tiistai 6. elokuuta 2013

muutosten tuulia + miitti asiaa!

Taklataanpa uutiset ensin pois alta, eli:

Desucon Frostbite on K-18, eli esityksemme siirtyy. Tästä lisää kohdassa yksi.
ja toiseksi
Lokakuun yhdeksäs julkaistaan uusi Sound Horizon Maxi Single, jonka teemana on Halloween.
Lisäksi SH pitää samassa kuussa halloween konsertin snaoin "Please dress up!" Tästä lisää kohdassa kaksi.

Kohta yksi:

Koska osa joukostamme ei ole täysi-ikäisiä, esitys siirtyy. Harjoitukset eivät tosin tule siirtymään, joten pyrimme aloittamaan vielä tänä vuonna, ja saamaan perusraamit kuntoon, jotta aikaa jää reilusti kaikkeen hianosäätöön.
Esitys siirtyy siis kesädesuun.
Kaikesta huolimatta, aloittakaa ihmeessä tarvikkeiden ja materiaalien keräily, ja pukujen teko. Sillä välin minä ja apuohjaajani teemme koreota ja tekstisuunnitelmia. Kunhan pohja "kässäri" on valmis, käymme sen pikaisesti läpi josskain miitissä, jossa voimme avoimesti ja helposti keskustella sen läpi, parannella sitä, ja antaa teille harjoiteltavaksi.
Ideaalisinta siis olisi, että tästä lykkääntymisestä huolimatta, projekti etenee ja on aktiivinen. Ei anneta lisäajan hämätä, rajallinen se on edelleen, mutta ei kuitenkaan mennä orjuuttavaankaan tahtiin.

Kohta kaksi:

Tästä siis ideana, kiinnostaisiko ihmisiä Halloween juhla SH tyyliin?
Tämä olisi toisinsanoen siis hiukan juhlavampi miitti, tai sitten ihan perus kokoontuminen SHn uutta julkistusta samalla juhlistaen.

Otan paikkaehdotuksia vastaan ja listaan ne tänne, mutta esimerkiksi tarjolla löytyy Raumalta vanhempieni talo, jonka varoituksella varmasti saa käyttöön, tai sitten Rauman sataman juhlatila, jossa on paikka yöpyä, sauna, keittiö, iso tila jossa on screeni ja karaokelaitteet. Tämä tila tosin maksaa, mutta se on vaihtoehto.

Myös ohjelma ideoita ja muita ajatuksia otetaan vastaan, myös tarkemmasta ajasta! Mitä nopeammin saadaan sovittua tiukka päivä, sen parempi!

10 kommenttia:

  1. Ei kamala mulla on mennyt kaikki nämä uudet postaukset ja kaikki ihan ohitse (╥﹏╥') jos tarvitsette mitään apua tuon esityksen suhteen, olen käytössä~

    Mutta joo, itse olen ainakin mukana jos kyseinen miitti olisi etelä-suomessa.

    VastaaPoista
  2. Miittiiii! :) Olen täysillä mukana, mut toivon, että vaikka se onkin Halloween-teemainen pidetään kauhujutut vähänä, jookosta? Tai ainakin kysytään kaikilta onko ne ok jonkin jutun kanssa... *kurkkaa olkansa yli muistaessaan ne kaikki kauhujutut mitä on kuullu ja nähny, inte kiva*

    Kuten viime miitinkin aikaan, voin ehdottaa myös omaa taloamme, joka on Porvoossa, mutta se on kyllä vähän epäkäytännöllinen sijainnin puolesta. Suurimmalle osalle reitti ois juna Helsinkiin + tunnin bussi Porvooseen + vartin matka maaseudulle, mun vanhempien tai ajokortinomaavien miittiläisten kyydillä.

    Itse olen valmis maksamaan tilasta, mutta jos miettii että pelkkiin matkoihin menee aika paljon niin ehkä se vois olla se viimenen vaihtoehto. Viime miitti oli aika hyvin järkätty, Murkin kämppä oli hyvässä paikassa, hyvän kokonen ja siellä oli jotenkin helppo rentoutua. Joskus semmosessa yhessä huoneessa hengailu tuo mukavan tiiviin tunnelman, mikä tuo kodikkuutta (ainakin mulle).

    VastaaPoista
  3. Valitettavasti minä olen jo toisen ryhmän kanssa lupautunut kisaan kesädesussa! ´ n `

    Ja miitille löytyy kannatusta täältäkin päin!

    VastaaPoista
  4. Aiivan, hmm, pitää sit lähtee miettimään miten toimitaan

    VastaaPoista
  5. totean täällä nyt vaan pikasesti, että mullon kesän jäljiltä varmaan uus kämppis jonka näen syyskuussa, et katellaan miten suvaitsevainen hän on isoja ihmismassoja kohtaan :3 muuten kyllä kämppäni on taas käytettävissä.

    VastaaPoista
  6. haluaisiko joku jossain vaiheessa alkaa tarkemmin keskustelemaan miitin ajankohdasta ja paikasta? täällä ainakin viikko 42 on syysloma; en siis tarkoita että TUOLLOIN PAKKO mut ehh varmaan hyvä taas sen ympärillä pitää miitti?

    kämppikseeni en ole tarkemmin tutustunut, mutta vaikuttaa kelvolta tyypiltä, enkä usko, että ottaa aikeekseen häätää minut vaikka olisikin paikalla, kun täällä pyörii porukkaa ´v`

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Miksi bloggerilla ei ole edit nappia, voi miksi?

    Itsellänikin on se viikko 42 syyslomaa, jonka tulen todennäköisesti viettämään Lieksassa mökillä. Siellä on kuitenkin junayhteydet ihan ok, eli voin ponkasta Keski-Suomeen millon vain, melkeen helpommin kuin Porvoosta, mutta Länsi-Suomi taas on aika kaukana. Kaikki kuitenkin käy, keksin kyllä jotain. Mites muut, keskustelua pystyyn?

    Jyväskylä on kyl niin upeasti keskellä Keski-Suomea, että se on aika ihanteellinen ollu mun mielestä, jos vaan yöpaikkaa löytyy. Jos vaan Murkille ja tämän kämppikselle sopii, tungemme sinne taas :D

    VastaaPoista
  9. Ehdotan että miitti on 42 viikonloppuna. Oma syyslomani alkaa vasta viikolla 43, ja uskoisin että syysloma eksyy joko viikolle 42 ja 43 meille kaikille (korjatkaa jos olen väärässä).

    Murkin paikka käyy

    VastaaPoista