikkini näistä kolmesta! just viime viikonloppuna pelattiin kavereiden kanssa ja päätettiin tehdä hahmoista snk hahmoja teippaamalla ruutupaperille töherretyt naamat niille. (Auruo muuten murhas Irwinin tikarilla ruokasalissa.) Sound Horizon versio vois olla aika viihdyttävä myös.. vai? Tosin Trivial Pursuittia ja Cluedoa voi pelata vaan 6 kerrallaan, ellei jotkut pelaa pareittain.

      Olishan kaks yötä ihan hauska viettää, viime miitissä kun tuntui aika loppuvan kesken.. Mutta pitää vielä miettiä! :>

      Poista
    3. juuri tuon ajan vuoksi kahta yötä ehdottelen, etenkin kun nää tekemiset nyt tuntuu kasautuvan :D

      alias ainakin on ihan kiva ja lähes sopii noihin improjuttuihinkin! cluedoa en ole koskaan pelannut '3'

      Poista
    4. Niinpä..

      Jos muiltakin löytyy kiinnostusta Aliaksen pelailuun niin voin ottaa sen mukaan. voisin näin nopeasti yrittää selittää mistä cluedossa on kyse.. Pelin tarinassa on siis murhattu henkilö nimeltä tohtori Mustapippuri. häneen liittyvät kuusi henkilöä, joita epäillään murhasta, kutsutaan Mustolan kartanoon (Mustapippurin koti siis) selvittämään murhaa. pelissä on kolme erilaista korttipakkaa: yhdessä on kuusi mahdollista murha-asetta, yhdessä kaikki kuusi epäiltyä, ja yhdessä kaikki pelin kahdeksan huonetta. pelin alussa kortit erotetaan omiin pakkoihinsa, sekoitetaan, ja laitetaan kuvapuoli alas päin pöydälle. jokaisesta pakasta otetaan ylimmäinen kortti ja laitetaan asiakirjakuoreen, joka laitetaan pelilaudan keskelle. kuoressa on siis murhaaja, murha-ase, ja murhan tapahtumapaikka. loput kortit sekoitetaan ja jaetaan pelaajille. kaikilla pelaajilla on "salapoliisin muistilehtiön" sivu, johon pelaaja merkitsee omat korttinsa (kortteja ei saa näyttää muille). jäljelle jääneet kortit ei siis liity murhaan mitenkään. pelissä liikutaan heittämällä kahta noppaa, ja joka vuorolla pyritään pääsemään johonkin huoneeseen hankkimaan vihjeitä. aina kun menee sisälle huoneeseen, pitää esittää väite. kun väite esitetään, huoneeseen pitää siirtää se ase ja henkilö, joita epäilee. (itseäänkin voi epäillä, sillä asiakirjakuoressa voi olla oman hahmon kortti :D "epäilen.. että minä tein murhan. en ole ihan varma kyllä.") väite esitetään sanomalla "väitän, että rikoksen teki -hahmo- -huoneessa- ja aseena oli -ase-". tämän jälkeen väittäjän vasemmalla puolella oleva pelaaja katsoo omia korttejaan ja jos hänellä on joku niistä kolmesta, jonka väittäjä mainitsi, se näytetään väittäjälle (jos on useampi niin pitää valita minkä näyttää). väittäjä merkitsee kortin muistipaperiin. jos vasemmalla puolella istuvalla ei ole kortteja, seuraava katsoo onko hänellä jne. jos kellään ei ole näytettäviä kortteja, voi esittää syytöksen (pelin aikana voi esittää vain yhden syytöksen). "syytän -epäilty henkilö- rikoksesta, joka tapahtui -huoneessa- ja joka tehtiin -murha-ase-." sen jälkeen syyttäjä katsoo kortit pelilaudan keskellä olevasta asiakirjakuoresta näyttämättä niitä muille. jos kortit vastaa syytöstä, on voittanut pelin. jos ei, niin ei saa enää jatkaa (paitsi näyttämällä vihje korttejaan muille palaajille). ~loppu~

      Poista
    5. herrankiesus anteeksi tästä oksennuksesta............

      Poista
    6. Tykkään itse Cluedosta ehdottomasti eniten, Alias taas ei oo oikein suosikkini.

      Poista
  13. Kukaan ei niitä pyytänyt, mutta ostin 100kpl mustia mehupillejä (maksoivat kokonaisen euron, gasp). Ajattelin tehdä niihin kivoja Halloween teemaisia "nimikyllttejä", katsotaan miten kerkeän o/

    VastaaPoista
  14. Hephep, tulossa ollaan edelleen!

    Miulla on laktoosiongelmia, mutta ihan perus HYLA-maito riittää. Voin tuoda itsekin, kiva lämpimässä säilyvä puolen litran tölkki tulee omassakin laukussa.

    Katoin noita improleikkejä, ja ainakin ton Whose Line-pelin tiiän, sitä tehtiin yläasteen ilmaisutaidonkurssilla ^^ Oli aivan mahtavaa ja sitä ois helppo pelaa SH-hahmoilla :)
    Meillä muuten tosiaan alkaa olla aktiviteetteja aika paljon kasassa, näinköhän me keretään noitakaan kaikkia...

    Ilmotelkaas muuten jos niitä makuualustoja taas puuttuu, viime vuonna kaikista patjoista tehtiin hiukkasen liian pieni siskonpeti: muistan ERITTÄIN hyvin, koska nukuin puolittain kahella eri patjalla ja taisin yön aikana pudota sinne rakoonkin. Oli aamulla niska kipee, tänä vuonna tuon paremman tyynyn TAT

    VastaaPoista
  15. Aaaaaah kamala, saattaa olla, että jää tämä kerta väliin, kun tulee kalliiksi, kun se menee siihen, että ensin Lahteen ja kotiin ja sitten sinne ja takaisin ja vielä sitten takaisin Joutsenoon ;A; Jos en oisi täällä toisella puolella Suomea, niin ehdottomasi tulisin, mutta kun köyhä opiskelija. Jos saan jostakin repäistyä semmossen kaheksan kymppiä, niin sitten on asia erikseen, mutta näillä näkymin asia on näin ;u; Ehkä voi skypen heittää päälle ja olen sitä kautta mukana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oikein muuta osaa sanoa kuin että eikö tuon toisen kerran takaisin lahteen voisi jättää välistä? .3. milloin joutsenossa edes on syysloma?

      Poista
    2. Ei oikeestaan, koska siinä tapauksessa pitäisi tuoda sinne kaikki se mitä tuon kotoa tänne mukanani, kuten talvivaatteita yms. Syysloma on justiinsa tuona viikonloppuna (mie oon silloin menossa kotio seuraavan kerran joka tapauksessa)

      Poista
    3. googlettelin eilen hieman tuota teidän syysloman ajankohtaa ja voi pojat, onko teillä kanssa se joku viisi päivää, eikä kokonaista viikkoa(+viikonloppuja)? ne on juuri niitä pahimpia, gosh :|
      no mut, pidä joka tapauksessa hauska syysloma sitten vaikka et tänne pääsekään. muistelemme idolfriediäsi ja katsomme kuka on sopiva ottamaan sen tittelin haltuunsa, kun sitä kerran toivottiin ropeen. tuskin kukaan pystyy olemaan niin huono-onninen sen kanssa, tosin ´v`...

      Poista
    4. Harmi kun et pääse tulemaan! ; A ; Tulen ikävöimään Idolfriediä ja hänen kommelluksiaan... yhyy

      Poista
    5. pitääkö meidän laittaa "suomen seuraava huippu-idolfried" -kisa pystyyn? sit chiheiko onkin lopussa että "suomen seuraava huippu-idolfried on... *breath* me."

      Poista
    6. Juh, loma on sen peräti perjantaista maanantaihin, eli ei edes tuota viittä päivää, vaan vaan neljä. Pidennetty viikonloppu pikemminkin...

      Äyh, syyllinen olo ;A; En tiennyt että miua nyt näin kaivattaisiin. Noh, on tässä pari viikkoa aikaa, ehkä rahatilanne muuttuu? Oon erästä tukea hakenut, riippuen sen määrästä (ja että saanko sitä ollenkaan) saatan kuin saatankin päästä tulemaan. Se on se viisikymppiä ylimääräistä mitä siihen reissuun tartten, joten pidetään peukut pystyssä! Ja, jos ei onni suo, on tuo skypekin eräänä mahdollisuutena?

      Poista
    7. ...."Suomen seuraava Huippu-Idolfried"... *kuolee nauruun*

      Poista
    8. Pidän peukut pystyssä, kauheen ikävä jos et pääse tulemaan TAT
      Älä kuitenkaan vedä stressiä josset pääse, susta välitetään tulit tai et :) Ei siis syyllisyydentuskia, tee mitä voit ja ole ylpeä yrityksestä, onnistuit tai et!

      Poista
    9. UPDATEA: Menin tyhmä laskemaan ihan väärin sen kuinka paljon matkaan menee, kun miksi tulla junalla, kun bussi on puolet halvempi ouo Tarkoittaa siis, että pääsen sittenkin tulemaan, ja rahaa jäi vielä yli singlenkin tilaamiseen ;u; Kunhan vielä päivä saadaaan lyötyä lukkoon~~

      JOTEN LISÄÄ LISTAAN, NYT ETTE PÄÄSE MIUSTA EROON VAIKKA HALUAISITTEKIN!!! >:D

      Niin, ja leivonko taas jotakin kivaa? Ilmoittakaa toki, että mitä tuon mukanani~~

      Poista
    10. \o/ ota sinäkin kantaa siihen päivään, päly.

      saat joko leipoa tai ihan ostaa syötävää, se on ihan itsesi päätettävissä :D

      Poista
    11. YEAH Hyvä kun laskit väärin!! ´ 7 ´ /

      Poista
  16. Hmm, mulla pikkuhiljaa tippuu ideoita kauhuteemaiseen ropeen (SH included, of course). En tiedä jatkuuko se tuosta edellisestä, mulle ois helpompaa jos ei, Ajattelisi nettä tämä peli ois paras mahdollisuus tutustua hiukan myös Sound Horizonin pimeimpiin hahmoihin, joitakin edellisessä pelissä sivuutettiin, mutta muutamaa muuta haluaisin kovasti nähdä/tuoda esille, oh ho ho

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin rope vois olla ihan oma juttunsa. Uusia hahmoja ja metkuja, tuntuu pikkusen tyhmältä jatkaa tosta mihin ollaan jääty.

      Poista
    2. lähinnä siksi oli toiveena jatkaa edellisestä, että moni halusi tietää miten se ylipäänsä tulee päättymään, yms. mutta kyllä ihan uusikin rope kelpaa, jos jenski nyt kerran innostui itteään sillä vaivaamaan :D..

      Poista
  17. Tarvitsen lähtöaikoja, kun sunnuntai on ainaskin Helsingin seudun syyslomanpäättymisaika niin junat Hesaan täyttyy (ainakin äidin mukaan) nopeasti. Ite löysin kahdeksi ja neljäksi hyvät junat, jos ihmiset voisivat pikaisesti katsoa omia juna- ja bussiaikataulujaan ja kertoa, mikä sopii lähtöajaksi. Itsestäni iltapäivä just siinä kahen ja neljän välillä ois fiksu, mut jos joku haluaa aikasemminkin lähteä eiköhän se käy.

    Ruokailusta: en estele halloween-ruokia, saatte keksiä ihan mitä haluatte, mutta voiko meillä olla edes yksi normaali ateria? Vaikka se kanapasta kuten viime vuonna :D Itselläni on esteettisyys sen verran tärkeää etten ole koskaan niitä nakkisormia tms huolinut.
    Valitettavasti tänä vuonna kun olen mökillä ennen miittiä, en siellä pysty leipomaan paljoa. Voin tuoda pienen satsin suklaamuffinsseja, ne onnistuu mökilläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nosiis, ihan ateriaksi yritän miettiä jotain halloween-twistillä, et ei tosiaan pelkkiä "sormiruokia", kuten totesin :D... just sitten vihreetä pastaa jos ei muuta.

      Poista
    2. Vihreä pasta on hyvää ^^

      ...täällä on ollu hiljaista. Noin viikko miittiin, pitäisköhän miittiläiset kohta alkaa hiomaan yksityiskohtia?

      Poista
    3. MINÄ OLEN YRITTÄNYT HERÄTELLÄ MUTTA KUN.... ;____;

      Poista
  18. Meillä on kanssa blogissa uusi jäsen joka ei ole itseään esitellyt ja mahdollisesti tulosssa PALJASTA ITSESI

    VastaaPoista
  19. Tuosta alkamisajasta sen verran, että itse voisin olla valmis tulemaan Järvenpäästä 9.18 lähtevällä junalla, joka olis Jyväskylässä 12.39. Meillä nimittäin on niin paljon kaikenlaista puuhaa listattuna että jos kahden-neljän aikaan ollaan vasta aloittamassa niin meillä taas jää jotain hauskaa kesken. Mitäs mieltä muut ovat tästä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen mahdollinen juna olis 13.36 perillä. Pitäiskö meidän Chiheiko jotenkin yrittää sovittaa meidän aikataulut yhteen niin voitais yhtä matkaa suunnistaa bussille?

      Poista
    2. musta tuo sinun 12:39 ja chiheikon 13:00 (jos oikein käsitin?) kuulostaa aika oivalta diililtä, jes? voin ilmestyä sinun seuraksesi tuoksi 20 minuutiksi, jos niin toivot :3

      Poista
    3. Tulenko mä sit sillä 12:39 perillä olevalla junalla?

      Poista
  20. Niiiiiiiiiiiiiiiiin eli tosiaan. Tässä oli pientä draamaa/kriisiä kotopuolen kanssa, minkä takia olen ollut sushteelllisen hissun kissun, kun hetken ei ollut varmaa tulenko sittenkään. Vaan onneksi asiat on hoidossa ja saa taas täysillä lähdettyä mukaan.

    No niin, siis aika asiaa. Tarkistelin aikatauluja, ja miulle sopivin linkku on siellä päässä vasta siinä 14:30. Puolitoista tuntia aikaisempikin löytyy, mutta kyyti asemalle ei taatusti herää niin aikaisin. Jotenka tuo aika, olenko siis kauhean myöhäisessä?

    Jos ehdin ja jaksan jossakin vaiheessa perjantaina alkaa leipomaan, niin koitan jotain teemaan enemmän tai vähemmän sopivaa väsätä. Jos en muuta, niin lahjonko taas senpain mokkapaloilla? (Ehkä niistä saa teemaan sopivia mustilla ja oransseilla strösseleillä?????)

    Muutakin on mutta huomenna on kanjikoe, joten tämä menee nukkumaan ;u;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no, sovimme nyt skypessä, että alkamisajankohta on virallisesti siinä yhden maissa. luultavasti toisen teistä, tai kummatkin, vain kylmästi opastan oikeaan bussiin ja tulen kuokkalan päässä vastaan, sillä muut ovat sinne suoraan saapumassa :D... kattoo ny mikä ilma, yms, itelläkään bussikorttia tällä hetkellä käytössä ole niin ei kauheesti huvita tuon matkan edestakasin kulkeminen.

      Poista
    2. Tai no, jos potkin kyydin ylös tarpeeksi ajoissa, niin voin kyllä tuolla aikaisemmallakin yrittää tulla. Ehkä saan sen ylös jos menen soittamaan viulua sängyn viereen~~

      Poista
    3. noh, sulla on mun numero, tiedät mistä saa kiinni lauantaina o7 nyt katso alas ja vastaa.

      Poista
  21. toinen palava kysymys onkin sitten, milloin haluatte lähteä, sillä ainakin junalippu olisi suotavaa ostaa ajoissa ennen sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta senpai, mie yritän käydä nukkumaan ;u;

      Noh, 15:20 menee peräti kaksi linkua takaisin päin miun kohdalla. Aikaisempi menee 13:30 ja myöhempi 17:25, joten 15:20 on melkeinpä pakko ottaa, että olen suhteellisen inhimilliseen aikaan kotona ilman että tarvitsee kauhean aikaisin lopettaa.

      Poista
  22. Alright, mie varaan lipun 16.13 junaan Helsinkiin, vaihto Tampereella. Tällääkö Haikara ja Gwendoly samaan, tehän meette samaan suuntaan ainaski Tampereelle asti?

    VastaaPoista
  23. Kyllä! Tulen samaan, mutta lipun saan varattua vasta tänään illalla (pitää tosin varmistaa, että nyt olisi sitä rahaakin, tiliin en pääse täältä käsiksi)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ookka. Otin itelleni paikan Jyväskylä-Tampere välille vaunusta 6, paikka 83. Siinä tällä hetkellä on neljän lootassa tilaa kaikki muut paikat, ottakaa siitä vierestä jos kerkeette.

      Poista
    2. ja vaikka nyt käviskin niin, et gwendy haluu lähtee toooositosi aikaisin, niin... no, matkakeskuksella voi hengata sitten :D;; (tai tsekata jyväskylän keskusta! se on siinä parin metrin päässä kuitenkin.)

      Poista
    3. Ostin lipun! Hyvän ajan valitsit, oli 5 euroo halvempi kuin noi muut, huh huh, olen paikalla 79 mikä on siis sua vastapäätä. Ne kaksi muuta oli kanssa viel vapaat

      Poista
    4. Minäkin sain varattua paikan siitä vierestä!

      Poista
  24. kiitokset jälleen mukaisasta miitistä! kattellaan, jos saataisiin vielä ehkä keväämmälläkin pidettyä samanmoinen `v´!

    also jee, ei tarvitse taas mennä vähän aikaan kauppaan \o/

    VastaaPoista
  25. KIITOS miitistä, en malta odottaa seuraavaa! Keväällä vois tosiaan taas katella :)

    ...mulle tuli vähän surullinen olo, kun kotona kukaan ei vastannut mun DIANA! -huudahdukseen TAT Nyt se miitti on ohi *huokaus*

    VastaaPoista
  26. Juu itsekin olen sitä mieltä että seuraava miitti voisi olla vähän aikaisemmin kuin vuoden päästä! u v u

    VastaaPoista
  27. Kiitos minunkin puolesta kaikille ja mukana olen seuraavallakin kerralla! Toivottavasti ei tarvitse seuraavaa miittiä liian kauaa odottaa, olette kaikki niin hyvää seuraa! ´ v `

    VastaaPoista
  28. Nonih, nyt kun en ole enää puoli kuollut väsymyksestä, kiitos täältäkin~~! Olette kaikki ihania lutusia ja en jaksa odottaa seuraavaa kertaa *u* Kesisikö joku pikaseen aikakoneen niin päästäisiin pian taas miittailemaan~? Ai ei?

    No, kuitenkin, olen samaa mieltä, pidetään seuraava pian, joskus keväällä ehkäpä?

    VastaaPoista
  29. Kiitän miitistää o/ Ens kerran järjestämisessä luultavasti sitten helpottaa jos keskustelu on sitten aktiivisempaa. Osa varmasti nähdään Frostbitessa, mutta keväämmällä kunnon miitti taas voisi olla jees.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Ens kerran järjestämisessä luultavasti sitten helpottaa jos keskustelu on sitten aktiivisempaa"

      allekirjoitan täysin :D

      Poista
  30. Oli todella hauska viikonloppu. En tiennyt että impron parissa voi olla noinkin hauskaa! Haikara oli suunnitellut ropen hyvin teeman mukaiseksi. Oletko tyytyväinen kostoosi?
    Kiitokset mahtavasta miitistä! Keväällä toivottavasti uudestaan

    VastaaPoista