perjantai 29. maaliskuuta 2013

Tilanneraporttia

Jahast, tässähän coni lähestyy kohta ihan ryminällä ja minä tyhmä en ole saanut vielä mitään aikaiseksi, hm hm... :D

Toivottavasti moni ei jaa tätä tilannetta kanssani ja on saanut otettua itseään aikaisemmin niskasta kiinni, mutta toisaalta onhan tämä viime hetken ahertaminen aina niin antoisaa, eiks jeah? (Cosplay ilman tuskaa jne..) Kyselisinkin nyt vähän, että miten kaikilla menee, sujuu ja ollaanko ylipäänsä ryhmässä vielä.

Kuten täällä blogissa on huomattu, olemme menettäneet muutaman cossaajan ryhmästämme - kauhea sääli tietysti, mutta emme tule luoksenne seipäiden kanssa syyttäen petoksesta - ja tänään huomasin, että myös ryhmämme alkuperäinen ideoitsija on päättänyt luopua leikistä, mutta ilmoittaen siitä kuitenkin Anikin foorumeilla, joten huomasin tämän viestin vasta äsken. Tämä on tietysti ikävää ja emme voi ketään pakottaa cossaamaan jos eivät rahat tai aika yksinkertaisesti riitä, mutta toivoisin ainakin, että siitä ilmoitettaisiin kunnolla, niin että viesti varmasti menee perille; tällä hetkellä kuitenkin tämä blogi tuntuu toimivan paremmin ilmoituslautana kuin Anikin foorumit tai, herran tähden, IRC-Gallerian yhteisö. Ketään ei tuomita eroamisen johdosta, mutta selkeä viesti siitä olisi toivottavaa :C

Näin ollen vapaina meiltä löytyy jälleen kerran:
Märchen von Friedhof
Nunna
Buranko
Schneewittchen
Nobarahime
Alte-Rose


Siitä siis tapp-- krhm, mainostamaan kaikille mahdollisille ystäville ja tekemään viime hetken päätöksiä, jos jokin näistä hahmoista hotsittaisi enemmän kuin nykyinen. (Siis meillä on koko levyn päähahmo vapaana, dudes, tämä on melkein noloa!!!111)

Itse taidan nyt jo mennä tekemään kuolemaa ihan pelkästään sen ajatuksen johdosta, että cossi pitäisi kohta saada aluilleen kaiken koulutyön ohessa hnnngh!

Löydänkö valaistuksen vai kuolenko? Se selviää ensi jaksossa!

8 kommenttia:

  1. Ja vapaana on kanssa Alte-Rose. Tosin olen kuullut että ryhmän Kusobaba on jo alotellut pukua, hoho

    VastaaPoista
  2. Itse en ole viellä pukua aloitellut, mutta suunnitellut olen mitä teen, miten teen ymsyms.
    Mutta rahatilanteen takia, siskoni (Nobarahime) ei pääse Desuconiin, jotenka hänet pitää heittää myös listasta pois :/ Yritän mainostaa tätä parhaani mukaan ja yrittää kiskoa kaverit mukaan!

    VastaaPoista
  3. Apua, meillähän on sitten vain kolme seitsemästä näyttelijättärestä... Ei oikein hyvältä vaikuta.... Ja Märchenin puuttuminen on myös vähän huonompi juttu...

    Ja eikös punainen Tettere puutu, vai olenko jälleen missannut jotain? (Se ei ole välttämättä kyllä ongelma, voinhan minä convertata oman siniseni siihen puolet ja puolet versioon...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis puuttuuhan meiltä reilusti enemmän hahmoja, kuin noi mitkä tuohon nyt listasin :D... Tuossa listassa olevat ovat vain semmoisia, jotka ovat nyt alkuperäisestä kokoonpanostamme menneet tippumaan, eli toisin sanoen sudden muutokset, if you get my drift herp.

      Poista
  4. Aahhh, olisi pitänyt kyllä arvata että jonkinlaista takapakkia tulee tapahtumaan kun aluksi tuntui menevän lähes täydellisen hyvin. ´A` Yrittäisin muuten houkutella toisesta cosplay porukastani ihmisiä mukaan mutta tiedän jo että heillä on muita suunnitelmia.. ähh. Yksi mahdollisuus on tietysti se että nyt mennään vajaalla porukalla ja sitten johonkin toiseen coniin sais kaikki mukaan..
    Jos meidän Buranko ja Schneewittchen on todella jättäneet leikin kesken niin minä voin tietysti olla jompi kumpi.. Jalle kyseli josko voisin lainata hänelle Lumikin asuani, mutta en ole ehtinyt/muistanut vastata hänelle vielä(kään). Asiahan ei ole ihan niin yksinkertainen että vain minun suostumuksellani olisi merkitystä, koska puku on tehty niin että se juuri ja juuri sopii minulle. ´__` Mutta tosiaan, jos käy niin että puvun lainaaminen ei onnaa, niin sitten voin olla joko Schneewittchen tai Buranko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, onhan se toki pienoinen sääli, ettei luultavammin olla saamassa niin suurta porukkaa kokoon, mutta on ainakin ryhmä ja parasta tässä on kyllä ollut ihan sound horizon -fanien kerääminen. :3

      Sun pitää nyt vain ottaa Jalleen vielä yhteyttä ja kysellä vähän, mutta jos ei onnaa niin ilmottelehan sitten mihin päätökseen tulet.

      Poista
    2. On surullista, miten ryhmä on kutistunut (*syyllisyydenpistos*), mutta itse pidän kaikkein tärkeimpänä suhteiden saantia: musta on ollut ihanaa tavata, tutustua ja kuulla muista suomalaisista Sound Horizon faneista, ja marraskuun miitti oli yksi tähänastisen elämäni kohokohdista.

      Ja jos tähän coniin ei onnistu isoa ryhmää, niin aina on ensi coni! Ja niin, mikä estää miittailun ja cossaamisen, vaikkei olisikaan conia? Itse ainakin löydän miitit mukavemmiksi kuin conit :)

      Poista